Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • katt777

    félisten

    válasz Synthwave #1135 üzenetére

    Hát én senkitől nem vettem anno, most meg még nem találtam Sierrán kívül mást. Igaz, a rádiós küldit még el sem kezdtem, csak bóklászom erre-arra. :DDD De mondjuk az megint nem kicsit gáz, hogy most megyőztem a fiút a hazatérésről a vámpíroknál, aztán eltűnt a küldi. Még jó, hogy próbálkoztam utána, mert Arefuban át tudtam adni Lucy levelét, aztán a főnök se mondta, hogy menjek vissza a vámpírokhoz levajazni a védelmi szerződést (persze nem volt már küldi), úgyhogy ha 1x nem játszom végig a játékot, vajon honnan tudtam volna, hogy ezt kell tenni? :F

    Miért ne lehetne jó karakterrel gyilkolni? :F Hiszen az is jó, nem? :DDD De majd jóvá teszem. ;] Most a nagyon jóról úgyis lecsökkentem jóra, hogy 1-2 unikum cuccot lenyúltam a vámpíroktól... De hogy ott a kereskedő milyen rohadt drágán adja a fegyókat! :Y Trader outfit-ben is 6-8000 kupak! (És még nem is igazán erősek.) Na, barangolok, aztán nyomhatom fel a barter skill-t is, vazze, még jó, hogy fent van a 100 leveles mod. Hát az tényleg megint csak látszik, mekkora szar a game alapból (ezúttal a 20 leveles limit miatt), hiszen már a 16-. szinten vagyok, és még messze nem fejlesztettem mindent.

    Viszont erősen gondolkodom komolyabb damage-modifier használatán, mert kezd irritálni, hogy a talon banditákba szinte minden nálam levő lőszert bele kell ürítenem, hogy kifeküdjenek végre. Persze lehet ez a 7900GT miatt is, mert rohadtul szaggat a grafika már 2-3 ellenfélnél.

    mcmike: Na, ezekből is max. a FO3 ér valamit... :(

    Funkcionális analfabéták kíméljenek!

Új hozzászólás Aktív témák