Új hozzászólás Aktív témák

• PitLee

őstag

válasz luise178 #1081 üzenetére

Semmi extra, annak idején gondoltam a faforgácsot majd futószalaggal pakolom a pótra, de a Jenz nem egy leány állom.
    ( Először akadt a darálás, de jó volt a fa behúzása, mosta patch után jó darálás,de a fát valamikor úgy kell lenyomni a torkán)
    Majd kipróbáltam a Biogáz üzletet ültettem kukoricát silónak, de pont mázlira silózás közben jött az üzi az x1,8 árról így rohantam a kombájnért és learattam a maradékot. A pénzből vettem még földeket elültettem kukoricával, majd levágtam silónak behordtam a tározóba, kettő meg is telt.

Mikor megérett elkezdtem Libherr-el pakolni és nem értettem miért mondják, hogy sokat kell rohangálni hisz a Biogázerőmű adagolójába csak 20000 egység fér az Liebherr-nek csak 3 kanál az nem sok meló és csordogált a pénz közben melóztam a földeken néha dobtam az adagolóba.
    Majd eszembe jutott a futószalag elszaladtam érte trakival és próbálgattam, ekkor jöttem rá hogy ha pót fenekéhez közelítem akkor felcsukódik az oldala és lehet rá üríteni nosza vettem még egyet.
    Egyiket ledobtam az adagolóhoz a másikat, homlokrakodós trakira tettem mivel a siló fogyásával haladni kell előre.A kamion pótot megraktam egy picit mindig löktem vele a trakin amelyik a futószalagot tartja így nem kellet kibe ugrálni.
    Az adagolós szalagra rátolattam és Q megy siló boldogság, de mi van ha felgyorsítom az időt hát másodpercek alatt kiürült az adagoló nyomtam egy Q és ürült a pót, de először azt hittem a földre folyik, mert olyan sebességgel nyelte a silót, de nem.
    Imigyen szereztem egy kis pénzt mondom bele vágok a Boci bizniszbe is éppen füvet vettem(miért nem maradtak a lucernánál nem tudom) amikor jön az üzi vennének silót, uzsgyi belehordtam kb 1és egy 30% siló tároló tartalmát és lett 5,5 misi.

Angol neve Conveyor belt a futószalagnak

A mod amit használtam meg ez " Multi Fruit Conveyor Belt Pack V 1.1" nem valami pofás most nézegettek valami kinézetre hitelesebbet.
    Pl lehetne kétféle egyik tölcséres alsó résszel a másik a felszedőssel kár hogy nem értek a módok gyártásához.

Új hozzászólás Aktív témák