Hirdetés
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Gyorsabb lesz a tárhely, de drágább lesz a Nothing Phone (4a)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aprósólyom
addikt
Mi az izgi benne? Nem unalmas a sok lángorkán? Én idővel rájöttem, hogy az íj is nagyon ütős tud lenni, ha már eléggé jó íjad van. (persze ne számszer, mert az lassú) Valamelyik banditát egy lövésből le lehet teríteni. Gólemeknél meg időlassítás + íj. Időlassítás közben íj kifeszít, és közben lehet oldalazni, így el sem találnak semmiféle kövekkel amiket dobálnak.
nagyon karajos. És zoomlni sem kell jobbklikkel, mert normál íjnál van egy fa az elején keresztbeállítva, azzal lehet célozni, ha a páncéltól kilátszik.
Egyébként én Isteni Dühre szavazok varázslatok közül. De általában az időlassítást, a duplacsapást, a harci rohamot, meg azt amikor szegény hős feldagad és sokkal erősebbet üt. ezzel a 4el az arénában, Whisper senkit sem ölt meg. Én nyírtam ki mindneit, ő csak simogatta őket, meg nézte távolról, mert mindent 6x gyorsabbn és erősebben lehet nálla. Néha túl könnyűnek éreztem a játékot. Mondjuk ezt már második végigjátszásra. De elsőre sem volt sokkalta több dolga Whispernek az Arénában. Ezért várom a fable 2-t. Hátha az nhezebb lesz. 
Új hozzászólás Aktív témák
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Mobil flották
- Hálózati / IP kamera
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- LEGO klub
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Utángyártott 90W töltő 7,4x5.0mm
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S20 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
nagyon karajos. És zoomlni sem kell jobbklikkel, mert normál íjnál van egy fa az elején keresztbeállítva, azzal lehet célozni, ha a páncéltól kilátszik.