Hirdetés
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Magisk
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- CES 2026: Aláírjuk a Motorola Signature mutatós külsejét
- Google Pixel topik
- Gyorsabb lesz a tárhely, de drágább lesz a Nothing Phone (4a)
Új hozzászólás Aktív témák
-
AT89
csendes tag
válasz
beluschi
üzenetére
Tehát, mint laikusnak:
a füvet lekaszálom, aztán valamivel összeszedem, s mehet a tehénnek. B verzió, meg is forgatom, ekkor szárad - lesz belőle széna(?), s akkor mehet a pajtába, s amolyan alomféleként szintén növeli a tehénkék tejelését?
a búza és árpa után visszamaradó anyag a szalma, azt lehet kocka vagy kerek bálává összerakni, s utána a pajtába vinni,a hol pénzt kapok érte, de másra nem jó, tehát a teheneknek nem vihetem, ugye?
most egész délután repcéztem (vagy négy órán át..)
Megvan az alapból elérhető legjobb traktor, egy kisebb, illetve most estére összeszedtem a pénzt, hogy lecseréljem végre a kombájnom is
holnap majd írok típusneveket is, lassan kezdem átlátni kicsit.Az eszközök közt még mindig vannak olyanok, amik nem túl világosak, de ki fogom írni ide mindet, s majd pls világosítsatok fel
Mókás játék, olvasgatni is tudok, míg Stan és Pan kultivál-vet-arat helyettem
Nekem csak néha kell rájuk nézni, no meg műtrágyát szétpermetezni, s nem is 10, hanem 15m-es a feje ennek a cuccnak, szóval elég hamar megy
Már 4 területet művelek, amik a legközelebbek vannak a pajtához.
Új hozzászólás Aktív témák

- Gmail
- Projektor topic
- Sorozatok
- YouTube
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Battlefield 6
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- VeryBig! Akciós! Dell Precision 7760 i7-11850H 32GB 512GB SSD RTX A5000 16GB 17" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN 8500G/7600/8700G/7800X3D processzor 3 év 27% áfa
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Megvan az alapból elérhető legjobb traktor, egy kisebb, illetve most estére összeszedtem a pénzt, hogy lecseréljem végre a kombájnom is
holnap majd írok típusneveket is, lassan kezdem átlátni kicsit.