- Milyen okostelefont vegyek?
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- One mobilszolgáltatások
- Érkezik a Huawei Band 11 és 11 Pro, mindent tudni az új karkötőkről
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 17 - alap
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Új hozzászólás Aktív témák
-
yann
csendes tag
válasz
Mackósajt
üzenetére
bocs az offért,
de ha már dio2, én inkább annak a mentési rendszerét átkoztam. méghogy félóra játék...
hellen single playerként volt hogy másfél-két óra hent volt amíg el tudtam araszolni a következő waypointig.
mert ugye ha kiléptem mielött megtaláltam volna a következő portált, sőt mondjuk nehézségi szintet is váltottam néhány baal-runért akkor újragenerálta a helyszínt és keresgélhettem az utat újra a meglévő legutolsó portáltól.
szóval az sem volt mézes-lekváros kolbász.hogy ne csak off legyen, itt meg a -bandita táborba bejutós- küldivel tanultam meg, hogy nem menti el a küldetést. amúgy is szar volt, mert nehezen találtam meg hova kell elbújni, hogy bejuthassak a kapun anélkül hogy észrevennének. legalább ötször nekifutottam, aztán végül mikor végre szerencsém volt és bejutottam még összeszedtem a bandita ruha szettet, magamra öltöttem, mentettem és kiléptem...
klassz volt a következö belépéskor látni, hogy meztelenül ácsorgok a tengerparton...
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone X 64GB 100% (3 hónap Garancia) - AKCIÓ
- HP EliteBook 840 G10 13. gen i5, 16GB DDR5, prémium üzleti laptop! 1 év garancia
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! I5 6500 / GTX 1050Ti / 8GB DDR4 / 240GB SSD
- iPhone 15 Pro Max 256GB 84% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest