Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Titan 2 Elite néven érkezik egy újabb BlackBerry-szerű Unihertz
- Meglepően lassú az iOS 26 terjedése
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
larpi
tag
válasz
disco fever
üzenetére
"Nem kell ekét használni minden növényhez. A kultivátorral elegendő megművelni a sekély mélységű vetésekhez a tarlót. A burgonyán kívül az összes játékban szereplő növényt sekély mélységben vetik."
Ezt valahol olvastam és alkalmazom is szerintem nem lesz kisebb a termés. A 2011-ben is az ekét csak szűzterület felszántására használtam.
A kétféle műtrágyázó azért van mert, mert egyes műtrágya tipusokat csak granulátum vagy por alakban és más tipusokat pedig folyadékként gyártják.
Úgy tudom hogy elegendő egyszer műtrágyázni, vetés előtt, vagy után, amíg a növény a teljes fejlettségét el nem éri.
Új hozzászólás Aktív témák

- Új, bontatlan Kingston FURY Beast RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6400MHz CL32 EXPO/XMP - 2 év garancia
- PS5 Pro+Sony Pulse 3D+Játék
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X13 G2i - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8265U I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Huawei Watch 5 Titanium 46mm
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest