Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• katt777

félisten

válasz tundax #2711 üzenetére

Nekem angol verzió van, és minden modot, magyarítást is lekapcsoltam, úgy sem fejeződött be a főküldi sem az 1.6-os, sem az 1.7-es patch-csel. :(( Amúgy amit még nagyon "szeretek", az az, amikor a térkép bizonyos helyeire érve folyton kilép a játék érvénytelen memória-hivatkozással! :W Ilyenkor nagyon szeretném, ha a programozók valamelyike (vagy a főnökük) itt térdelne mellettem, és annyiszor jól fejbe b.szhatnám egy 5 kg-os kalapáccsal, ahányszor kidobál a játék. Szerencsés esetben tcl, vagy gyors utazás (el onnan!) megmenti a játékot, másszor régebbi visszatöltés kell (de nagy eséllyel akkor is kidobál). Néha kerülőút is megoldás, de legtöbbször egy jókora területre lehetetlen bejutni.

Na, tegnap benyomtam a tgm-et egy csapat talon bandita ellen, mert az nagyon durva volt (nehéz szint ide vagy oda), hogy 3 tárnyi golyó (shotgun vagy géppisztoly mindegy) félig sem sebzi meg egyiket sem (85-ös kézifegyver skill-el és 6-os szerencsével!), én meg néhány lézersugártól kipurcanok (vagy 1 lövés, egy egészségcsomag). Mindezt úgy, hogy a játék alapvető szemétsége miatt damage moddal játszom!!! :Y :W Sima banditák ellen is érdekes, hogy a golyószóróból a 2. tár végéig kilőtt lövedékek a puszta bőrükről is simán lepattognak. :( No de mutánsokat legalább vitte a shotgun és a golyószóró is.

aginor: Ejnye! No de azért csak akarsz játszani! :D Megértelek, mert én is így vagyok vele: itt van alapból egy játék, amely remek lehetett volna (Oblivon), de a tervezői nagyrészt csak azzal foglalkoztak, hogyan szívassák a vásárlóikat. Rühellem ezt a hozzáállást, amikor gép mögé bújt kis köcsögök arra élveznek, hogy most aztán jól megmutatták, mennyivel okosabbak és ügyesebbek a játékosnál (lásd még NFS, Grid, stb. beépített csalásai).

Szóval: lehívod a konzolt, aztán rákattintasz a kezelni kívánt objektumra (pl. ajtó), aztán beírod, hogy unlock (zárnál, computernél is lehet, de nem kapsz xp-t, így én csak akkor használom, ha nem akarok 1 széfért vagy 1 lőszeres dobozért a térkép végére visszamenni). Ez nyitja, vagy ha nem műxik, akkor ugyanígy kijelölöd, és disable. Ez esetben az adott objektum eltűnik.

• katt777

félisten

válasz tundax #2709 üzenetére

Level 100 cap modot keress, azzal megy elméletileg 100 fölé, csak nem jelzi. Sajna nekem még volt mit fejlesztenem, csak behalt ugye a főküldi az Acél testvériségnél. Ha odáig jutsz, írd majd meg, nálad mit csinál!
    Amúgy én is minden zárat/computert, ráadásul úgy, hogy először feltörtem a zárat, aztán a computer-t, ahol mind2 volt, ráadásul Felfedező módban már mindent láttam a térképen, de így sem jött össze. Most a nehéz szinten talán, ha addig élek...

• katt777

félisten

válasz tundax #2700 üzenetére

36??? :Y Én körbekarikáztam az egész térképet, és úgy is csak a 24. szintig jutottam el (ott bolondult meg a játék az Acéltesós DLC kezdetével. Viszont én már alsóbb szinten is sokkal több XP-t tudok elosztani. :U :F Ehhez fejleszteni kell hamar a szükséges skill-eket, mert szintenként növelik az elosztható XP-t. (Meg egy XP increaser mod sem árt, illetve nehéz szinten játszani, mert úgy többet ad.)

Nézz körül modok terén, van olyan, amellyel 100-as szintig mehetsz, illetve olyan is, amellyel 255-ig tolhatod a skilleket (de csak 100-ig írja ki!). FO3 nexus nem műxik, de fileplanet-en vagy filefronton biztosan megtalálod a szükséges modokat.

aginor: Most a kis lámpafényre gondolsz? Mert ott skill-növeléssel át lehet menni, vagy fogod, és konzolból eltünteted a kaput, oszt' jó napot. ;] :DDD Hogy a végjátékkal mi lesz, ha most újra végignyomom, azt meg nem tudom mondani, de lehet, hogy megint elakad; akkor teszek magasról az Acél testvériségre. Ill. azt meg lehet még próbálni, hogy befejezi az ember a főszálat, felteszi a továbbjátszhatósági modot, és akkor aktiválja az Acélos küldetést... :U Hát, Oblivion jobban sikerült, bár ahhoz is kellett egy rakat unofficial patch + fix. Ez van. Sajna a Bethesdán kívül még ilyen szerepjátékot sem tud készíteni senki (leszámítva a 2 KotOR-ot).

• Darahian

tag

válasz tundax #2455 üzenetére

Főküldetésben eljutsz odáig, máshogyan esélytelen.
    Nekem egyetlen esélyem volt odabent, mert - ki tudja miért :B - beomlott az ajtó mikor kijöttem :D.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés