Hirdetés
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Retró külső modern Bluetooth funkciókkal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bődületes méretű akkuval már az MWC-n megjön a Magic V6
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
yann
csendes tag
válasz
Mackósajt
üzenetére
bocs az offért,
de ha már dio2, én inkább annak a mentési rendszerét átkoztam. méghogy félóra játék...
hellen single playerként volt hogy másfél-két óra hent volt amíg el tudtam araszolni a következő waypointig.
mert ugye ha kiléptem mielött megtaláltam volna a következő portált, sőt mondjuk nehézségi szintet is váltottam néhány baal-runért akkor újragenerálta a helyszínt és keresgélhettem az utat újra a meglévő legutolsó portáltól.
szóval az sem volt mézes-lekváros kolbász.hogy ne csak off legyen, itt meg a -bandita táborba bejutós- küldivel tanultam meg, hogy nem menti el a küldetést. amúgy is szar volt, mert nehezen találtam meg hova kell elbújni, hogy bejuthassak a kapun anélkül hogy észrevennének. legalább ötször nekifutottam, aztán végül mikor végre szerencsém volt és bejutottam még összeszedtem a bandita ruha szettet, magamra öltöttem, mentettem és kiléptem...
klassz volt a következö belépéskor látni, hogy meztelenül ácsorgok a tengerparton...
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Apple iPad Air 13 (7. gen) 128 GB, Wi-Fi, Asztroszürke Bontott nem használt.
- PNY GeForce RTX 5060 Ti 16GB EPIC-X RGB Overclocked, Triple Fan
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 2 év garancia ajándék tok
- szinte új 13 hüvelykes MacBook Air M4 512GB SSD midnight éjfekete Apple 3 év garancia
- új aktiválatlan Apple Watch SE 3 GPS 40mm csillagfény alumíniumtok Apple 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest