- Bővül a One UI 8.5 béta, régebbi Galaxy készülékek is csatlakozhatnak
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Milyen okostelefont vegyek?
- Oppo a Vivónak: hagyd otthon a telekonvertert!
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aprósólyom
addikt
válasz
Wolverine
üzenetére
Vidéken a Tesco nem árulta az akció ideje alatt, holott kihozták nekünk az újságot, ami a mi városunkra volt érvényes. A boltban még a játékról sem hallottak. Vicces...
Most, hogy nem tudom hány napja, hete letelet az akció, éppen fent voltam Bp-en suli miatt, Vásárlás közben gondoltam elnézek a játékszoftverek felé is. És mit látok akció nélkül? Fable: TLC 1990Ft-ért (4cd-s, kézikönyv, magyarított).
Tegnap már fel is tettem. Itt ot gond van a magyar résszel, lehet jobb amit lelekes fordítók fordítottak le, mert az eredeti fordítás olyan, hogy sokszor túl hosszú, és nem lehet tovább görgetni (pl. könyvek leírását). Bár gondolom túl sok infó nem marad ki, de akkor is... Amit eddig tapasztalatam, hogy egy karakter nem ugyanúgy néz ki mint az általam letöltött verzióban. Ez igen érdekes. Lehet hogy másban is eltér? Mert elméletben valami kibővített példány ez, azt írja a dobozra... 
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Hálózati / IP kamera
- Arc Raiders
- Bővül a One UI 8.5 béta, régebbi Galaxy készülékek is csatlakozhatnak
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Autós topik
- Alien Deathstorm: új belső nézetes akció-horrort készít a Rebellion
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Dell Precision 5511,15.6"FHD,i5-10400H,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11,LTE kártya
- Eladó - 34" Dell Gaming S3422DWG - Alza Garancia 2028.02.14. - VA Ultra Wide QHD, 3440 1440, 144HZ
- OnePlus Watch 2r WearOs Zöld
- Canon RF 800mm f/11 Is STM + álcázó+állványtalp+napellenző
- VILTROX NF-Z adapter ( Nikon FTZ II adapter ) - Új -
- ASUS TUF A14 Gaming Notebook! Ryzen AI HX 370 / RTX 4050 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - GIGABYTE MO34WQC2 Karcos OLED Monitor! 3440x1440 / 240hz / 0.03ms / FreeSync!
- Lenovo Legion 9 16" 3.2K Mini LED Laptop! i9-13980HX / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Most, hogy nem tudom hány napja, hete letelet az akció, éppen fent voltam Bp-en suli miatt, Vásárlás közben gondoltam elnézek a játékszoftverek felé is. És mit látok akció nélkül? Fable: TLC 1990Ft-ért (4cd-s, kézikönyv, magyarított).
Tegnap már fel is tettem. Itt ot gond van a magyar résszel, lehet jobb amit lelekes fordítók fordítottak le, mert az eredeti fordítás olyan, hogy sokszor túl hosszú, és nem lehet tovább görgetni (pl. könyvek leírását). Bár gondolom túl sok infó nem marad ki, de akkor is... Amit eddig tapasztalatam, hogy egy karakter nem ugyanúgy néz ki mint az általam letöltött verzióban. Ez igen érdekes. Lehet hogy másban is eltér? Mert elméletben valami kibővített példány ez, azt írja a dobozra...