Hirdetés
- iOS alkalmazások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Motorola G86 - majdnem Edge
- MWC 2026: Rangos díjjal távozott az S26 Ultra
- One mobilszolgáltatások
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
SLYM
veterán
a bal gombot folyamatosam nyomni kell. kattogtatni 1000-el. tudom mit nem értesz, mert én is ugyanezt csináltam amit te. nem kattogtattam és aszittem a csíknak be kell telni. de nem. a csíknak el kell fogynia! és a horog fele kell mennie a halacskának! ami nem jobbra van hanem balra! és ez csak úgy lehetséges ha kattogtatsz mint egy idióta!
az a LOL az egészbe, hogy minden bezavar. pl a hang is olyan, hogy a franc se gondolná, hogy nem elég csak nyomva tartani a gombot (a kis kattogások teljesen bezavarnak) és az előbb vázoltak is mind fordítva vannak mint ahogy az emben gondolná
na szóval. amikor ott a csík alatt ottvan az a bal egérgombot jelképező jelző. na ha az vílágít (tehát nincs elhalványítva) akkor mint az állat kattogtass a bal egérgombbal. amikor az elhalványodik utána abba kell hagyni a kattogtatást. amikor újra világít megin kattogtarsz, mindaddig amíg a horogra nem akad a hal. ha nem világos valami szólj
-
Mackósajt
senior tag
Miért kezdene el jobbra betelni? A betelt rész a bal oldali sáv, ami a horog, és a hal között van. Az jelképezi a damil hosszát. Ennek szine alapesetben zöld, és vörösödik, ha feszül a zsineg. Jobb oldalt egy üres szürke sáv jelenik meg, az jelképezi a visszatekert damilt. Ha tekeresz, a bal oldali sáv rövidül (közelebb kerül a hal a horoghoz), a jobb oldali sáv hosszabbodik (egyre több damilt feltekertél). Ha a hal ikonja eléri a horog ikonját, kifogtad.
Különben tényleg türelem, és hidegvér kell hozzá. Pont ez fogott meg benne. Olyan, mint az igazi pecázás, csak épp sokkal gyorsabb, mivel nem akarták, hogy untassa a játékost. A játéknak ez egy olyan részlete, ami kezdeti bosszankodás után kimondottan elvarázsolt.
szerk: elnézést a floodért. Menetközben jut eszembe hogyan kellene elmondanom.

-
Mackósajt
senior tag
Nem igazán értem a problémát. A horgászás szórakoztató. Persze nem mindig sikerült, de a kihívás a szép. A horgászversenyt elég hamar megnyertem.

Lehet, hogy az én agyam másképp működik, de nekem logikusnak tűnt, hogy merre megy a csík. Minél közelebb van a hal a horoghoz, annál közelebb a siker. A legjobb, ha akkor tekersz, mikor a hal nem teker. Ha a hal nekiindul, akkor vissza kell fogni a tekerést, és engedni kell rajta, különben elszakad a damil. Amikor a hal lenyugszik, izomból kattintgatni kell. A csík színe idejében jelzi, ha túlfeszül a damil.
Hasznos is, mert pl. ezüstkulcsokat is ki lehet pecázni. A Horgászversenyes sapkameg jópofa.

Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- MWC 2026: Megnéztük a Lenovo Idea Tab Pro Gen 2-t
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Eredeti játékok OFF topik
- Trollok komolyan
- iOS alkalmazások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- ThinkPad P53 15.6" FHD IPS i7-9850H T2000 16GB 2x 256GB NVMe SSD magyar vbill gar
- SK Hynix 16GB modulok egyben (1x16GB) 4800Mhz - több db elérhető - akár 32Gb 64GB ram
- DELL Precision 3480 fóliás új kijelző! //Core i7 1360P // Nvidia RTX A500 4GB GDDR6 // 16Gb /1TB SSD
- G.SKILL TridentZ Royal DDR4 128GB kit (4x32GB) 4000MHz CL18 F4-4000C18Q-128GTRG
- Pioneer DDJ-FLX6-GT + M-Audio BX4 4,5" 120W ( egyben vagy akár külön külön is! )
- Beszámítás! Asus ROG Strix Scar Edition G533Z notebook-i7 12700H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M4 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone SE 2022 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook Air 15" (M3, 8 GB RAM, 512 GB SSD)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest