- MWC 2026: Rám nézett a Robot Phone, zavarba jöttem
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aprósólyom
addikt
Mi az izgi benne? Nem unalmas a sok lángorkán? Én idővel rájöttem, hogy az íj is nagyon ütős tud lenni, ha már eléggé jó íjad van. (persze ne számszer, mert az lassú) Valamelyik banditát egy lövésből le lehet teríteni. Gólemeknél meg időlassítás + íj. Időlassítás közben íj kifeszít, és közben lehet oldalazni, így el sem találnak semmiféle kövekkel amiket dobálnak.
nagyon karajos. És zoomlni sem kell jobbklikkel, mert normál íjnál van egy fa az elején keresztbeállítva, azzal lehet célozni, ha a páncéltól kilátszik.
Egyébként én Isteni Dühre szavazok varázslatok közül. De általában az időlassítást, a duplacsapást, a harci rohamot, meg azt amikor szegény hős feldagad és sokkal erősebbet üt. ezzel a 4el az arénában, Whisper senkit sem ölt meg. Én nyírtam ki mindneit, ő csak simogatta őket, meg nézte távolról, mert mindent 6x gyorsabbn és erősebben lehet nálla. Néha túl könnyűnek éreztem a játékot. Mondjuk ezt már második végigjátszásra. De elsőre sem volt sokkalta több dolga Whispernek az Arénában. Ezért várom a fable 2-t. Hátha az nhezebb lesz. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mini-ITX
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Samsung kuponkunyeráló
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- MWC 2026: Rám nézett a Robot Phone, zavarba jöttem
- További aktív témák...
- Xiaomi Mi 10T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4339, 100% Akksi
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra fejhallgatóval garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Pulse Radeon RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
nagyon karajos. És zoomlni sem kell jobbklikkel, mert normál íjnál van egy fa az elején keresztbeállítva, azzal lehet célozni, ha a páncéltól kilátszik.