- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- A Huawei február 26-án globálisan is bemutatja a Mate 80 Prót
- Google Pixel topik
- Fotók Google Camera Mod-dal (GCAM)
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
Far Cry 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli bácsi
őstag
Naaaa....Végigtoltam!

Volt pár rész, ahol elakadtam, angoltudás nem lévén nem tudtam mit kellene csinálni, de mindig rájöttem.
Amit nemértettem, hogy egyszer már kinyírtam azt a rózsaszín ruhás "főgonoszt" előbbre, aztán megint előkerült. Egy pisztolyt ráfogva nem húztam meg a ravaszt, hanem amikor felszállt a helikopter, akkor rakétavetővel leszedtem, és vége lett. Persze visszamehettem a játékba, volt még pár küldetés amit nem csináltam meg. Akkor több fajta befejezés is lehetséges? (Ha pisztollyal lelövöm, vagy egyáltalán nem ölöm meg...?)
Amúgy döcögősen indult a játék, de a végére nagyon élveztem. A vége már nem volt kihívás, ezzel a signature MG42-es fegyverrel mindent le lehetett darálni, a helikoptert is pár másodperc után leszedte.Remélem lesz magyarítás is hozzá, jó lenne tudni a történetet.
Itt is úgy érzem mint a FC3-nál, hogy az északi rész a felfejlesztett fegyvereknek hála könnyebb, mint a déli.
Ami bugokkal találkoztam:
- Elfoglaltam egy helyőrséget, mindenkit kinyírtam csendben, de nem történt semmi. Járkáltam, senkit nem találtam a környéken sem. Más nem segített, depressziós lettem, megöngyilkoltam magam, újrakezdtem, akkor egyszerre sikerült.
- A helyőrségben az egyik katona bár előttem futkosott, csak a sziluettje látszott, mintha takarásban lenne. Nem is tudtam leszedni. Mikor felmászott egy épületre, akkor állt helyre a nézet, akkor tudtam leszedni.
- Többször volt olyan, hogy megcsináltam a küldetés egyik részét, és tanácstalanul ácsorogtam, percek múlva jelölte ki az új célt.Ami nem bug, de zavart: Mások is írták, és tényleg nagyon életszerűtlen, hogy nem lehetett 100m-t sétálni úgy, hogy ne támadjon egy állat rám. A másik amin nevettem: Felmegyek egy sziklára a helyőrség mellett. Íjjal, vagy hangtompítós puskával vadászgatok le mindenkit, nem vesznek észre. De mihelyt mellélövök valakinek, mindenkinek sas szeme lesz, 1 mp alatt kiszúrják hol vagyok. Ha abszolút nem látnak meg, takarásból leszedek valakit, az aknavetős akkor is tudja hol vagyok, oda lövi az aknáit. Takarásból lövöldözöm őket, dobálom be a gránátokat, molotov koktélokat, nem riadóztatnak, nem-nem, ez biztos nem támadás. Lássák csak meg a fejemet a szikla mögött, már riadóztatnak is!
Kiismerve a dolgokat nagyon jól fel lehetett használni, pl fedezékből valakit lelőve (akit észrevesznek a többiek) azonnal oda futnak az alá a szikla alá, ahol vagyok. Gránáttal, molotovval lehet őket irtani, ugye ha nem látnak, nincs riadóztatás. Amíg nincs spéci fegyver, a páncélosokat így szoktam kivégezni.Ami nagyon tetszett a játékban, a kis helikopter. Volt egy torony, amire nem tudtam felmászni, a fórumból kaptam az ötletet, a kis kopterrel szálltam le a toronyra.
Szóval jó kis játék, csak hamar vége lett.
Új hozzászólás Aktív témák

- A Sony szerint a PlayStation 5 konzolokat még nem érinti a memóriahiány
- Filmgyűjtés
- Automata kávégépek
- Arc Raiders
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrotik routerek
- Formula-1 humoros
- Lightyear - befektetési app
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- iPhone 17 256 GB Párakék - Bontatlan - 1 év gyári Apple garancia, Hivatalos Apple Resellertől!
- iPhone 17 512 GB Párakék - Bontatlan - 1 év gyári Apple garancia, Hivatalos Apple Resellertől!
- Dobozos Új Lenovo ThinkBook 16 G7 Szépséges Laptop 16" -45% Intel Ultra 7 165U 12 Mag 16/512 FHD+
- ÚJ MSI Cyborg 15 A13VF // RTX 4060 8GB // i7 13. GEN // FHD 144Hz // 16GB DDR5 //GARIS
- Chieftec GPA-400S8 400W, 80+ minősítésű tápegység
- Samsung Galaxy Book PRO 2 /i7-1260P/16GB/512SSD/AMOLED/13.3/Intel Iris Xe/Gari
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! 8GB Crucial Ballistix Sport 1600Mhz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs