- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
DonElvis #1096 üzenetére
Akkor mégis csak kell a child at heart, hát erről beszéltem: ha másra gyúrsz, cseszheted, hiába szabadítod ki a rabszolgákat, mert tovább menni a Vault-ba nem hagy. De majd én is úgy megyek oda (de utálom ezt a kényszert). Kíváncsi vagyok, hogy a "nightwear" +10-es (vagy mennyi) speech értéke vajon hat-e a gyerekekre is...
Sztem tuti kihagyták a számításból ezt is. Sajna már továbbadtam a csomagot a címzettnek (a metróállomáson lehet megtalálni hangyászkodás közben, de csak szalagról van infó, a quest-eknél nem jelenik meg), de egyszer már volt ilyen egy banditán, talán találok még. Egyébként most női karakterrel tolom, szóval van meggyőzőerőm.
Tenpenny Towerben kellett is, hogy békét teremtsek a ghoul-ok meg az emberek között, szóval oda sem érdemes pusztán gyakós karakterrel menni.
-
Pitterix
őstag
válasz
DonElvis #1096 üzenetére
Ne csüggedj, csináld végig extra hard brutál fokozaton, aztán lesz megint öröm!!!
Én még csak most jutottam ki Vault 101-ből.....De amit tudok végigjárok majd, nehogy hamar végigérjek..katt777: nem szedek semmiféle ártó szert, csak amit az orvos felírt.....
Nincsenek semmilyen útó- futu- futó-, de még szaladgáló álmaim sem, azt csak neked írtam, a különbség miatt ez és az Obli miatt, mert nagyon emlegeted azt a gametotot. Azzal sajna én nem játszottam, de ami késik, nem jön meg időben!!!
Na szép napot!!! -
kisho
senior tag
válasz
DonElvis #1069 üzenetére
Ahogy előttem is írták, úgy is be lehet oda jutni, ha kiszabadítod a gyerekeket a rabszolgakereskedőktől Paradise Falls-ban (Arefu-tól Északra). De szerintem inkább mászkálj a világban mellékküldetéseket keresve, mert ilyen tempóval hamar végigviszed a játékot.
És a gyereket valóban nem lehet lelőni az alapjátékban.
-
PhilBrick
őstag
válasz
DonElvis #1069 üzenetére
Ha jól olvasom, te még be sem jutottál hozzájuk és a kerítésen át beszélgetsz a sráccal.
Akkor ha nem megy a meggyőzés, ki kell szabadítanod 2 társát a rabszolgatartóktól. Utána beenged. Majd keresheted a hercegnőt a túlsó kapunál.
Ja, és a gyerekeket sajnos nem lehet lelőni... -
katt777
félisten
válasz
DonElvis #1069 üzenetére
A hercegnő az egyik kis csaj. Hátul a kapunál megtalálod, a haverját meg az árnyékban.
Ha eltevődik a fegyver, lőj messziről. Én nem próbáltam, de ha ennyit idegesítenének, megkapnák a magukét.TCL-t leírtam. Lehívod a konzolt, beírod, falon átmész, konzolt lehív, beírod +1x, és kész. Arra vigyázz, hogy ne menj a talaj alá, mert akkor kizuhansz a világból, amikor visszakapcsolod. Hiába, ezek a 3D játékok ennyire felszínesek.
-
katt777
félisten
válasz
DonElvis #1063 üzenetére
Először a hercegnő haverjától kell megtudni, miért hívják így, aztán beszélni a hercegnővel, aztán McGready-hez menni, akinél akkor sem lesz párbeszéd-lehetőség az átjutásra, és ha a kapcsolót akarod átállítani, csak annyit ír ki a játék, hogy jelen pillanatban nem lehet.
Magas meggyőzőerő kell, másrészt van olyan perk, amely direkt gyerekekre hat, sztem ebbe akarnak belekényszeríteni. Én jó dumakészséggel mentem oda, mégsem mentem velük semmire. A leg1szerűbb megoldás, ha konzolból TCL-lel átmész a kerítésen, aztán TCL-t kikapcsolod, és nyugodtan játszhatsz tovább. Mert ha a játék szemét, te is lehetsz az.
(Amúgy Oblivionban tuti lenne más megoldás, mint amit elképzeltek, vagyis hát ott eleve nem 1-et képzeltek el szinte minden helyzetre.)
Szimulátorban is meg lehet úszni a karmavesztést, az öreg nyanya elmondja, hogy az elhagyott házban van a computer (na, a computer megtalálásáról engem is itt okítottak ki, mert figyelmetlen voltam), amellyel manipulálhatod a szimulációt. Én szépen kinyitottam az ajtót, aztán még egy kínai inváziót is ráeresztettem a városra, a sok kis kínai meg irtotta géppisztollyal az embereket, miközben én visszatértem a bázisra. Persze más lehetőség is van, de ettől sem lett rosszabb a karom ma.
A gyerekeket kiirtva nem találsz kulcsot?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- Mesterséges intelligencia topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hálózati / IP kamera
- Konteó topic
- További aktív témák...
- SZÉP Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Mac mini M1 chip 8 magos CPU-val, 8 magos GPU-val
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest