- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Brutális összegeket fektet a Samsung az AI fejlesztésekbe
- iPhone topik
- Szerény teleppel érkezik a Galaxy A37/A57
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Mobil flották
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
-
Mobilarena
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Breki
veterán
válasz
ledgeri
üzenetére
Kevered a dolgokat:
A „miért nem cseréltél mindent azonnal” kérdés ott bukik meg, hogy incidens után a Facebook gyakran ideiglenesen korlátozza az érzékeny módosításokat. Pont ezért nem lehet ilyenkor mindig azonnal emailt, belépési adatot vagy más kritikus elemet cserélni – a rendszer sokszor blokkolja vagy függő státuszba teszi.
Úgy látszik ezzel, te nem nagyon vagy tisztában.
Én ezt a témát eléggé köbe jártam másfél hónap alatt, leírtam korábban nagyjából , szinte mindenkivel beszéltem ez ügyben, sz Irorsszági központon keresztül az Amerikaiakon át az itthoni szervekkel, dokumentációkat olvastam, kb 8-10 Facebook visszaszerzős külföldi csoportot követtem. Szóval nem hiszem, hogy sok újdonságot tudnál nekem mondani
Az „email cím és fiók nem ugyanaz”, mintha ezzel cáfolnál bármit. Nyilván nem ugyanaz – viszont ha az email fiók kétfaktoros és nincs kompromittálva, amit direkt megvizsgáltam, akkor azon keresztül nem lehet hozzáférést szerezni a fiókhoz. Ez pont a védelem része.
Azért maradt be két megbízható eszköz mert pont erre volt szükség ahhoz, hogy belépve maradjak és ne záródjak ki a fiókomból. Egyik eszközöm eszközön van ugye konkrétan a hitelesítés és ez direkt maradt beállíttatva megbízható eszköznek. illetve ilyenkor pont, hogy ajánlott aktívan használni ezeket, az eszközöket hogy a Meta felismerje és engedje a módosításokat.
Nem kell együttérzés, és utólagos mindentudás se!!!
Én tudom mit hibáztam az első feltörés előtt és mit nem most.Korábban sose volt egy fiókom se feltörve, hiába próbálsz beskatulyázni.
Leírtam korábban amennyire egy nyilvános fórumon le lehet, hogy mi okozhatta ezeket a támadásokat, szóval itt nem nemtörődömségről vagy hanyagságról van szó.És pont ezért írom, le ezeket, hogy segítsek esetleg később másoknak akik így járnak, és segítsek megelőzni az ilyen támadásokat.
Ez a mondat árulkodó:
„2008 óta csak kívülről szemlélem”A platformok (pl. Facebook) biztonsági rendszere 2018–2024 között teljesen átalakult, csak szólok. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Crimson Desert
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- BMW topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- PlayStation 5
- Horgász topik
- További aktív témák...
- OH! Dell Latitude 7340 -65% Üzleti Profi Fémházas Ultrabook Laptop 13,3" i7-1365U 16/512 FHD IRIS Xe
- Azta Dell Latitude 7440 -65% Üzleti Profi Fémházas Érintős Ultrabook Laptop 14" i7-1365U 32/512 FHD+
- DJI Osmo Action 4 Adventure Combo + sok tartozékkal búvárkodáshoz
- Samsung 32GB DDR4-2666V 2 x 16 GB (M393A2K43BB1-CTD6Q) Szerver memória
- Felújított (Refurbished) DELL Latitude 5430 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-1235U 10Mag 16/512 FHD
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ GIGABYTE A16 3VH 16" notebook R7 260 16GB RTX 5060 3 év 27%
- GAMER PC! i7-9700 / RTX 3070 8GB COC / Z390 / 16GB DDR4 / SSD 512GB / BeszámítOK
- Gamer PC Intel Core I5 9400F/16GB DDR4/Nvidia 1050 4 GB/256 GB NVME/ 500 GB HDD 6 hó garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

krizmo_