Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tomcsiben

újonc

Sziasztok!
    Bocs, ha már volt téma korábban, de nem olvasgattam vissza a hozzászólásokat, lévén van pár ezer, így nézzétek el nekem.. Inkább leírnám a saját esetemet, ami eléggé frusztráló és nem is biztos, hogy olyan sűrűn előfordult itt ilyesmi bárkivel is..! :U
    Facebookkal kapcsolatos kérdésem lenne, ugyanis pár hónapja elkezdte felfüggesztgetni a profilomat a rendszer 180 napra, ami után persze kért videós azonosítást, adataim megadását stbstb.. Egy-egy ilyen felfüggesztés után kb másfél napra rá vissza is engedett a rendszer, de csak egy ideig, random időközönként ugyanis újból megkaptam a fiókom felfüggesztését. Sejtem miért történhetett, ugyanis valaki régebben feltörte a profilomat, ami igazából lassan már hétköznapi dolog sajnos, és ezek után meg is változtattam a jelszavam, meg mindent amit ilyenkor szükséges..
    Látszólag minden rendben is volt egy ideig, majd egyszercsak mikor lépnék be újra, az az üzenet fogad, hogy véglegesen törölték a profilomat. Kiírta, hogy nem élhetek ellenvetéssel már, max jogi útra terelhetem a dolgot valamilyen európai bíróságon.. Magyarul beszoptad paraszt, a 2009 óta működő adatlapom és ismerőseim mentek a levesbe.. Oké, ezzel még akkora nagy probléma nem is lenne, de mikor megpróbáltam új profilt kreálni, az első belépés után még köpni-nyelni sem volt időm, ismét benyomta a képembe a fentebb leírt szerelmeslevelet, hogy profilját véglegesen töröltük..
    Próbáltam másik email címről regisztrálni, más levelező programokon keresztül is, ugyanaz az eredmény.
    Próbáltam több módon segítséget kérni, esetleg egy facebbok-supportot ahová írhatnék, de semmilyen megoldást nem találtam eddig, amik vannak levelező címek, mindegyikre próbáltam, de válaszra sem méltattak.. Próbáltam új IP címmel is regisztrálni, az sem működőképes. Arra gondoltam, hogy a telefonszámom alapján azonosít be ez a fos, és azt bannolták végleg.. Fogalmam sincs, hogy ezt egyébként hogy tehetik meg, a pedofilok, bűnözők, különböző zaklatók pedig vígan facebookoznak és semmiféle retorziót nem kapnak..
    Szóval ha esetleg vette valaki a fáradtságot, és elolvasta ezt az üzenetet, annak máris köszi, azt meg mégjobban köszönöm, ha esetlegesen valaki tudna épkézláb segítséget nyújtani a témát illetően, mert azt elég nehéz elhinnem, hogy valakit végleg tiltanak erről a közösségi platformról..

Új hozzászólás Aktív témák