- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- iPhone topik
- Pebble - az átgondolt okosóra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- AirTag-riválist hoz Európába a Xiaomi
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Mi lehet az oka annak, hogy a gyári mappon 60fps-el megy játék full grafikai beállítson, a Pine Cover mappon meg 16-17 fps-en?
-
ObiGabi
aktív tag
-
LaMazZz
tag
-
ElBanday
csendes tag
A nagy meleg a bárányoknak is megártott.
[kép] -
Vityaa
tag
válasz
zsolesz0803
üzenetére
Beállítások/forgalom kikapcsolása.
-
zsolesz0803
tag
Sziasztok olyan kérdésem lenne hogy az autóforgalmat ki lehet valahogy kapcsolni a játékból??
-
Mike 32
aktív tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Köszönöm a ki igazitást

-
válasz
Mike 32
üzenetére
Köszi, nagyon hasznos volt, mert odáig még nem jutottam, hogy fabric-ot telepítsek, de a layer-ek után az lesz a következő lépés

A silók nekem akkor működtek, ha (farm siló, tehát nem vesz semmit, csak tárol) a map.xml-ben létrehoztam egy szekciót, (annyit, amennyi plusz silót importáltál be a GE-be) amiben az index névnek más más nevet kellett adni, (pl. SILO_1; SILO_2 stb) hogy be tudja regisztrálni a program a savegame_x/vechiles.xml-be. Ezen kívűl a GE-ben is cicózni kellett a silókkal, hogy véletlenül se legyen egyforma index név, ill. saveID-k.--> pl. storage1; storage2 -
n0tr3adY81
aktív tag
válasz
Mike 32
üzenetére
Köszi a korrekciót
Elég régen nyúltam már maphoz.
Mondjuk nem is akartam ennyire részleteiben belemenni, mert igen hosszúra tud nyúlni egy-egy ilyen leírás.. És akit érdekel egy kis kitartással meg is találja a szükséges infót.ui.: én is korrigállak
extraSourceFiles -t kihagytad ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Mike 32
aktív tag
válasz
hengelhof
üzenetére
Nem bonyolult az csak probálni kell.Javitanám a fenti kollega válaszát ugyanis ha beraksz valamit pl: silot vagy raklap gyárat akkor a modDesc.xml kell szerkeszteni a
TEXT részt :
vagy a specilális részt :
A Map01.xml csak akkor kell szerkeszteni ha el is akarod adni .
Bocs kicsit hosszú lett ,de remélem érthető

Üdv Mike -
FrezeR
senior tag
Pici off egy újabb szereplőről a piacon

-
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Köszi! valóban így volt. Plusz saját saveID-t kellet adni neki, pár user attritubes-t módosítani, hozzáadni stb. Szóval kellett vele cicóczi. De jó móka volt
Már gyorsan megy.Most a layer foliage painting-el, és a területek létrehozásával próbálkozom, de kezdek beleőrűlni a channel-ek kezelésébe. Találtam egy leírást, de az egy korábbi FS verzióhoz vannak. Talán a 13-hoz.
-
zsolesz0803
tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Köszönöm szépen a segítséget, akkor kidobós
én sem fogok hozzá ha sok baj van vele -
n0tr3adY81
aktív tag
@hengelhof:
Nem elég, ha csak GE-be beteszed a modellt. Kell még hozzá xml-t is szerkesztgetni (np++ -t javaslom), így látatlanban asszem' a map01.xml-be kell a mod xml-ből pár sort áttenni.@zsolesz0803
Azért van, mert nincs fileID + material hivatkozás a plusz berakott növényekhez. Egyszerűbben : a plusz növények materialID-je mind a wheat_mat -ra mutat. Személy szerint én nem fognék hozzá, még mindig vannak érdekességek a 4x map támogatása körül GE szintjén...Ahogy ki kellene néznie
<File fileId="10000" filename="../foliage/nemtommilyentextura.png" relativePath="true"/>
<Material name="foliage_nemtommilyentextura_mat" materialId="10001" customShaderId="ezittpedigafruitgrowthshaderxmlfileidje">
<Texture fileId="10000"/></Material>
és persze aztán a foliagesublayer rész.. ehhez már kell egy kis szakértelem

-
zsolesz0803
tag
Sziasztok letöltöttem egy nagy 4x mapot, ami nem tetszik benne hogy az extra vethető növények mint pld zab rozs tritikálé köles mindnek egyforma búza textúrája van, kicserélgettem a foliage mappák tartalmát egy másik farm foliage mappáét raktam át, de semmi nem változott pedig a másik mapon külömbözők a textúrák, valakinek valami ötlet hogy mit kellene még kicserélni?? Köszi a segítséget előre is

-
Van köztetek olyan aki vágja a Giants editoros kaparászást? Egy placeable silót szeretnék beimportálni úgy, hogy az eredeti farmsikó is működik, ez meg a térkép másik felén mondjuk.
Sajnos nem működik. ingame ott van, de nem lehet betölteni semmit. Nem jelenik meg az unloading ikon.
Amikor meg megduplázom a farmsiló unloading triggerpontját, akkor elfogadja a magot, de eltűnik. Nem jelenik meg pluszként, hanem valahol van
Megnéztem jó pár tutorialt, de nem jutottam vele előre semmit -
Fel
addikt
válasz
LaMazZz
üzenetére
Grafikai (textúra) hibával eddig még csak egy alkalommal találkoztam. Még valamelyik korai verziónál, csak Sosnovka mapon, és csak a Hürlimann és a Same traktorok szélvédőjén jelentkezett - idegesítő - fekete / szürke sávos villódzó textúra hiba. Későbbi patch-el ez megjavult.
Esetleg ha dobnál fel róla képet, lehet segítene.
------------------------
Más...
Traktorozás, Ace Ventura módra

Értem én, hogy koszos a járgány, de azért még ki lehet látni a szélvédőn... (kiszállás - beszállás után elmúlt)
-
LaMazZz
tag
Sziasztok!
Egy kicsit furcsa dologgal találkoztam a játék közben alul ahol az egyik sarokba kis térképet a másikban pedig a km óra állást mutató kis ablak van azok felet észrevettem egy vonalat ami alatt bevibrál néha például maghordásnál vagy vetésnél mikor fordulok a tábla szélén meg még ott ahova én raktam le fákat amik alapból vannak a boltba és elhelyezhetők.
Modokat kitöröltem ne zavarjon be semmi most csak az FSH map TSZ v4 a choppedstraw és a seasons update-e van bent a mods mappába.Most ezek közül vala melyik okozhatja vagy az elhelyezhető fák amiket leraktam azokat kéne inkább kivágnom?
-
Vityaa
tag
Sziasztok,
ha áthelyezem a Mygames/fs17 mappát egy másik meghajtóra,mit kell átírnom, hogy a játék ne a c-n keresse a modokat meg a mentést?
-
Mac-en sikerült esetleg valakinak beizzítania a Giants editort? Ha igen, akkor hogyan? Már szinte minden trükköt kipróbáltam. (emulátorok, stb..)
-
BigStraw
senior tag
Mi a különbség, ha nem szénaforgatózom le a füvet? Mert tegnap simán csak rendforgatóztam és ugyanúgy tudtam már bálázni? Köszi előre is.

-
Üdv!
Egy régi gépen szeretnék ezt játszani, de kevés a VGA hozzá.
A Celeron Dual-Core és 2GB ram mellé vehetek egy MSI GT710-et (1GB) (árban ilyen játszik)? Láttam a specifikációt, de nekem az nem sokat mond.
De ahogy nézem, alig drágább egy 2Gb-os kártya...
Köszönöm!
-
Fel
addikt
Július 21-ig -40%-os akcióban a Farming Simulator 17 a Steamen.
A Kuhn DLC-re 15% kedvezmény jár. -
y300fire
tag
Feltelepítettem a Fs2017-et de nincs mods mappa...Ilyenkor ezt létre kell hozni? Próbáltam, de nem jönnek elő a behelyezett fájlok..
-
szaby1818
újonc
Sziasztok!
Azt kérdezném, hogy 2 földet hogy lehet összeszántan? nekem ekével nem szántja csak a földet. -
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Köszi!
-
válasz
Mike 32
üzenetére
A üzemanyag töltőt ki is próbáltam! Nagyon klasz. pont ilyet kerestem. Köszönöm!

A Season és sármód hihetettlenűl realisztikus. (az utóbbinál én meg azt hittem, hogy sarat kell termelni
)
Sajnos ezeket most nem tudom kipróbálni. Mac-en játszom, és ezt már nem bírná. Így is le kellett butítanom a grafikát. De majd ősz végén, ha visszaköltözöm Pestre, ott van erős PC. Sajnos mac-en a GE-t sem tudtam beizzítani, pedig mindent megpróbáltam. Na mindegy, addig is jegyzetelek, hogy mit fogok majd átvariálni
A mappodat pedig szívesen kipróbálnám, ha elkészült. -
Mike 32
aktív tag
válasz
hengelhof
üzenetére
A tankot lehet tölteni oldalt.Nem tudok linket adni sajna én egy másik mapból szedtem.Season mod meg az hogy vannak évszakok és ugy kell vetni meg aratni évszakonként lehet állitani 3-12 nap között
A négy évszakban simán lehet mindent csinálni lesz rá idő.A sármod meg ez ha még nem ismernéd.
Remélem tudtam segiteni ,de ha kész lesz a map majd felrakom valahova ha kell

Ja az árak a képen a könnyü szint nehéznél brutálisan csökken csak 1/3 da
Közben meg találtam
-
válasz
Mike 32
üzenetére
Ez a fuel tank nagyon dögös. Lehet utánatölteni? Vagy ez is pénzt kér? Ha nem megadnád, hogy hol lehet letölteni/mi a neve a modnak?
A Season modról írnál egy picit bővebben? Nem túl jó az angolom.
Hát én nem tudok ennyi mindent menedzselni. Ezért próbáltam a fix 24h-t is beállítani. Így tudom, hogy hoppá 10 óra van, menni kell aratni. A sár mire jó?
-
Mike 32
aktív tag
válasz
hengelhof
üzenetére
Na én azokat töröltem a mapból de bele raktam a rozs zab hagyma sárgarépa sár most meg a Seasons modot. 95 fajta növény és termék van benne nálam mindig benzin hiány van nem termelek annyit amennyi kellene. Nekem ez van betéve a tankoláshoz :

az árakat meg igy sikerült beállitani

A növekedés szabályozás már nem kell a Seasons modhoz

-
válasz
Mike 32
üzenetére
Éppen a minap próbáltam a map beépített új terményeit ( rozs, cirok, tönköly, stb). Több órát töltöttem el azzal, hogy megpróbáltam beállítani a növekedési időt 24h-ra. Nem sikerült.Az első nap 24h volt, a második nap már 26h, és így tovább. Nem sikerült rájönnöm a turpisságra. Használom a GrowthControl mod-ot, ott be lehet állítgatni mindent, de a map.xml-ben.. vagy a modDesc-ben, (már nem emlékszem) is lehetett variálni. Szóval a végén arra jutottam, hogy hagyom a csudába. Jó nekem a gyári termény is.

Egyébbként én is belepiszkáltam rendesen a map-ba. Kicsit személyreszabtam. Pl. a silók töltöttségét mutató kijelzőit jócskán megnagyobbítottam, hogy lehessen messzebről látni, ne kelljen mindíg kiszállni megnézni. Éjszakai világítást is kaptak. Tök jó lett... meg ilyenek.
A GE-ben a paint móddal még mindíg köszködök. Valahogyan nem világos nekem a layer chanel-ek használata.
Más:
Több százezer liter diesel-em van, de nem tudok belőle tankolni a járműveimbe. Nem tudtok olyan üzemanyagtöltő mod-ot, ami nem kér pénzt, de nekem kell feltölteni? -
Ez a "gyári" beállítás:
<fillType name="forage" priceScale="12.2" supportsGreatDemand="true" disablePriceDrop="false" />
<fillType name="pigFood" priceScale="11.4" supportsGreatDemand="true" disablePriceDrop="false" />
<fillType name="woodChips" priceScale="3.2" supportsGreatDemand="true" disablePriceDrop="false" />Látszik, hogy a forage (tehéntáp) magasabb értéken van, mint a pigfood.
ingame
forage: 1204 euro
pigfood: 48240 euro
woodchips:1100 euro
Szóval valahogyan nekem nem tükrözi a priceScale érték a játékban lévő árakat. Szerintem valahol még kellene lennie valamilyen értéknek, amit át kellene állítani.
Átállítva az értéket 1-re, a játékot indítva a pigfood 1350 eurón állt, de rövid idő alatt feltornázta magát 20000-re
Szóval valami nem stimmel.
-
válasz
Atlantis
üzenetére
Nekem ezzel a módszerrel is simán átment a melós szívbaj nélkül.
Amúgy tolja valaki a pineCoveFarmFinalbyStevie mapot? Nekem az a gondom, hogy a pig food-ot irreálisan magas áron veszik át 50 000 peták/1000 liter hol lehet/kell belepiszkálni, hogy ez nagyjából a tehéntáp árszintjén legyen? kb.1100 fitying. -
BigStraw
senior tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Bízok benne
azért is kérdeztem, mert frissített az Old Stream Map és írták, hogy Season Mod support, de az meg még nincs benne a játékban 
-
larpi
tag
Rosszul fogalmaztam, biztos van értelme, elvégre rengeteg energiát belefektetnek ebbe a szántásba. Talán erdőtelepítést készítenek elő. Úgy emlékszem egy erdészetnél mint ha láttam volna egy böhöm nagy ekét amivel 100-120 cm mélyen tudtak szántani itt az alföldi homokon.
Dupla kerekes traktorral biztos rá lehet menni, ha nem nagyon vizes. -
Fel
addikt
Nyílván van értelme, csak számunkra nem egyértelmű...
Gondolom valami észak-holland, vagy észak-német terület lehet, ahol nem folyami üledékes talaj van, hanem valami tengeri üledékes. Látszik is talán, hogy a nagy része szép sárga homok. A felső réteg a sok-sok évi intenzív használat után nagyon tömör, lestrapált lett, úgyhogy biztosan nem ok nélkül estek neki a felforgatásnak.Egy másik (holland) videó - itt többet lehet látni közelebbről.
Én arra lennék kíváncsi, hogy egy ilyen mélyszántás után, hogyan tovább... Mivel mennek rá a következő körben? Esetleg hagyják pihenni a földet...?
-
BigStraw
senior tag
Van valami hír, hogy érkezik a season mod konzolokra? Esetleg játszik valaki Xbox-on vele?
-
RCH663
aktív tag
Kicsi OFF, [altalaj lazítás...]
-
Kar07
tag
Sziasztok!
Gyereknek vennék egy dobozos példányt innen. Azt lehet tudni hogy amit Magyarországon forgalmaznak az biztosan magyar nyelvű, vagy ez lutri?
Köszönöm!
-
underdark
aktív tag
Hogy lehet egy földet kettéosztani, hogy úgy is maradjon?
Két fajta növényt akarok rá ültetni, de munkásokkal megoldani majd. De ha csak így simán vetem el a két növényt, akkor szántásnál nem fog megállni a munkás és letolja az egész termést a másik oldalon

Köszi -
BigStraw
senior tag
Old Stream Farmról vélemény? Vagy esetleg sandy bay?
-
BigStraw
senior tag
Ki melyik térképen szeret játszani?
-
underdark
aktív tag
ennek a méhkaptárnak van valami értelme hardon? 8euró/h pff
sőt összes ilyen pénztermelőnek nem látom értelmét ezen az erősségen, pedig pont ide lennének jók, nem a könnyűre :S -
failed
tag
sziasztok!
tudnátok abban segíteni esetleg, hogy mit tudnék tenni azért, hogy éjjel is lássak? sajnos olyan rohadt sötét map este, hogy nem látom, hogy mi van bevetve, és mi nincs... hol tartott a gépem a vetéssel, trágyázással, stb-vel... valahogy lehet világosítani az éjszakán?
-
Fel
addikt
Farming Simulator 17 Platinum Edition announced
Dél-amerikai témájú mappal bővítik majd a játékot a nov. 24-én érkező Platinum Edition-ben. A cukornád, és a hozzá kapcsolódó géppark jelentik a fő újdonságot.
-
underdark
aktív tag
Egy nagyon jó farönk szállító, autoloader, kisebb darabokra vágott fákat is fel lehet vele szedni, így a játék elején is használható, ha valaki láncfűrésszel nyomja

-
underdark
aktív tag
Hali
Ajánlanék egy mapot, végre megtaláltam a nekem valót úgy érzem: Black Mountain, Montana
Ezt főleg azoknak ajánlom akik egyedül játszanak és inkább élvezni akarják a munkálatokat, mintsem elveszni a sok földben stb.
Képeken látszik a map térképe. Én Seasons móddal használom/hard erősségen és így igazi kihívás

Kezdésként kapunk egy jó kis gépparkot, amivel szinte bármibe belevághatunk, de azért mégsem a legnagyobb eszközökkel
Nemrég óta nyomom, úgyhogy esetleges hibákról még nem tudok
-
GERIlla83
tag
Sziasztok!
Az AIvehicle modot használja valaki? Én beraktam a zip fájlt a többi modhoz de sehogy sem látja a játék.
-
BigStraw
senior tag
Ti melyik mappon szerettek játszani?
Old Stream Farmról mi a vélemény?
-
Fel
addikt
Elérhető a '17-hez is a korábbról jól ismert Krone Ultima CF 155 CX körbálázó / csomagoló.
Ügyes szerkezet, változtatható a bálák mérete (a 1,5 m-esbe 6000 liter bármit présel), akár kézzel is lehet utántölteni a bálázáshoz fólia és háló tekercseket, automata vagy kézi bálakidobással, stb... Szépen ki van dolgozva, talán csak a felszedés animációját lehet gyengébbnek mondani a "gyári" bálázókhoz képest..Játékon belül, a Módosításokból is letölthető.
-
Fel
addikt
válasz
jozsi252
üzenetére
A vásárlást visszaigazoló email-ben kapsz egy kódot és megadnak egy linket, a Giant e-shop-hoz. A link megnyitása után meg kell adni a kódot, és letöltheted a DLC-t. Majd ha letöltötted, és telepítenéd, mielőtt az installer kibontaná, újra meg kell adni a kódot, egy felugró ablakban.
Később, ha jön ki frisebb verzió az adott DLC-ből, akkor ugyanígy tudod majd letölteni.
-
jozsi252
veterán
Sziasztok
Hogyha a Farming-simulator.com-ról akarok megvenni egy DLC-t, akkor azt milyen módon kapom meg? Dobozos nem steames verzióhoz kellene. Kapok egy kódot amit a játékon belül kell beírni, vagy egy letöltőlinket esetleg ahol a fileok fent vannak?

Új hozzászólás Aktív témák
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Milyen autót vegyek?
- iPad topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen program, ami...?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Hgst es seagate 500gb 2.5 hdd
- Hostpost.hu VPS - Webtárhely Bérlés
- Radeon Rx 6600XT/ I5 8400/ 16GB Corsair/ 1TB M2/ 128GB Sata SSD/ 500GB HDD/ Win11
- ÚJ Dobozos Lenovo Thinkpad T14s G6 Tartós Laptop 14" -60% Snapdragon 32/1TB FHD+ 20Hó Gar
- Bontatlan! Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Tartós Üzleti Laptop 14" -45% Ultra 7 165U 16/512 FHD+ Magyar!
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4648, 100% AKKSI
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Suunto Sonic csontrezgéses fejhallgató
- Eladó Xiaomi Redmi 15 6/128GB fekete / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![[link] [link]](https://pbs.twimg.com/media/DH2PlJ2XgAIZPTf.jpg:small)

Nem kell rá várni.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
én sem fogok hozzá ha sok baj van vele