- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Brutális akkumulátort kaphat a Honor X80 GT
- Kis tárcsa kerül a nagy mellé a kameratelefonon
- Garmin Forerunner 965 - csúcs
- Bluetooth-headsetekről általában
Új hozzászólás Aktív témák
-
SparrowHUN
tag
Sziasztok!
Gondoltam megosztok Veletek pár olyan módot, amit Én rendszeresen használok, és 2011-ben is használtam.
Mindent a C:\Users\Felhasználónév\Documents\My Games\FarmingSimulator2013\mods mappába kell rakni.Először is Inspector mód. Lényege, hogy bal felső sarokban látod a gépeidet, melyikek munkással dolgoznak. Legnagyobb haszna aratásnál van, mivel nem kell mindig lesni, hogy mikor telik meg, ha 100%-on van, akkor mehetsz az ürítőcsiga alá. Alt + A -val hozod elő, illetve tünteted el. Kép
Aztán a FastSwitcher. Nevéből adódóan gyors váltás gépek közt. Nem kell TAB-olgatni. A gombok pedig úgy vannak, hogy 1-10 gépig a bal Ctrl gombot lenyomod, majd a gép számát (bal oldalt kiírja, melyiknek hányas sorszám jutott).10-20 gépig jobb Ctrl + a sorszám.
És végül. Bálavilla a Deutz Agrovectorhoz. Van alapból is bálavilla, de ennek annyi a különlegessége, hogy nem esik le róla a bála. X gombbal rögzíted. Felszúrod a bálát, nyomsz egy X-et, elviszed, ahova rakni akarod, aztán egy újabb X-szel elengeded a bálát.
Nos, bízok benne, segítettem egy kicsit Nektek, hogy egyszerűbb, és élvezhetőbb legyen a játék.
Új hozzászólás Aktív témák

- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- BestBuy topik
- Automata kávégépek
- Milyen videókártyát?
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Arc Raiders
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest