- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Endre93
friss újonc
Ma délután óta ugyan ebben a helyzetben vagyok, én viszem a családi vállalkozásunk a face oldalát és ahhoz sem férek hozzá. 2 faktoros szintén be volt kapcsolva, mi történik itt???
És miért nem olvasni erről sehol? Próbáltam keresgélni de magyarul ezt a fórumot hozza fel, semmi mást! jasonx1991 neked mi a kamu ig neve? Nekem shanzske.djzhuljun8n
Délután még keresgéltem Facen, rá 1 órára az az üzenet fogadott amit LacekHUN is beillesztett, csak másik kamu névvel! Bankkártyámat is letiltottam mert múlt hónapban futtattam egy hirdetést. Kétségbeesett és tanácstalan vagyok, főleg a vállalkozásunk oldala miatt! Új profilt másodpercek alatt csinálok, az 53 ismerősöm is megtalálom, de mi lesz a céges oldallalÉs ha nem vagyok résen nullázzák a kis kínaiak a banxámlám?!
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest