Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Aprósólyom

addikt

válasz Folze #353 üzenetére

Mi az izgi benne? Nem unalmas a sok lángorkán? Én idővel rájöttem, hogy az íj is nagyon ütős tud lenni, ha már eléggé jó íjad van. (persze ne számszer, mert az lassú) Valamelyik banditát egy lövésből le lehet teríteni. Gólemeknél meg időlassítás + íj. Időlassítás közben íj kifeszít, és közben lehet oldalazni, így el sem találnak semmiféle kövekkel amiket dobálnak. :DDD nagyon karajos. És zoomlni sem kell jobbklikkel, mert normál íjnál van egy fa az elején keresztbeállítva, azzal lehet célozni, ha a páncéltól kilátszik. :DDD Egyébként én Isteni Dühre szavazok varázslatok közül. De általában az időlassítást, a duplacsapást, a harci rohamot, meg azt amikor szegény hős feldagad és sokkal erősebbet üt. ezzel a 4el az arénában, Whisper senkit sem ölt meg. Én nyírtam ki mindneit, ő csak simogatta őket, meg nézte távolról, mert mindent 6x gyorsabbn és erősebben lehet nálla. Néha túl könnyűnek éreztem a játékot. Mondjuk ezt már második végigjátszásra. De elsőre sem volt sokkalta több dolga Whispernek az Arénában. Ezért várom a fable 2-t. Hátha az nhezebb lesz. ;)

Új hozzászólás Aktív témák