Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Rekord negyedévet zárt az Apple
- Honor Magic V2 - origami
- A Redmi Turbo 5-ben debütált a Dimensity 8500
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joccc07
addikt
"62-es Ghoul/Scorched nekem már 30-ason is 3 lövés volt, amíg a 40-es szupermutáns 2 tár."
Ilyen nekem is előfordul néha. Csak nekem fordítva. Mondjuk ha páncélos a mutáns akkor csak a fej segít legtöbb esetben. Schorched az már nehezebb eset mert nem mindig akarja eldobni a kanalat.A kinézete nem zavar mert fps-be játszom, csak azt hittem, hogy ilyenkor már mindenkinek fasza szettje van csak én vagyok ilyen béna.
Most fegyver terén egy shotgun-ra vágyom amit egy yt videóban láttam. Nagyon op volt. 1 lövés volt minden. Most is használok egy ilyen shotgun-t csak a kistesóját. De nem mondom meg mi a neve mert fogalmam sincs.
Konkrétabban, hogy pl. Lead-et merre találok vagy hol van több mert abból mindig hiány van.
De ha scrappelek olyan lőszert ami nekem felesleges abból kaphatok-e? Scrappelhető-e egyáltalán a lőszer?

Ilyen leírásra gondoltam.
Biztos találnék de még nem is nagyon kerestem. Gondoltam ti tudtok valami tutit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile (ARPG)
- Xbox Series X|S
- alza vélemények - tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Motoros topic
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- Napelem
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- iPhone 17 Pro 256 GB Kozmosz - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- AKCIÓ! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4245, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest