Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Masszív akkumulátorral várható a Magic8 Pro Air
-
Mobilarena
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peat;)
veterán
Magánvélemény, de szerintem a játékot ketté kellett volna bontani. Egy kötetlen "survival" mód, és külön a kampány tartalmas story rész ahol nincs ennyire erőltetve ez az idióta craft rendszer, tudom hogy sokaknak tetszik, de nekem túlzott a mértéke még így is hogy nem kötelező. Nekem annyiban merült volna ki a normális szint hogy a fegyverekhez és armorhoz lehet modokat vásárolni és azokat felaggatni, ennyi. Már mindenhonnan ez a craftolási mánia áramlik és bármennyire adja magát a fallout világban ez, az már egy másik történet számomra. Különösen hogy teljesen elveszti a realitását a játék hogy így meghalt meg úgy meghalt a világ de tonnaszámra csinálunk ivóvizet, miért is ne...hát ezt még a jelenkor elég sok országában is megirigyelnék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bestbuy játékok
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
- Milyen processzort vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- League of Legends
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Horgász topik
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S20 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Limitált darabszám! Apple Mac Studio M2 Ultra 24 magos CPU, 60 magos GPU, 64GB RAM, 1024GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i7 14700K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB Lian Li Lancool 207 Digital 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest