- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
Pitterix #1287 üzenetére
Papa???
kisho: Minden skorpió barátságosnak látszik, amíg észre nem vesz (amúgy pl. egy cápa is). Legyen nálad is egy, azzal lelőheted. Bár ilyet nem láttam a játékban.
Gregorius: A grafika visszavétele tényleg segíthet. 4870-en folyton kidobált, de amióta az garban van, és grafikát lebutítva kellett játszanom egy 7900GT-n, talán 3X, ha kidobott. Egyébként az is segíthet, ha visszatöltesz egy régebbi mentést, és arra rátöltöd a frisset. Persze akkor még meg kell találni azt a régebbi mentést, amely után nem dob ki...
Ez egy amolyan "extra mission".
-
katt777
félisten
válasz
sasa134 #1284 üzenetére
Én is elindultam főszálon, csak az elém kerülő mellékküldetéseket elvégezve, és hip-hop vége is volt a játéknak. Ez persze egyrészt jó, hiszen nem kell tovább kínlódni, másrészt viszont nem jó, mert nem azért vesz az ember egy játékot, hogy pár óra múlva kidobja. Egyébként valahol a topicba beírtam egy ajánlott modlistát, keress rá a hsz-aimra, biztos meglesz. Azóta még került föl 1-2 jó a már említett oldalra, mindezekkel ha nem is valóság-közeli, de sokkal reálisabb lesz a játék.
Na pl. Oblivionban, amelyhez szoktam volt viszonyítani, lehet gyíkot is indítani...
Ebben még ezt sem, de ez tényleg nem komoly kritika, mielőtt valaki annak venné, mert még megköveznek...
-
katt777
félisten
válasz
sasa134 #1282 üzenetére
A játék szemét (biztosan feltűnt, hogy több fejlövés is kell egy csupasz koponyára az ellenfél kimúlásához) és kiegyensúlyozatlan, fegyverkezni meg kell, egy 10mm-es pisztollyal semmire nem mész. A kézikönyv megtekintése sem árthat, vagy az odafigyelés a szövegekre, és a Notes, Quests bejegyzések átnézése, meghallgatása.
Addig is ajánlom figyelmedbe a fallout3nexus.com-ot, ahol számos hasznos modot találsz, amelyek félig-meddig helyrepofozzák a totál elcseszett játékmenetet, harc- és fejlődési rendszert.A fan-ektől meg majd megkapom én a magamét.
Egyébként azért szerepjáték, mert szabad, így azt teszel amit akarsz (már amennyire ez a játék konkrétan hagyja), és az utakat is neked kell megtalálni. ne másoktól kérd, mert úgy még az előre beállítottnál is élvezhetetlenebb lesz.
Ha csak a főküldit csinálod, max 3-4 órás a játék.
Lehet gyík karaktert is indítani?
Asztem, csak embert...
-
katt777
félisten
Látszólag ua, de valami különbségnek kell lennie, mert külön fájlokba van mentve. Vagy eredetileg 2 videót terveztek, aztán inkább betették uazt +1x, én ezt is kinézem a játékból.
Pitterix: A legtöbben véletlenül is végigjátszottuk, mert nem hittük, hogy pár óra alatt vége lehet egy szerepjátéknak.
-
katt777
félisten
válasz
DerStauner #1275 üzenetére
Igen, decemberben jön a magyar feliratos változat.
-
katt777
félisten
válasz
Pitterix #1269 üzenetére
Ja, hogy azzal a PC-vel!!!
De van ott Hawaii szimuláció, meg még valami is, csak azokra ráindítottam a kínaiakat, így nem tudom, azok mit csinálnak. Talán majd megnézem, de ezzel a 7900GT-vel tuti nem, mert úgy le kell butítani a grafikát a legalább viszonylag normális játékhoz, hogy csak tőlem 10m-re jelennek meg az ellenségek, az meg egy halálkaromnál elég gáz... -
katt777
félisten
válasz
Pitterix #1264 üzenetére
Erre mondtam, hogy rámondják, de attól még nem lesz az. Én az V-ösből kaptam egyet kölcsön, de nagyon gyorsan visszaadtam, széngáz volt az egész.
Nekem.
A Tactics neében benne van, hogy taktikai, ezzel semmi probléma, ha valaki át nem kereszteli stratégiaira csak azért, mert külső nézetből irányítgat.
FO3-ba én kizárólag az Oblivion miatt kezdtem bele, ezért is hatalmas csalódás számomra. -
katt777
félisten
válasz
Pitterix #1260 üzenetére
Voltam. És mentettem az előtt is.
Egyébként pedig de, ha bent vagy is, kijöhetsz más módon.
A Warcraft-ra ugyanezt mondom. Az a stratégia, amelyben elindulsz egy ZERO pontról, és végig mindent irányítva eljutsz a célig, miközben teljesen az akaratod szerint irányítod a játékot, természetesen a magad részét, míg a gép a gépi ellenfelekét, de szintén csak az adott erőforrásokból (így minden játék új), nem csalással AI helyett. Mik vannak ilyenek? IG1-2, SW Rebellion, felszín-típusúakból Rise of Nations, aztán kb. ennyi is. Körökre osztottakból ott van még a Star Trek Birth of The Federation, a Civilization-sorozat, a Master of Orion sorozat, amelyek elfogadhatóak, aztán kb. ennyi, mert a Gal. Civ. és társaik, ill. az egyéb új progik már úgy csalnak, hogy a NFS belesárgul a mélybíborig. Előre felépített pályák, ahol elveszíted, amit előzőleg felépítettél, ahol az ellenség AI helyett többszörös erőforrásokkal indul, ez lószar, bárhogy csomagolják is, bár még az se, mert a lószar legalább nem akar másnak látszani, mint ami. -
katt777
félisten
válasz
Pitterix #1252 üzenetére
Én is ettől tartok.
Mármint nem attól, hogy mostanában visszakapom a VGA-mat, alighanem ahhoz megint személyesen kell eljárnom, a kevésbé civilizált megoldást választva. Nem értem, embernek látszó lényeknek miért jó ez ahelyett, hogy becsületesen elvégeznék a munkájukat, amelyért még nem kevés fizetést is kapnak.
Haverom úgy stratégiázik, hogy mindig meghagy 1 bolygót az ellenségnek, hogy építkezzen, fejlesszen, stb., aztán amikor már felépítettek mindent, újra lerombolja az egészet, lehetőleg apránként. 1 űrhajóval és 1 tankkal nyomta le nehéz fokozaton az IG2-t.
Persze küldetéses, taktikai kis szarokkal (Starcraft, Age, stb.) nehezebb ezt megcsinálni, de ezek nem is stratégiai játékok.
Ha jólelkű ember vagy, miért is Bettykézel?
Elszóltad magad!
-
katt777
félisten
válasz
Gregorius #1253 üzenetére
Nem kell biztosnak lenned a 100+-ban, de olyanok írták, akik modokat írtak a játékhoz, és pontosan tisztában vannak a felépítésével.
Ha jól rémlik egyébként, Oblivionban is 100 fölé hatnak a módosítók, viszont az ciki, amikor módosítóval felette vagy egy értéknek, de pl. mégsem tudsz használni egy képességet, ha az alap kevesebb az igényeltnél. -
katt777
félisten
válasz
Pitterix #1249 üzenetére
- De uram, miért pont engem akar eltángálni?
- Hát te belekötnél valaki sokkal nagyobba?
- Hát... nem, az ostobaság lenne...
- Belekötnél valakibe, aki ugyanolyan erős, mint te?
- Hát, nem, jobb a békesség...
- Na látod, akkor az ilyen kis törpéket kell jól elagyabugyálni...Ennyit a "face to face" küzdelemről. Csótányokat mindig pofán verem.
Egyébként meg pofán lőttem a behemótot is, csak a rácsok mögül.
Szeretem az eksönt, de hülye azért nem vagyok.
Aki meg olyan hülye, hogy hagyta magát ekkora böhöm létére így bezárni, azt úgyis kihalásra ítélte már az evolúció.
-
katt777
félisten
válasz
Gregorius #1245 üzenetére
Ez szép, részletes beszámoló lett!
Ha 1x még nekiállok, majd igyexem mindenre figyelni, bár én könyveket legtöbben asszem Minefield-ben találtam.
Viszont felhívom 1 dologra a figyelmedet: a program 100 pontig jelzi a képzettségeket, viszont 255-ig számolja, ezt fallout3nexus-on olvastam. Azaz ha van valamilyen +x erősítésed, és amellett 100-ra növelsz egy skill-t, akkor 100+x lesz annak az értéke, noha csak 100-ig látod. Viszont amikor a skill használatára kerül sor, akkor a valódi értékkel számol a program, nem a megjelenítettel.Én 2 játékban 1-1 behemóttal találkoztam: az elsőben, amikor csináltam a főküldit, a Galaxy Rádió előtt, arra gránátokat dobáltam kilóra az épületből, ahová nem tudott bejönni. A 2.-at a 2. játékban találtam (ezt töröltem le, amikor berágtam a hülyeségeire), de be volt zárva a kólagyár mellett. Gondolom, ki kellett volna engedni, és akkor elintézi a banditákat, de én elintéztem a banditákat, aztán őt, aztán engedtem ki, de akkor meg már nem jött.
-
katt777
félisten
De hát mondja, hogy KREATÍVAN kell kinyírni! Egy szimpla sodrófával agyonverés nem játszik, simán visszarakja a nőt a szimuláció.
De jó irányban is meg lehet oldani az egész problémát, azt az öreg néni mondja el.
Amúgy nem akarok spoilerezni, ha rákeresel, ez a küldetés többször is le van írva a topicban. -
katt777
félisten
válasz
Pitterix #1233 üzenetére
Aztán már le is nyúlták. Elég volt már 2, amúgy jogvédett, csak kicsit megmásított ötletemet is viszontlátni MAGYAR játékokban.
Javasolt fejlesztési irány:
1. Small Guns maxra
2. Lockpick maxra
3. Science maxraÉs nincs több akadály.
Amúgy én azon rágtam be, amikor 100-as lockpickkel végre betörtem Burke házába, aztán szar sem volt ott, meg más se. Azt várná az ember, hogy ha már így elzárnak valamit, ott talál valami értékeset.
-
katt777
félisten
válasz
Pitterix #1228 üzenetére
Én egy elátkozott homo ludens vagyok...
Csak keresem a jó játékot, de amíg nem lesz pénzem a magam tervezettet megcsináltatni, úgysem lesz. Addig levezetem a feszt FPS-ekkel, esetleg szórakozom kicsit az egyetlen normális RPG-vel, de leginkább dühöngök, hogy még mindig nem cserélték a meghibásodott VGA-mat, és szart se tudok csinálni a gépen.
-
katt777
félisten
válasz
Pitterix #1223 üzenetére
Banditák ellen én azt csináltam, amikor a metróállomásnál támadtak rám (ahol a ghoul muksi gyűjti a cukorkákat), hogy egyet lőttem az egyikre VATS-szel, aztán usgyi a metróba. Amikor AP feltöltődött, kimentem, megint lőttem egyre, megint vissza, és így tovább.
TP Tower mellett a boltban megszívtam, mert bejöttek utánam, de szerencsére ott is csak egymás után fértek el, így még mindig könnyebben végeztem velük. A boltos persze elszaladt az üzlet végébe, tojt rá segíteni.
-
katt777
félisten
válasz
Pitterix #1220 üzenetére
Hát én meg tele voltam lőszarral, egy csomóhoz fegyóm sem volt (most már ugye minden törölve). Hát, a társakat én veszélyesebb helyeken meg szoktam kérni, hogy maradjanak le, de addig is arra, hogy lehetőleg csak messziről kövessenek, és távolról lőjenek, máskülönben elfogyasztanak egy tonna stimpak-et, amit különösen soknak találok annak fényében, hogy a stimpak-eknek sincs súlyuk...
Máskülönben hatástalaníthatod is a csapdákat, ugyebár...
Én eddig mindegyik karival kamuztam az aknamezőről, de a legutóbbival elmentem Minefieldbe, és összeszedtem egy rakás aknát, meg könyvek is voltak szép számmal. Pre-war-ok is, amelyekért majd jól fizetnek a "tintásnál".
Én messze délnyugaton lent találtam egy robotgyárat, tele patkányokkal (+1 gumiember), ott teszteltem a repellert.
Én elsőre mindig az extra XP-s perkeket nyomatom magamba. -
katt777
félisten
válasz
Pitterix #1217 üzenetére
Lőszert miért adsz el?
Nincsen súlyuk.
Rajtam rohadt már egy rakás szadista páncél meg hasonló, mert senkinek nem volt pénze, hogy megvegye. Már ott tartottam, hogy a báros srácnak, meg az orvosnak, meg bárkinek, akit értem, adtam el mindent. Mert OK, hogy a dokinál gyógyszart lehet venni, a bárosnál meg ebédet, de attól még lazán bevesznek bármilyen árut (meg más kereskedők is).
De csak pár 100 kredit szokott náluk lenni. Mondjuk a vámpír-boltosnál lehet mindent elsózni, ha hajlandó vagy 6-8000 kupakot elszórni plazma gatling-re, meg a másik cuccra, azt most nem tudom mi, mert a Gatlinget pl egy rakás páncélért meg fegyverért bartereztem nála.
-
katt777
félisten
válasz
Pitterix #1217 üzenetére
Hehehe....
Lángszóró tényleg király, csak azzal is hiába nyomtam a talonosokat, amíg alacsony volt a big gun skillem, csak lángolva támadtak tovább.Egy min. AI legalább megpróbálná eloltani magát...
Ghoul maszkot, ha jól emléxem, a Tenpenny toronynál kaptam, amikor összebékítettem a ghoul-okat az emberekkel. Mert olyan jó vagyok. -
katt777
félisten
válasz
Pitterix #1215 üzenetére
Hát ez az egyik szívatás: hogyan növeljük a játékidőt: mindenhová 2-3X kell elmenni, és egy küldetés lehetőleg a térkép átellenes pontjai közötti ingázás legyen. A legdurvább ez a bombagyáros, amelyhez a kulcs állítólag Rivet Cityben van. Hát, messzebb nem nagyon lehetne. És mindegy, hová mész, mert úgyis olyan akadályokba ütközöl, hogy ne tudd megcsinálni, azaz többször is elzarándokolhatsz mindenhová, míg végre megfelelő XP-t gyűjtesz. De ezt lehet érdekes módon csinálni, mint Oblivion-ban, ahol vegyesen vannak közelebbi (ez a több) és távolabbi küldetések (ráadásul több módszer célra vezető lehet, és még a legnehezebb zárakat is megpróbálhatod feltörni), meg ilyen dögunalommal, mint FO3-ban, hogy egyfolytában azt érzed: szánt szándékkal gyalogoltatnak ide-oda a térképen, a legcsekélyebb szándéka nélkül annak, hogy élvezetessé tegyék a játékot. Persze, tudom, majd jönnek a kiegészítő lemezek, és akkor majd lesz egy csomó minden a térkép üres helyein. Az egy dolog, hogy szarul adnak ki valamit, és patchelni kell, az meg egy másik, ha direkt részletekben adnak ki egy játékot, 3-4X pénzt követelve érte, amely az újabb részek nélkül ráadásul lényegében élvezhetetlen.
Az idióta ghoul-ok ellen nem hat a maszk? -
katt777
félisten
válasz
Pitterix #1212 üzenetére
Most nem.
Talán majd ha végre kicserélik a VGA-mat, nem a rosszat küldözgetik vissza, akkor esetleg nekiállok megint. Pont az a szeretem-nem szeretem játék, mint a TR Anniversary (vagy az átállíthatatlan egérgombokkal lqrt Underworld), és amit a legjobban utálok. Mert ha jó a game, akkor élvezed, és játszol, ha meg szar, akkor kidobod, de ha pont az átmenet, az az igazi szívás.
Egyelőre azt szűröm le a hsz-okból (már ha az igényeimet figyelmen kívül hagyom egy játék iránt), hogy vannak ebben is érdekes dolgok, csak ezekért folytonosan mászkálni és kutakodni kell, véletlenül sem "jönnek képbe" valahogy, ahogy az elvárható lenne. Szóval befejezetlen ez rendesen, összecsapták, hogy még az idén kiadhassák. Mennyivel jobb lett volna nekünk, játékosoknak, ha a végleges változatot kapjuk meg, és nem külön kiegészítőket kell majd vásárolni, a patchekről már nem is beszélve!
-
katt777
félisten
Nem város, fent ÉNY-on van a hármas tányérantennáktól kicsit keletre. Fent egy bombagyár, amellett pallókon lehet átmenni a robot-üzembe (egy rakás robot őrzi), vagy a dombon le az alsó bejárathoz, ez utóbbival szemben van egy kis ház, ez a CO headquarters, amelynek a pincéjéből le lehet menni a másik irányból az alagsorba (itt van a széf a "big guns" gumiemberkével). Beszéltem közben egy nagy FO3 fan-nel, ő sem talált kulcsot. Úgy mondjuk érdekes is lenne, hogy bent van a kulcs a csajszinál... Persze, gondolom, a másik irányból kéne lemenni, és itt, a csajnál megtalálva a kulcsot, felmenni arra, amerről jöttem, viszont a másik kulcs nincsen sehol, még a holt wastelandernél sem az irodában.
-
katt777
félisten
Igen, az a térképem is megvan. Viszont miután rájöttem a megoldásra (meg még történt pár érdekesség ettől függetlenül), letöröltem az egész progit, és a lemez is megy vissza a havernak, szívjon vele ő. Bejártam a környéket, sehol semmi, egyik objektumban sem, aztán vissza a bombagyárba. Na mondom, hát TCL "kulccsal" legalább megnézem, mit lehet itt csinálni, és most láss csodát: Lent volt az elzárt rész mélyén egy nő, annál volt a kulcs! Az a kulcs, amellyel amúgy be lehetett volna menni a lezárt részbe (de mivel ő bent van, nem lehet lejutni), így kijönni már simán tudtam.
Emellett a 7900GT-n butított grafikával meg sem jelennek ellenségek, vagy csak a közvetlen közelemben, aztán pl. falakból másznak elő, a hangyakirálynőt követve kijöttem a barlangjaiból, és a csajszi egyszerűen köddé vált az orrom előtt, a tányérantennáknál a talon bandita leesett a gyilokjáróról, de megállt az oszlop közepének magasságában, és onnan lövöldözött; ez kicsit sok lett a jóból hirtelen...
Asszem max. majd a végleges kiadást nézem meg, addig jó játékot mindenkinek, aki ezt élvezi, kritikáim (és nem fikázásaim, a különbséget nem értők járjanak utána a szavak jelentésének) emitt véget értek.
-
katt777
félisten
válasz
wesker24 #1183 üzenetére
Fawkes-nak csak az kell, hogy szabadítsd ki, bár rossz srácként még nem voltam ott.
1 kérdés: CO headquarters-ben és a bombagyárban hová a fenébe rejtették a kulcsot? Már 3x átjártam a két épületet oda-vissza, de sehol nem találom, pedig még a gumiemberkét is megleltem, meg a kilövőkódok is megvannak. Nem TCL-kulccsal akarok lemenni...
Amúgy fent északon a Halálkarmokkal teli városnak van valami értelme azon kívül, hogy lehet gyakni és XP-t szerezni?
Meg a 3 tányérantennánál is kiirtottam a banditákat, sok értelme annak sem volt, és most menyek nyugatra a 4.-hez, annak meg már tudom, hogy nem is lesz. Na hát ezért uncsik és bosszantóak a mellékküldetések. Lassan tényleg elmegyek Galaxy rádiót keresni.
Ja, menetközben a hangyásznénit meg a robotász-bácsit is jó útra térítettem...
Meg a kereskedőket is hasznos lehet dotálni, főleg, ha össze is futunk velük még a játék során.
-
katt777
félisten
válasz
Synthwave #1175 üzenetére
Arra vannak az én képességeim, sztem az a reális. Tehát van egy fegyver, önmagában bizonyos sebzéssel (mint a valóságban), és a te képességeid szerint tudod használni (szintúgy), hiszen ezek ott is vannak a képességeidnél, hatnak a hatékonyságodra, és fejlesztheted őket. Így az egész csak egy újabb program-cheat. Értem én már az egész játék programozási filozófiáját, és pont ez kelt bennem visszatetszést (hogy szándékosan nyomják lefelé a játékos karaktert), mert amúgy nem lenne bajom vele. Az unalomra azt mondom, hogy OK, majd kiadják a játék lespórolt 3/4-ét, és akkor majd teljes lesz. De a másik, ami nem tetszik, FO3-tól függetlenül (Oblivion és sok másik játék is), ez a kiadói trükk: kiadjuk egy játék 1/4-ét, aztán majd megvetetjük a fan-ekkel a játékot +3X, ha teljes játékot akarnak, úgy 3-4X-es a haszon. Várom tehát a majd leárazott Gold v. Platinum verziót, ami majd az lesz, amit eleve kiadni kellett volna. És bocsi minden fan-től, de én első sorban játékos vagyok, csak aztán rajongója bármelyik játéknak (van néhány), és mindig irritál, ha palira akarnak venni.
pitgirl3000: Vegyél be valami nyugtató hatásút.
Ez a topic a játékról szól, mindenféle értelemben.
-
katt777
félisten
válasz
pitgirl3000 #1171 üzenetére
Van egy ilyen OFF gomb, amellyel ilyesmit írhatsz, ha már a topichoz szóltál. Kicsit amúgy uncsi annyiszor olvasni, hogy "mikor lesz már magyar, mert nem értem", miközben ahol csak kapni lehet, ki van írva, hogy mikorra várható. Már ha valaki meg akarja venni...
Bocsánat, hogy zavar.
-
katt777
félisten
válasz
Pitterix #1165 üzenetére
Na ugye.
Nem ismered azt az érzést, amikor tetszik egy játék, és próbálod élvezni azt, amilyennek lennie kéne, de valahogy csak nem megy? Főleg, ha még fizettél is érte? Csak lépten-nyomon azt érzed, hogy na, de jó lett volna, ha rendesen megcsinálják, de itt is lqrtak valamit, meg ott is, meg amott is... -
katt777
félisten
válasz
Synthwave #1159 üzenetére
Hát, az gáz, hogy egy fegyver sebzése az én skill-emtől függ.
Egy atombombának is ua. a sebzése, akár én nyomom meg a start-gombot, akár egy atomfizikus.
Mindegy, tegnap úgyis nagyon meguntam már az egész játékot úgy, ahogy van, az állandó mászkálással, monoton harcokkal, stb. -
katt777
félisten
válasz
Synthwave #1147 üzenetére
Hiszem, ha látom. Lézer fegyvereim vannak, kereskedőnél láttam plazmát, és azoknak gagyi volt a sebzésük a golyós társakhoz képest. Talán ha majd feltolom az energy skill-eket, de azokat meg nem tolom fel, mert miért pazaroljam a skill pontokat, amikor ilyen szar fegyókat kapok.
-
katt777
félisten
Nálam simán ment. Én csak az early perks-szel sz.ptam be, mert ha leveszem, akkor kiakad a játék, és kicsit gázos, hogy a +SPECIAL ill. a 4. fő képesség választása nem működik vele. De ezért már nem kezdtem új játékot.
pilóta: A lézerfegyvereknek itt ritka szar a sebzésük, ha nálam vannak, az ellenségnél persze sokkal jobb.
Plazma-gatlinget árul a vámpíroknál az árusa, az lett volna nekem 6000 kupak. Amúgy csórtam a vámpíroktól egy .44-es scope-os Magnumot, és nincs az inventorymban...
Gregorius: Te könnyű szinten tolod? Még az irdatlan sebzésű lángszórómmal is hiába szórtam őket, lángolva jöttek rám, és lőttek, nem is zavarta őket, hogy égnek (lol, már sokadszor).
[oWn]f4te: Persze, szerepet játszok, de úgy, ahogy én akarom. Alapvetően jó fiú (/pill spec. jó kislány
, mert mindkét karakterrel ki szoktam játszani a szerepjátékokat) vagyok, de ha a harc hevében valakinek annyi, hát istenkém, mit ugrált. A macskám is csak mozgó célpontra támad, meg én is.
És ha az ujja megmozdul, már mozog, paff...
-
katt777
félisten
válasz
Synthwave #1135 üzenetére
Hát én senkitől nem vettem anno, most meg még nem találtam Sierrán kívül mást. Igaz, a rádiós küldit még el sem kezdtem, csak bóklászom erre-arra.
De mondjuk az megint nem kicsit gáz, hogy most megyőztem a fiút a hazatérésről a vámpíroknál, aztán eltűnt a küldi. Még jó, hogy próbálkoztam utána, mert Arefuban át tudtam adni Lucy levelét, aztán a főnök se mondta, hogy menjek vissza a vámpírokhoz levajazni a védelmi szerződést (persze nem volt már küldi), úgyhogy ha 1x nem játszom végig a játékot, vajon honnan tudtam volna, hogy ezt kell tenni?
Miért ne lehetne jó karakterrel gyilkolni?
Hiszen az is jó, nem?
De majd jóvá teszem.
Most a nagyon jóról úgyis lecsökkentem jóra, hogy 1-2 unikum cuccot lenyúltam a vámpíroktól... De hogy ott a kereskedő milyen rohadt drágán adja a fegyókat!
Trader outfit-ben is 6-8000 kupak! (És még nem is igazán erősek.) Na, barangolok, aztán nyomhatom fel a barter skill-t is, vazze, még jó, hogy fent van a 100 leveles mod. Hát az tényleg megint csak látszik, mekkora szar a game alapból (ezúttal a 20 leveles limit miatt), hiszen már a 16-. szinten vagyok, és még messze nem fejlesztettem mindent.
Viszont erősen gondolkodom komolyabb damage-modifier használatán, mert kezd irritálni, hogy a talon banditákba szinte minden nálam levő lőszert bele kell ürítenem, hogy kifeküdjenek végre. Persze lehet ez a 7900GT miatt is, mert rohadtul szaggat a grafika már 2-3 ellenfélnél.
mcmike: Na, ezekből is max. a FO3 ér valamit...
-
katt777
félisten
Itt a magyarázat, miért üres és dögunalmas a Fallout 3. Megint legalább 3x kell fizetnünk egyetlen játékért. És a fan-ekkel még mindig meg lehet ezt etetni!
-
katt777
félisten
válasz
Pitterix #1126 üzenetére
Aminek grafikája vam, az az Oblivion felmaxolt grafikai modokkal Crysis meg bekaphatja.
Obli nagyban támogatta a 4870-vásárlásomat, azzal volt meg végre a min. 27 FPS full grafikával. Még jó, hogy nem mai játék.
Viszont hihetetlenül gyönyörű így.
Ja, tényleg gűz, hogy egy csomó épület lelakatolva, vagy éppen nyithatatlan.
Felnyomom a lockpicket 100-ra, aztán megnézem, mit rejteget Burke meg a talon bunker.
-
katt777
félisten
válasz
Pitterix #1121 üzenetére
Jó is egy kis bolyongás, de lássuk be, e téren a FO3 rohadt unalmas tud lenni, max rád ugrik pár állat, meg néhány bandita.
mcmike: Van olyan perk (Explorer), amely mindent bejelöl a térképen, aztán válogathatsz, hova menj. De van olyan quest is, amelyről szalagokon, egyéb helyeken szedhetsz össze infókat, és ezek meg sem jelennek a listádban. Ilyen a Nightwear-es külti is.
-
katt777
félisten
Széf, az nincs.
Egy másik házban találtam egy computert, de az csak arra volt jó, hogy látványosan végezzek a nővel. Először sodrófával csaptam agyon, de az nem tetszett a kis csajnak, aztán rájöttem, hogy ott át lehet programozni a háztartási robotot, király volt! Persze akkor még én is ott tartottam, hogy jó, hogy csilingelnek a tárgyak abban a másik házban, de sehol egy terminál, miközben az egyik egész falat elfoglalja. -
katt777
félisten
válasz
attyspocak #1110 üzenetére
Én elhiszem neked, de én teljesen mást tapasztaltam. Biztosan volt valami tulajdonságod, ami magasabb volt, mint nekem, amúgy pedig valami lvl11 szintú karakterrel értem oda anno, mert nem tudtam, hogy ilyen könnyedén, pár óra alatt a játék végére lehet jutni. Ezt sem vártam Oblivion után.
-
katt777
félisten
-
-
katt777
félisten
válasz
CarajoEsp #1102 üzenetére
De hát nem tudtam! Bementem egy barlangba, ott volt valami bandita, aztán annyi nekem. God-módban ütöttem/vágtam/varázsoltam, amíg meg nem untam. Meg sem sérült.
Gothic 3 sík hülye (az 1. 2 meg kaka), volt olyan, hogy találtam egy csoport orkot, akikkel még nem kerültem kapcsolatba küldetések révén, és sem beszélni nem tudtam velük, sem mást, mert ha mindet levágtam, akkor egyszer csak felkeltek a földről teljesen egészségesen. Na ne már...
-
katt777
félisten
válasz
CarajoEsp #1100 üzenetére
Nyilván mások az elvárásaink, és mint soxor hangsúlyoztam: nem szeretem a szerepjátékokat abban az értelemben, ahogy sokan igen. Az én elvárásaimat a KotOR és az Oblivion teljesíti, vagyis azok állnak hozzá a legközelebb. Én sokkal jobban értékelem, hogy ha trükközve is, de legyőzhetek bárkit, ha okosan használom a játék lehetőségeit, mintha totál ki vagyok zárva még a lehetőségből is.
KotOR-ban elsőre sikerült zöldfülűként a Sith akadémiára mennem, behízelegtem magam mindkét Sith Lordnál, és rohadtul tetszett, amikor a leszámolásnál rájöttek, hogy kijátszottam őket egymás ellen. Az mondjuk nem, hogy mennyit kínlódtam, mire kezdő jediként lenyomtam őket (főleg a 2 rankor után), de meg lehetett csinálni (megfelelő harcmodort választva), pedig sebződtem ám rendesen, és amikor ugye gyógyítottam magam, 2-en is vihettek be találatot, stb. De nem az volt, hogy ütnek rám egyet, és végem. És olyan sincs, hogy egy ugyanolyan Talon banditát az egyik helyen 2 (!) fejlövéssel kivégzel (és ez már damage-moddal), a másikon meg kell neki 5, és közben egyiken sincs sisak!
Oblivionban meg jó, hogy mások is fejlődnek, mert az is elég lol, hogy te fejlődsz a játék során, közben meg senki más nem csinál semmit.Ott sem árt amúgy okosan harcolni, és akkor nem kell egy tolvajjal sem bajlódni magas szinten, no meg vannak direkt "hülye RPG" modok, amelyek nem engedik fejlődni az ellenfeleket, illetve felerősítik őket. Szóval ha ilyenre vágysz, nyugodtan Oblivionozhatsz, csak megfelelő modokat kell feltelepíteni. Én is azért tettem fel Fallout 3-ra a normalizáló modokat, hogy legalább részben megfeleljen az elvárásaimnak.
Mellesleg a Forgotten Realms-ös, agyonsztárolt RPG-k olyan bárgyúak, hogy azoknál még a hülye gyerekek által írt Valhallás MAGUS könyvek is klasszisokkal jobbak (leszámítva a legelső sorozatot). -
katt777
félisten
válasz
DonElvis #1096 üzenetére
Akkor mégis csak kell a child at heart, hát erről beszéltem: ha másra gyúrsz, cseszheted, hiába szabadítod ki a rabszolgákat, mert tovább menni a Vault-ba nem hagy. De majd én is úgy megyek oda (de utálom ezt a kényszert). Kíváncsi vagyok, hogy a "nightwear" +10-es (vagy mennyi) speech értéke vajon hat-e a gyerekekre is...
Sztem tuti kihagyták a számításból ezt is. Sajna már továbbadtam a csomagot a címzettnek (a metróállomáson lehet megtalálni hangyászkodás közben, de csak szalagról van infó, a quest-eknél nem jelenik meg), de egyszer már volt ilyen egy banditán, talán találok még. Egyébként most női karakterrel tolom, szóval van meggyőzőerőm.
Tenpenny Towerben kellett is, hogy békét teremtsek a ghoul-ok meg az emberek között, szóval oda sem érdemes pusztán gyakós karakterrel menni.
-
katt777
félisten
válasz
Pitterix #1097 üzenetére
Á, csak a crack miatt gondoltam, más értelemben biztosan nem használnád itt...
Obliviont illetően nézd meg a honlapomat (Programok), külön szekció van neki, a Letöltéseknél meg minden nyalánkság, ami kellhet hozzá. No meg persze az Oblivion topic, különös tekintettel a pöpec 1. hsz-ra, amelyet nem kevés idő alatt hoztunk össze. -
katt777
félisten
Nálam még most, a 7900GT-n is 9-essel megy. Egyébként persze, hogy megpróbálhatod, de Oblivionban 9-nél nagyobb értékkel (azaz a mindösszesen még alkalmazható 11-gyel) eltűnnek a vizek, és egyéb grafikai hibák jönnek elő, pedig az már felpatchelt, végleges verzió.
Én azt vettem észre, hogy inkább a magas grafikai beállításokra érzékeny a játék (pl. élelmosás), tehát ezekből érdemes levenni. Nem véletlenül nincs egyszerre HDR és AA az Oblivionban, és ez ua. a motor... -
katt777
félisten
Na, ezt nem mondta nekem az a kis köcsög Joseph. Viszont a hercegnő és a mayor sem nyitották az ajtót. De fent van a level-limitet feloldó mod, úgyhogy majd szert teszek child az heart perkre is, aztán megnézem, mire jutok. De az még odébb van, mert most csak mászkálok körbe a vidéken, és ölök, hogy szerezzem a pontokat, és fejlesszem a karakteremet.
Az eredeti kérdést én erre értettem, mert a gyerekekhez bejutni nem művészet, aztán mondta novan, hogy szerinte a Lamplight-ba bejutásról van szó.
Kurva Talon bázison (az nagyon durva volt, kilóra nyomtam magamba a stimpak-eket damage-moddal is, persze nem kicsit akadt a 7900GT-n) is van egy 100-as lockpick-es bunker, Na, ezeket megint rühellem. Mi az, hogy a maximum szint alatt meg sem lehet próbálni kinyitni? Oblivionban is próbálhattad a nehéz zárat, aztán vagy sikerült kinyitni, vagy nem. De itt esélyed sincs. Tudom, nem Oblivion. -
katt777
félisten
Nem erről volt szó, hanem a Vault-ba való átjutásról. Amikor mindezeken már rég túl vagyok. Ott nincs párbeszéd-lehetőség McGready-nél a kijutásra, mert a hercegnőtől addig még eljutok.
Asszem ez lesz az. Csakhogy itt is azt írja, hogy ki kellene engedniük. De a Princess nem nyitja a kaput, hanem McGready-hez küld engedélyért, akinél meg nem tűnik fel a párbeszéd-lehetőség. Asszem ezt írtam le kb. 5X.
A tippet azért kösz. -
katt777
félisten
válasz
attyspocak #1078 üzenetére
F3-mal nem játszom, max az F5-öt és az F9-et használom.
Én? Milyen politikát?Muszáj az autós játékokat joystick-kal tolnom, mert egy csomó nem kezeli rendesen a kormányt, kész szívás, hogy elszállok, mire be kéne kanyarodnom, mert addigra veszi észre.
Ki mondta, hogy semmi nem tetszik benne? Van benne egy nem kevés jó dolog (amelyek véletlenül megmaradtak az Oblivion motorból). De mit panaszkodjak arra, ami rendben van? Az az elvárható minimum, hogy ha veszel valamit, az normálisan működjön, ergo a hiba meg nem normális, naná, hogy azért pofázok.
Annyi az egész, hogy a szerepjátéktól az elérhető maximális szabadságot várom el, amihez az Oblivion sokkal, de nagyon sokkal közelebb áll, mint a FO3.
Én még nem láttam leírást, hogy rendesen át lehetne menni a kapun a Vault-ba, sokkal inkább azt, hogy másnak sem megy, mert nincsenek ott a kérdések sem a párbeszédeknél, hiába zongoráztál végig mindent addig, hogy McGready-nek engedélyt kéne adnia a hercegnőnek, hogy kiengedjen. De ha elsiklottam felette, írd ide röviden légyszí, de ne azt, hogy elméletileg hogyan kéne működnie, mert azt pontosan tudom. -
katt777
félisten
válasz
attyspocak #1074 üzenetére
Oblivionban nincsenek gyerekek! Az felnőtt program.
Sztem itt is totál oda nem illő a gyerek kolónia. Meg az is gáz, hogy ennyi ember megél valahogy egy totál kihalt tájon, bármiféle mezőgazdasági termelés és állattenyésztés nélkül (mert az állatok is mit legelnének, Arefu mellett ott is van megdögölve az összes tehén).
Az a szegényes játékélmény, ha kizárt dolog, hogy konzolparancs nélkül tovább mehessünk. Egyébként nem használok konzol parancsokat. Szeretem egy játékban legyőzni a nehézségeket, amennyiben azok valósak, viszont egyetlen játékban sem küzdök a programozók balfaszságával, egyetlen pillanatig sem.
Nem azért fizetek, hogy szívassanak, arra ott a kormány.
-
katt777
félisten
válasz
PhilBrick #1071 üzenetére
Akkor figyelmetlen voltam
, annyira írta a beszélgetést, hogy én úgy vettem, már bent van, és a második kapunál akadt el. Az elsőnél elég egyértelmű, mit kell csinálni.
Tényleg nem lehet lelőni? Na, ez ám a szerepjáték!
Azért én majd megpróbálom. Gránát, rakétavető sem műxik? Akkor sem, ha beszéltél vele, és kimész/visszatérsz, és már nyitva a kapu? Mondjuk legalább szét lehetne lőni pl. egy nuka gránáttal egy bádogfalat, esetleg...
-
katt777
félisten
válasz
DonElvis #1069 üzenetére
A hercegnő az egyik kis csaj. Hátul a kapunál megtalálod, a haverját meg az árnyékban.
Ha eltevődik a fegyver, lőj messziről. Én nem próbáltam, de ha ennyit idegesítenének, megkapnák a magukét.TCL-t leírtam. Lehívod a konzolt, beírod, falon átmész, konzolt lehív, beírod +1x, és kész. Arra vigyázz, hogy ne menj a talaj alá, mert akkor kizuhansz a világból, amikor visszakapcsolod. Hiába, ezek a 3D játékok ennyire felszínesek.
-
katt777
félisten
válasz
Godrath #1065 üzenetére
Pedig 3dog adja meg a kódot. Talán nem beszéltél vele eleget. Én amikor eljutottam hozzá, elküldött a cuccért, aztán, amikor visszamentem, küldött az emlékműhöz, kódostul.
Nincs ott valami hangszóró a kapun, hogy belső emberrel kéne beszélni? Már rég volt, most nem rémlik. -
katt777
félisten
válasz
DonElvis #1063 üzenetére
Először a hercegnő haverjától kell megtudni, miért hívják így, aztán beszélni a hercegnővel, aztán McGready-hez menni, akinél akkor sem lesz párbeszéd-lehetőség az átjutásra, és ha a kapcsolót akarod átállítani, csak annyit ír ki a játék, hogy jelen pillanatban nem lehet.
Magas meggyőzőerő kell, másrészt van olyan perk, amely direkt gyerekekre hat, sztem ebbe akarnak belekényszeríteni. Én jó dumakészséggel mentem oda, mégsem mentem velük semmire. A leg1szerűbb megoldás, ha konzolból TCL-lel átmész a kerítésen, aztán TCL-t kikapcsolod, és nyugodtan játszhatsz tovább. Mert ha a játék szemét, te is lehetsz az.
(Amúgy Oblivionban tuti lenne más megoldás, mint amit elképzeltek, vagyis hát ott eleve nem 1-et képzeltek el szinte minden helyzetre.)
Szimulátorban is meg lehet úszni a karmavesztést, az öreg nyanya elmondja, hogy az elhagyott házban van a computer (na, a computer megtalálásáról engem is itt okítottak ki, mert figyelmetlen voltam), amellyel manipulálhatod a szimulációt. Én szépen kinyitottam az ajtót, aztán még egy kínai inváziót is ráeresztettem a városra, a sok kis kínai meg irtotta géppisztollyal az embereket, miközben én visszatértem a bázisra. Persze más lehetőség is van, de ettől sem lett rosszabb a karom ma.
A gyerekeket kiirtva nem találsz kulcsot? -
katt777
félisten
-
katt777
félisten
Baszki, fent van pár realitás-mod, erre messze nyugaton, valami telep tele van Talon-banditákkal, és már felhasználtam vagy 10 stimpakot egyáltalán arra, hogy eljussak a kerítésig! Na ez megint faszán reális, amikor másutt gyengébb szinteken is némi harc árán végeztem velük, de sosem ment le 0-ra az életerőm. Lehet, hogy mégis erősebb weapon-modifiert kéne használnom?
A robotgyárnak mi értelme? Kipucoltam az egészet, de a végén csak közli a játék, hogy a computer nincs áram alatt, de sehol nem tudom áram alá helyezni. De legalább itt elvégeztem a repeller-tesztet. Gumibabákat sem találok a kólagyár óta. Ja, az jó volt, hogy a nagy lövöldözésben kiirtottam a kereskedőt is, csak úgy ömlöttek hozzám ingyen a jó cumók!
Vagy az a bandafőnök volt?
Először mintha zölddel jelent volna meg az életereje, de olyan gyorsan lövök mindenre, ami mozog, hogy csak valahol tudatküszöbi szinten villant be.
Aztán meg persze már piros volt.
-
katt777
félisten
Azt is olvasd el, hogy ez csak abban az esetben működik, ha a csaj feláldozta magát a végén, máskülönben crash lesz.
Kraptor: Nekem az a szerepjáték. Amit mások elfogadnak szerepjátéknak, az nekem szemét. Azért szerepjáték, hogy úgy fejleszthessek, ahogy akarok, és hogy ne legyek kizárva a játék 95%-ából azért, mert a fejlesztők így akarják, és abszolút irreális ellenségeket tesznek be, akiknek pl. 5 fejlövés kell közvetlen közelről csupasz buksira, hogy kinyúvadjanak végre, vagy pl. méteres lángokkal lángolva is csak lőnek rám ahelyett, hogy a lángokat próbálnák iszkiri eloltani. Ez mind nagyon gáz.
SteeWe: Újabb patch? Egyébként 3-4 óra alatt végig is játszhatod, elsőre én is paff lettem, hogy mi a tököm van, szinte még nem is fejlesztettem, csináltam jó pár küldit, mégis vége?
-
katt777
félisten
Válaszok már előbb.
Sztem ha megszerezted a megatoni házat, AZTÁN felrobbantod a várost, akkor lesz Tenpenny tower-ben is. Én ott csak a ghoul-ok befogadását oldottam meg, ill. ellejmoltam az öreg kulcsát és távcsöves puskáját. Faszikám meg nyilatkozott, láttam-e már lőni, mert nagyon jó benne, hát, megnéztem volna puska nélkül...+1 picike bug. De a puskákon alvó emberkék is megérnek egy röhögést, bár Oblivionban is előfrodult, hogy páncélostul szunyáltak. De leginkább az tetszett, amikor a kb. 25l-es gázpalackkal beültem az automatába, és a palack szépen beleolvadt a támlába...
-
katt777
félisten
válasz
Kraptor #1043 üzenetére
A level scaling miatt pont azonos nehézségű bármelyik szinten, erre van kitalálva. A Morrowindéből, és egyéb hasonló RPG-harcrendszerekből (amilyenné a FO3-ét is elszarták) meg köszönöm szépen, de nem kérek. Kipróbáltam anno god-módban MW-et: negyed óráig kaszaboltam az ellent, és meg sem sérült!
Ő bezzeg levágott engem kapásból (előtte, nem god módban), pajzzsal együtt. Hát lol.
Számomra 2 RPG létezik: az Oblivion és a KotOR. A többi egy kalap szart sem ér nekem, mert a túlfejlesztett ellenségekkel lényegében egyetlen pályára kényszerítenek, annyiból meg inkább FPS-ezek, és nem hiszem azt, hogy mindenről én döntök. -
katt777
félisten
válasz
lolchief70 #1038 üzenetére
Ilyen korlát is van, na bassz, jó tudni, hogy még ezt is elcseszték. Jó kis Oblivion motor, megerőszakoltak, kiheréltek, agyba-főbe vertek...
-
katt777
félisten
válasz
lolchief70 #1038 üzenetére
Data mappába kell másolni, ami mod, a plugineket (ezek aktiválásához az Archive invalidatort kell használni) meg azon belül meshes, textures, stb., de a modoknál leírják. Ezenkívül van egy paraméter, amelyet mindkét ini fájlban át kell írni 0-ról 1-re, de ezt is írják a modok egy részénél. Én csak az egyiket felejtettem ki, és már nem is működtek. Arra még figyelj, mit teszel fel, mert van olyan mod, amelyet, ha nem tetszik, és kikapcsolsz, az után mindig kidobál a játék.
-
katt777
félisten
válasz
attyspocak #1032 üzenetére
Nem az RPG a stílus?
-
katt777
félisten
válasz
dinka.86 #1026 üzenetére
De, vontatott, túl sok az üresjárat benne, pedig én most azt csinálom, hogy koordinátáról koordinátára bejárom a térképet. Találtam is pár jó cuccot, meg mentek feljebb a képességeim (de csak szintlépéseknél), de nincs benne az a szinte folyamatos történés, ami Oblivionban. De Fallout fan-ek már nekem is mondták erre, hogy ez végül is egy kihalt, atomháború utáni világ. Én mondjuk sokkal kihaltabbat is el tudnék képzelni: Egy nagy, radioaktív, havas-fagyos mezőn bolyonghatnál, amíg meg nem fagysz, vagy szét nem hullasz a sugárzástól; na az lenne az igazán reális poszt-nukleáris szerepjáték.
Ha akciót, és fejleszthetőséget is akarsz, akkor Übersoldier 1-2, NOLF 2, Dark Messiah, ezek a legjobb, szerepjáték-elemekkel (gyengén) beoltott, hentelős játékok. Agyatlannak meg Serious Sam a király!
-
katt777
félisten
válasz
maskimx #1028 üzenetére
Francot! Éppen azért szerepjáték, hogy azt tegyél, amit akarsz (bár attól azért roppant messze van). Kötve hiszem, hogy ha minden szembe jövőt (azaz mindem potenciális fenyegetést) már messziről megsemmisít, akkor sokat kéne párbeszédekkel foglalkoznia.
Hú, az a klanfear, vagy mi a fene (ami totál ua, mint Oblivionban), az 2x is végzett velem, mire sikerült elsőre elrobbantani a lábát egy gránáttal, így nem tudott utolérni és szétmarcangolni két pisztolylövés között, mert amúgy még a géppuska sem állította meg.
Hogy van ez a nuka-grenade cucc? Emléxem, hogy volt olyanom, és gyártottam is őket, most meg Sierra (nem a Ford, hanem a csaj) közölte, hogy csak neki van olyan, és csak 30 Nuka Quantomért adja oda a receptet. Elmentem a kólagyárba, és kinyírtam mindenkit, de össz-vissz 1 nuke-ot találtam!
Most akkor beszopatott a játék, vagy lesz még valakinél ilyen? Mert vagy azért nem tudok nuka gránátot csinálni, mert nicns tervem hozzá, vagy majd azért, mert az összes fellelhetőt odaadtam a csajnak. Vagy nyírjam ki?
-
katt777
félisten
válasz
attyspocak #1020 üzenetére
Én! Ha tudnád, hogy ha megindul a nyakadban 100kg, hogy fogsz futni, hogy maga alá ne temessen!
Edzőteremben még csak leteszi az ember a súlyt, de nézd csak meg súlyemelő olimpikonunkat, aki nem futott, hanem ott maradt a súly alatt... No meg azért vannak olyan cuccok, amelyeknek a súlya meglehetősen irreális, bár erre is van mod.
Különben is, az atomháború után csak a legerősebbek maradtak életben.
De hiába vagy erős, a golyó attól még áthatol a koponyádon.
-
katt777
félisten
válasz
Kraptor #1017 üzenetére
Gyenge a francot, tedd erősre a csúszkát, aztán megtudod.
Bár ha RPG alatt a totális szívatást érted, amit mint játékos eltűrsz, akkor elismerem, hogy van abban valami, amit mondtál. Én már a stratégiainak is csak nevezett, taktikai játékoknál is utáltam, hogy csak azt lehet csinálni, amit a gép akar, ellentétben egy igazi stratégiával, szerepjátéktól sem tűröm el, hogy majd akkor mehessek valahova, amikor a játék készítői ezt kegyeskednek megengedni nekem.
Shodan: Év játéka? Mégis, miből válogattál? NFS Underground, Gears of War, és hasonlókból? Max ott lehet esélyes. Bár ez persze szubjektív...
-
katt777
félisten
válasz
maskimx #1013 üzenetére
Hát én a Fallot 1-2-t a hátam közepére sem kívánom, még weight-moddal sem.
Csak az Oblivion miatt érdekel, nekem az a szerepjáték (kipróbáltam egy csomó mást, egyedül a KotOR1-2-t bírtam elviselni, mert az volt a másik 2, amelyeket értelmesen csináltak meg). Minden mindenre hat, mindent a saját szándékod szerint fejleszthetsz, és viszonylag reálisan oldották meg a harcrendszerét is.
Egyébként Talon fazonoknál már 2 fejlövés kell a módosított damage-dzsel is, de legalább megtántorodnak tőle. A többi harcot nézve elég reális volt hangyák és orkok ellen is. Azaz több lövés, de nem 30, hogy megpusztuljanak végre.
Egyébként szívattam is magam, mert nem figyeltem, hogy ez a hülye perk-mod fent hagyja a már kihasználtakat is, így nyomtam egy 4. swift learner-t, viszont amit csak később vettem észre: külön perknek teszi be, és csak a 30% maradt, ami volt.Legalább megint tanultam valamit. Asszem le is kapcsolom.
Azok a fegyók nagyon jók? Mert nem akartam exra fegyvereket betenni.
Mi az a fn fal? Az fn alapján a "fingom nincs"-re gyanaxom... -
katt777
félisten
32cal_Pistol_and_Ammo_to_357cal.esp
aa12full.esp
Accurate Assault Rifles 1.2.esp
AmplifiedCrippledEffects020.esp
BetterFrag Grenade Physics.esp
Better_Brahmin_Loot_+Steaks.esp
cheaperhouseitems.esp
CrossRepairArmor.esp
CrossRepairWeapons.esp
Darkuther1986_More_Damage.esp
DN_RadicalRadProtection.esp
EarlyPerks.esp
EricsDamageTweaks.esp
Fallout3.esm
IncreaseMovementSpeed.esp
Magic Pip-Light (90 Brightness).esp
Magic Pip-Light (Night-Vision Edition).esp
ModBetterBigGuns.esp
ModBetterPowerArmor75VATS.esp
Power.32Pistol.esp
reduced karma loss for Stealing.esp
Skill_Points_Increase.esp
Slower Degradation (-50%).esp
Uniqueweapons.esp
ValhallaRifle.esp
Weight.espMindegyikből vannak erősebbek (kivéve a pip-light-ból és a weightből), de a normális játszhatóság kedvéért a gyengébbeket tettem fel. Nem, asszem powerarmorból is 60 és 75 van.
mcmike: Én a swift learner-eket nyomom, de legelőször az volt (nevét most én sem tudom), amely minden szintlépéskor asszem 3 perket is upgrade-el 1-gyel. Így gyorsabb lesz a tanulás, a könyveket meg elteszem akkorra, amikor idejét látom betenni az általad is említett képzettséget. Ajánlom figyelmedbe az EarlyPerks mod-ot, amely több perk-et is elérhetővé tesz már az elején, ha amúgy a követelmények megvannak hozzá. Ez már majdnem olyan, mint az Oblivion, ahol mindent tudsz folyamatosan fejleszteni. Ja, és az erősített szakadás-effektusok nagyon jók, olyan szépen szab le a golyó mindent lassított felvételen...
A többi mod is elég hasznos. A weight meg nem érdekel, 5-600 fontnál több súly még nem volt nálam, és így nem kell aggódnom, mit dobjak el, ha éppen meghaladnám a határértéket. Persze lehet majd pakolni a társakra is valamennyit, akkor már az eredetit sem nagyon fogom meghaladni, de az ő kapacitásuk is véges. Bezzeg Oblivionban szépen felmálházom a sárkányomat, és semmi gond a szállítással. Amúgy, látod, én is mindig ahhoz viszonyítok, nem tudom megszokni, hogy ez a játék mennyire le van hülyítve.
No és a cross-repair modokat mindenkinek ajánlom, mert ezekkel a hasonló alkatrészeket más fegyverekhez, páncélokhoz is fel lehet használni, sőt, adott esetben még a szemetet is. Ez megint közelít kicsit az Oblivionhoz, bár tény, hogy ott lényegében csak kikalapálni kell valamit.
-
katt777
félisten
Hát én egy 50.000 fontos modot találtam, de nem használom ki...
Amúgy meg Oblivionban lehet ezt is fejleszteni (nem csak minimálisan, mint itt, és akkor másra nem is tudsz gyúrni), ha meg túlterheled magad, ott meg sem moccansz, itt meg cipelhetsz akár 1 tonnát is, csak lassan. No de hát ez csak egy újabb elszarás a motorban.
Én is csak akkor használok cheat-et, ha a játék is.
Pl. TDU-ban egy min. koccanásra is Hawaii összes rendőre üldözni kezd(ene), ami egy gombnyomásra kikapcsolható. De itt is jókora game-cheat a csupasz emberi fejekről lepattogzó golyó.
-
katt777
félisten
Na, akkor 3-adszorra is megathanx, feltettem a modokat, és minden remek!
A fejlövés fejlövés, és szétviszi a delikvens agyát (persze ha nem találom el, akkor nem), nem csak lepattog az ellenség csupasz fejéről a golyó, tudok több cuccot cipelni, és normálisabban lehet fejleszteni is. No és nem használhatatlan "damage" értékkel indulnak a fegyverek, hogy csak eldobni legyenek jók.
Kár, hogy megint fan-eknek kellett ezt megcsinálni a gyártó helyett.
Ráadásul most, ha már 3-adszor is nekiálltam, igyexem minden apróságra figyelni, és már Springvale-ben találtam egy rakás jó kis cuccot.
Végre játék, és nem szívatás íze van. -
katt777
félisten
Miért nem nézed meg a kézikönyvet, ha már ennyire láma vagy hozzá (nem rosszindulatból mondom). 8 számbillentyűre tehetsz bármit, akár fegyvereket is, azokkal válthatsz. Ez nem FPS, nem fog menni görgővel a váltás.
Ha kidobál, vegyél vissza a grafikai beállításokból, az nálam is segített. Nem komálja a game az új VGA-kat. 4870-nél ue. volt nálam. -
-
katt777
félisten
válasz
attyspocak #988 üzenetére
Mégis, kipróbáltad? Csak mert én is megtaláltam, és amikor használni akartam, felrobbant.
Szóval direkt azért tették oda, hogy ha valaki arra jár, és látja, hogy rossz, de mégis buherálni kezdi, megszívja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest