- iPhone topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- Alcantara és „fa” hátlappal várható a Razr 70 Ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aprósólyom
addikt
válasz
Wolverine
üzenetére
Vidéken a Tesco nem árulta az akció ideje alatt, holott kihozták nekünk az újságot, ami a mi városunkra volt érvényes. A boltban még a játékról sem hallottak. Vicces...
Most, hogy nem tudom hány napja, hete letelet az akció, éppen fent voltam Bp-en suli miatt, Vásárlás közben gondoltam elnézek a játékszoftverek felé is. És mit látok akció nélkül? Fable: TLC 1990Ft-ért (4cd-s, kézikönyv, magyarított).
Tegnap már fel is tettem. Itt ot gond van a magyar résszel, lehet jobb amit lelekes fordítók fordítottak le, mert az eredeti fordítás olyan, hogy sokszor túl hosszú, és nem lehet tovább görgetni (pl. könyvek leírását). Bár gondolom túl sok infó nem marad ki, de akkor is... Amit eddig tapasztalatam, hogy egy karakter nem ugyanúgy néz ki mint az általam letöltött verzióban. Ez igen érdekes. Lehet hogy másban is eltér? Mert elméletben valami kibővített példány ez, azt írja a dobozra... 
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan, iPhone 17 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- EVGA GTX 1070 FTW ACX 3.0
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- új, bontatlan, iPhone 16 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- MeLE PCG35 APO mini PC fanless, újszerű, eredeti doboz, Debian 13 LXQt, SSD-vel is kérhető
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 27% - Lenovo LOQ i5-14400F / 32GB DDR5 / 1TB SSD / RTX 5060! BeszámítOK!
- HP EliteBook 830 G5 13,3" i7 8650u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 218 - Lenovo ThinkBook 16p (G5 IRX) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Most, hogy nem tudom hány napja, hete letelet az akció, éppen fent voltam Bp-en suli miatt, Vásárlás közben gondoltam elnézek a játékszoftverek felé is. És mit látok akció nélkül? Fable: TLC 1990Ft-ért (4cd-s, kézikönyv, magyarított).
Tegnap már fel is tettem. Itt ot gond van a magyar résszel, lehet jobb amit lelekes fordítók fordítottak le, mert az eredeti fordítás olyan, hogy sokszor túl hosszú, és nem lehet tovább görgetni (pl. könyvek leírását). Bár gondolom túl sok infó nem marad ki, de akkor is... Amit eddig tapasztalatam, hogy egy karakter nem ugyanúgy néz ki mint az általam letöltött verzióban. Ez igen érdekes. Lehet hogy másban is eltér? Mert elméletben valami kibővített példány ez, azt írja a dobozra...