- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Honor 200 Pro - mobilportré
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Semin
őstag
"Konkrétabban, hogy pl. Lead-et merre találok vagy hol van több mert abból mindig hiány van."
Hát én robotokat szoktam gyilkolászni, abból szerzek + Energy ammo is elég jól jön belőlük.
De a csapdák hatástalanítása, vagy a konzervdobozok gyűjtögetése is segít. Amikor valamilyen matiból nincs elég, azt meg lehet jelölni a craft screen-en onnantól mutatja kis nagyítóval melyik tárgy tartalmaz.
(nyilván érdemes csak a kritikusakat megjelölni pl: Műanyag, rugó, csavar, ólom, Alu.)"De ha scrappelek olyan lőszert ami nekem felesleges abból kaphatok-e? Scrappelhető-e egyáltalán a lőszer?"
Nem. A lőszer csak lőni jó, még csak eladni sem lehet NPC-nél. Én cserélni szoktam, ha találok olyat aki mást használ.
(Ha bejönnek a Trader robotok valamelyik következő patch-el, talán el lehet majd őket adni egymás közt.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD Digital konzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Logitech G920 Driving Force Racing kormány garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Logitech G920 Driving Force Racing kormányszett garanciával hibátlan működéssel
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4294
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4390, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Thinkpad L14 Gen 1 notebook - i5 10210U 16GB DDR4 512GB SSD Intel UHD GraphicsW11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest