Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• PreilTamas

újonc

Sziasztok!

Mióta én végzek minden munkát segéderő nélkül rengeteg időm van gondolkodni.S azon gondolkodtam, hogy nincs e véletlenül egy külföldi fórum ahol a fejlesztőknek lehetne írji mit változtassanak meg a játekban, hogy az még jobb s élvezhetőb legyen a 2017es változatban.Ilyenekre gondoltam, hogy :
    1.összetetteb földműveles.Ha már szimulátor akkor legyen befojással a termésre minden el illetve el nem végzett munka a szántástol az aratásig.
    2.az előzőhöz kapcsolódva legyenek évszakok.Vagy ha már folyton nyár van akkor az éghajlati környezet is legyen hozzáigazítva mind fák illetve termeszthető növények terén.
    3.több termeszthető növény ne csak a lassan 8éve alapnak számitó 5-6 féle.
    4.a több növénnyel több leadó illetve felvásárló helyet amit akár Te is megvehetsz s az ott elkészült termékeket jobb áron értékesíthetsz mintha csak az alapanyagot adod el.Lehetnének hentesek,szalámi,étolaj és sörgyárak,pékségek ételkészìtő üzemek.
    5.öszzetetteb állattartás több féle állattal.Az első amit ide felhoznék az az, hogy kelljen itatni az állatokat.Ezenkívül többféle takarmányal etethesd őket pl. A birkák se csak füvet esznek a valóságban.
    Jó tudom lehetne még sorolni és lényegében ezek mind olyan felsorolt dolgok mit lelkes moderek már megcsináltak.De a játékfejlesztőktöl is elvárható ha már ez a munkájuk.S ha már plagizálni fognak a fejlesztők, lásd mint 2015nél "több kevesebb sikerrel" a felhasznált modok készítöit meglephetnék egy ingyenes példánnyal a következő részböl megköszönvén a munkájukat.
    :-)

Új hozzászólás Aktív témák