Hirdetés
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Íme az új Android Auto!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Milyen okostelefont vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
PreilTamas
csendes tag
Sziasztok!
Mióta én végzek minden munkát segéderő nélkül rengeteg időm van gondolkodni.S azon gondolkodtam, hogy nincs e véletlenül egy külföldi fórum ahol a fejlesztőknek lehetne írji mit változtassanak meg a játekban, hogy az még jobb s élvezhetőb legyen a 2017es változatban.Ilyenekre gondoltam, hogy :
1.összetetteb földműveles.Ha már szimulátor akkor legyen befojással a termésre minden el illetve el nem végzett munka a szántástol az aratásig.
2.az előzőhöz kapcsolódva legyenek évszakok.Vagy ha már folyton nyár van akkor az éghajlati környezet is legyen hozzáigazítva mind fák illetve termeszthető növények terén.
3.több termeszthető növény ne csak a lassan 8éve alapnak számitó 5-6 féle.
4.a több növénnyel több leadó illetve felvásárló helyet amit akár Te is megvehetsz s az ott elkészült termékeket jobb áron értékesíthetsz mintha csak az alapanyagot adod el.Lehetnének hentesek,szalámi,étolaj és sörgyárak,pékségek ételkészìtő üzemek.
5.öszzetetteb állattartás több féle állattal.Az első amit ide felhoznék az az, hogy kelljen itatni az állatokat.Ezenkívül többféle takarmányal etethesd őket pl. A birkák se csak füvet esznek a valóságban.
Jó tudom lehetne még sorolni és lényegében ezek mind olyan felsorolt dolgok mit lelkes moderek már megcsináltak.De a játékfejlesztőktöl is elvárható ha már ez a munkájuk.S ha már plagizálni fognak a fejlesztők, lásd mint 2015nél "több kevesebb sikerrel" a felhasznált modok készítöit meglephetnék egy ingyenes példánnyal a következő részböl megköszönvén a munkájukat.
:-)
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Filmvilág
- Crimson Desert
- nVidia tulajok OFF topikja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Ugreen Revodok Max Thunderbolt 4, dokkoló, port többszöröző állomás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest