Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Nwis86
    aktív tag

Sziasztok

Valaki nem tudja miért van az hogy már kb 1 éve, de talán már több is, gépen minden egyes értesítőnél 1 biztonsági elellenőrző oldal jön be, be kell pipálnom hogy nem vagyok robot, és csak utána adja be az adott képet vagy bármit, ha 1 videót / képet, bármit külön lapon akarok megnyitni akkor is kéri, így szinte lehetetlen gépen használnom a fészbukot mert nagyon lassú a használata, hogy minden 2. kattintás után biztonsági ellenőrzés van... jó esetben csak 1 pipát kell beraknom, de néha képeket kell válogatnom hogy melyiken látok lámpát, zebrát buszt stb... mobilon nincs semmi gond, tökéletesen működik... Már arra is gondoltam valami vírus stb épült be a böngészőbe és az miatt van gond, de már többször újra telepítettem a gépet, sőt most 1 hete komplett új gépet raktam össze, és ugyanezt csinálja...

A másik pedig hogy előbb meg akartam osztani gépen 1 képet és ezt írta ki

"Ezt a funkciót jelenleg nem tudod használni.
    We limit how often you can post, comment or do other things in a given amount of time in order to help protect the community from spam. You can try again later. Learn More
    Ha úgy gondolod, ez nem ellenkezik a közösségi alapelveinkkel, jelezd nekünk."

átmentem mobilra megpróbáltam ott, és minden gond nélkül megosztotta :) De utálok mobilon gépelni, meg hát kicsi is a kijelző, de gépen egyszerűen nálam használhatatlan már a facebook az ilyen korlátozások miatt.
    Valakinek van ötlete miért lehetnek ezek?

Új hozzászólás Aktív témák