- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Aktív hűtéssel mutatkozott be az IQOO 15 Ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Ultrák összecsapása: 500 megapixel fölé lő a Vivo
- Több könyvet passzolna el a Samsung, mint kagylót
- Minden út Palindrómába vezet: leépítésekkel tér vissza a Realme a gyökereihez
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
PitLee
őstag
válasz
luise178
üzenetére
Semmi extra, annak idején gondoltam a faforgácsot majd futószalaggal pakolom a pótra, de a Jenz nem egy leány állom.
( Először akadt a darálás, de jó volt a fa behúzása, mosta patch után jó darálás,de a fát valamikor úgy kell lenyomni a torkán)
Majd kipróbáltam a Biogáz üzletet ültettem kukoricát silónak, de pont mázlira silózás közben jött az üzi az x1,8 árról így rohantam a kombájnért és learattam a maradékot. A pénzből vettem még földeket elültettem kukoricával, majd levágtam silónak behordtam a tározóba, kettő meg is telt.Mikor megérett elkezdtem Libherr-el pakolni és nem értettem miért mondják, hogy sokat kell rohangálni hisz a Biogázerőmű adagolójába csak 20000 egység fér az Liebherr-nek csak 3 kanál az nem sok meló és csordogált a pénz közben melóztam a földeken néha dobtam az adagolóba.
Majd eszembe jutott a futószalag elszaladtam érte trakival és próbálgattam, ekkor jöttem rá hogy ha pót fenekéhez közelítem akkor felcsukódik az oldala és lehet rá üríteni nosza vettem még egyet.
Egyiket ledobtam az adagolóhoz a másikat, homlokrakodós trakira tettem mivel a siló fogyásával haladni kell előre.A kamion pótot megraktam egy picit mindig löktem vele a trakin amelyik a futószalagot tartja így nem kellet kibe ugrálni.
Az adagolós szalagra rátolattam és Q megy siló boldogság, de mi van ha felgyorsítom az időt hát másodpercek alatt kiürült az adagoló nyomtam egy Q és ürült a pót, de először azt hittem a földre folyik, mert olyan sebességgel nyelte a silót, de nem.
Imigyen szereztem egy kis pénzt mondom bele vágok a Boci bizniszbe is éppen füvet vettem(miért nem maradtak a lucernánál nem tudom) amikor jön az üzi vennének silót, uzsgyi belehordtam kb 1és egy 30% siló tároló tartalmát és lett 5,5 misi.Angol neve Conveyor belt a futószalagnak
A mod amit használtam meg ez " Multi Fruit Conveyor Belt Pack V 1.1" nem valami pofás most nézegettek valami kinézetre hitelesebbet.
Pl lehetne kétféle egyik tölcséres alsó résszel a másik a felszedőssel kár hogy nem értek a módok gyártásához.

Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Kés topik
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Közösségi autóbérlés (GreenGo, MOL Limo, DriveNow)
- Leleplezte az új Xbox generáció érkezését az AMD vezére
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Fractal Design Pop Air RGB 850W
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 16RX9 Gamer notebook - i7 14650HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 8GB
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest