Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Yettel topik
- Titan 2 Elite néven érkezik egy újabb BlackBerry-szerű Unihertz
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus: Settle Down, nem megyünk sehova
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Geekbench eredményen a Galaxy S26 Plus grafikus ereje
Új hozzászólás Aktív témák
-
SLYM
veterán
válasz
Wolverine
üzenetére
megoldottam a bordély kérdést is. van ott egy paróka az ágyhoz közel ahol megdugod a prostikat, ahol áll az őr és csak akkor enged be ha nővel vagy. azt felveszed és veszel hozzá ruhát észak bowerstone-ban a kereskedőtől. beöltözöl nőnek és odaméssz a félig vak főprostihoz. az öreghez aki már nem dolgozik. na ő mondja de szép vagy meg ilyenek, ajánl munkát
oda lehet menni az utca emberéhez is, valaki elküld a fenébe, de van akinek teccel
na meg oda lehet menni a főnökhöz is. 2 lehetőség an. vagy hagyod, hogy megbasszon (akkor ott fog virítani a lapodon hogy bisex) és kapsz még egy 1000-est is, vagy leitatod. én hagytam magam, úgy egyszerűbb
és akkor álmában elmondja hol van elásva a bordély papírja. onnantól a tied a bordély és a főnök meg elmegy. ha megin beszélsz a főprostival ő mondja, hogy menekült házzá kéne alakítani ezt a helyet. de meg is tarthatod és ingyen lehet innentől kurogatni a csajokat. kb ennyi ez a küldetés
Új hozzászólás Aktív témák
- Palit RTX 3070 GamingPro OC hibátlan, Vác, személyes átvétel
- PALIT RTX 5080 GamingPro 16GB - 36 hó garancia
- Karcmentes Fóliás Apple iPhone 16 Pro 128GB White Titanium ! 3Hó Jótállás
- Apple AirPods 4 type-C töltőtokkal, aktív zajkioltással, ANC, fehér (MXP93ZM/A)
- Dell Latitude E7250,12.5",HD,i5-5300U,8GB DDR3,256GB SSD,WIN10, LTE
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- iPhone 16 128GB Black 100% (1év Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD Asus ROG RTX 3090 24GB Zalman Z1 1000W
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
oda lehet menni az utca emberéhez is, valaki elküld a fenébe, de van akinek teccel