Új hozzászólás Aktív témák
-
tzimash
őstag
itt a 2. meccs is, ami döntetlen lett. többet most nem csinálok, mert lusta vagyok
-
tzimash
őstag
válasz
kumpicukor #6789 üzenetére
sötétedés után
általában. ja és, hogy félreértés ne essék, a DD-t magi/obi1one és Detox!/Romeo üzemelteti. én is csak vendég vagyok ott
Kr/\tos:
má húzom, kiváncsi vagyok, hogy nyomtad anno. -
tzimash
őstag
oké egy 2v1-ben benne vagyok
ha richter is ráér. persze még előbb végeznem kell két videóval.
a bill kiosztásról, hááát....lehet meg birnám szokni, de én annak örülök nagyon, hogy pár éve áttértem kurzorról a wsad-re, most szokjak vissza?
meg nem olyan a mostani billem, van egy sor szünet a kurzor nyilak felett.
az enyém igy néz ki:
wsad - ezt nem kell magyarázni
bal egér fire, jobb melee
görgő előre gránát dobás, hátra next granyó, görgő gomb-use
jobb oldali egér gomb medkit, a bal most a balra hajlás- ideiglenesen
space - guggolás, bal alt - zoom,
e - ugrás, azért ez mert mikor fear-ezni kezdtem épp oblivion-t toltam, ott ez az alap, és megszoktam meg tetszett is. hátránya, hogy jobbra ugrani nem tudok
2,3 - reload
q - holster weapon
f - jobbra hajlás
g - törzskörzés előreja olyan nincs is
szóval elég jól megkavartam, ami még rosszabb hogy meg is szoktam, igy már nehéz új kiosztásra átállni.
gondolkoztam már egy ilyenen is, vagy valami hasonlón, de félek nem tudnám megszokni. -
-
tzimash
őstag
hát igen, vannak gyengéim, és rátapintottál a lényegre
de megmagyarázom
mozgáskultúra... hmmm olyan mint az életbenazért volt mikor mozogtam na!
általában, amikor meglepnek, akkor felejtek el fészkelődni ugrabugrálni stb.
unarmed is sarkalatos pont nálam, bár publicon sem jellemző rám, hogy fegyó nélkül rohangálok, most méginkább ragaszkodtam a g2-höz, biztonság érzetet ad nekemezen a meccsen is használtam néha, csak szerintem azt kivágtam, pl rohanás medkithez, granyóhoz.
kihajlásra meg képtelen vagyok normális gombot találni a billen, olyat ami tényleg fekszik nekem és nem zavar a célzásban, meg még oldalazni is tudjak közben
kösz az építő kritikát! -
tzimash
őstag
az első meccs kész van. vágott verzsön, de minden kill benne van. nem volt pofám kivágni a lámaságaimat sem
-
tzimash
őstag
na hát én nem taktikáztam túl magamat
szokatlan még ez nekem, persze adrenalin az egekben, csak azt nem birom, mikor percekig nem történik semmi
-
tzimash
őstag
waroztunk a Richterrel és kikaptam
4 meccset játszottunk, először ő nyert, aztán két döntetlen, utána megint ő nyert, pedig uccsó meccsen szinte végig vezettem
. felvettem mindet fraps-szel, de a vége odavan, mert elfelejtettem a felvételt leállitani, mielőtt kiléptem a játékból, a fájl megvan de semmi nem tudja lejátszani
amit sikerült rögziteni, abból csinálok egy összeállitás-félét, azt közszemlére teszem.
-
tzimash
őstag
válasz
GC-EvElyN- #6755 üzenetére
tényleg, neki szép zöld
-
tzimash
őstag
-
tzimash
őstag
válasz
tupacamaru #6699 üzenetére
pedig az egy jó dolog, én próbáltam anno, 110/806-os newton reflektorral+egy orosz fotómasinával, a Hale-Bopp üstökösről, holdról, 99-es napfogyatkozásról egész jó képeket csináltam, ha lenne szkennerem, beszkennelném és küldenék neked párat, ja de téged nem érdekel az asztrofotózás....
bocs az offért -
tzimash
őstag
mi a sz@r van itt??????? hányingerem van.
-
tzimash
őstag
válasz
GC-EvElyN- #6626 üzenetére
ez se az igazi
sőt egyre rosszabb. ez már csak gyászmise lehet
X Factor:
IP-t, ha megversz, akkor se tudok neked mondani
amin a ph-s népség legtöbbet előfordul, az a Deadly Dose Public Rush nevü szeró, amit két topicbéli jampec üzemeltet, Detox meg az a másik srácja és tdm megy ottan
meg csetelés, rimótdobálás Evelin részéről.
van még a B.K.S. Combatbase, ott slowmo tdm-eznek, azért is nem járok oda, mert rettentő mód idegesit ez az effekt vagy mi.
kb ezek, amik magyarok. külföldiek közül az evilinside, ami szinte mindig megy, van dm meg tdm szerverük is, ill az europakillers tdm, mindkettőn találsz magyarokat igen gyakran. -
tzimash
őstag
válasz
GC-EvElyN- #6624 üzenetére
csak a topic pörgése érdekében
amúgy meg mi van, ha igen?lerimótozol?
meg mi az, hogy kiccsávó? te szóttá be, nemisén. -
tzimash
őstag
válasz
tupacamaru #6459 üzenetére
tényleg b+
ez eszembe se jutott... azt hinné az ember, ha a fear COMBAT topicban olvas egy problémárol, az a topic nevével egyező játékra vonatkozik...
-
tzimash
őstag
válasz
alfa007 #6457 üzenetére
saját keresőben, állitsd be hogy interneten keressen (source: internet). meg kattints is rá a find server-re. ha igy csináltad és nem megy, akkor passz. van, hogy elsőre nem akar indulni a keresés, meg hogy csak pár servert lát, szóval ne csak egyszer probálj kerestetni, ha elsőre nem sikerül.
hamisitvány? nem létezik. -
tzimash
őstag
próbáltam a mandate multi részét, hostoltam magamnak egy gamét
a 4 új map tényleg bazi nagy, ahogy Tupa mondta. az a 150 health.... kipróbáltam, hogy eldobtam egy granyót magam elé, aztán ráálltam, robbant és még mindig volt 32 hp-mez persze nem biztos hogy jó... új fegyók közül csak a VES nevezetűt lehet választani a játék elején a régi fegyvereken kivül persze, ez az amiről Detox is beszélt, hogy lassabb mint a G2, de nagyobbat üt. a tár az maradt 30-as a G2-nek, ellenben az ASP-be most már 18 töltény fér. szuperfegyókat nem nagyon néztem, a régiek mellett van pár új, egy másik lézer(?), elektromos izé, gránátvető. számomra a legizgibb egy mozgásérzékelős automata fegyver volt, amit bárhova el lehet helyezni, sok szép pillanatot okozva az ellennek
ez az
-
tzimash
őstag
válasz
tupacamaru #6395 üzenetére
nem baj, előbb-utóbb úgyis kiderül
-
tzimash
őstag
válasz
tupacamaru #6380 üzenetére
a g2 tárja nem lett nagyobb mint a single-ben? ott 45-ös lett.
-
tzimash
őstag
ma este én is benézek és szétcsapok köztetek
-
tzimash
őstag
válasz
cucmalajmc #6317 üzenetére
a combat-tal, a perseus mandate nem ingyenes.
ill. ha megvetted, onnantól már ingyen lehet vele játszani neten
-
tzimash
őstag
mi ez a punnyadás? misén vagytok, vagy csúnyán telezabáltátok magatokat?
vagy azért nem irtok, nehogy kockának bélyegezzenek benneteket, hogy még karácsonykor is ph-ztok?
vagy mindenki fearezik? azt jól teszitek, hiszen van mit behoznotok
katt a top players fülre -
tzimash
őstag
Mindenkinek kellemes mindent!
-
tzimash
őstag
válasz
tupacamaru #6255 üzenetére
ja, igazad van. olyasmi mintha a single-t vinnénk többen. teljes a káosz néha. nem gyere be.
Nimród
úgy ahogy mondod, robotok, meg ellenséges katonák mindenütt, szépen haladtok a pályán azt irtjátok őket, ha megölnek, nekem ugy tünt, hogy a pálya elején respownol, aztán menj a többiek után... de néha féltucat robot közé rakott be....
a robotok olyanok mint a fear-ben, pár tárat beléjük kell lőni mire fekszenek, vagy robbannak. célozni nem nagyon tudnak, viszont sokan vannak -
tzimash
őstag
válasz
Richter36 #6248 üzenetére
ez valami coop warfare nevű mod, igy elsőre 2 új játékmód, a cooperative meg a demolition, ne kérdezd hogy ezek milyenek lehetnek
, új mapok, új fegyók, skinek (fear-ből valók egy szem női karakter is van
), youtube-on vannak videók, láttam olyat aki a hawaii inges dagadt programozóval nyomta
(vagy ki is volt az, a fearből?)
kicsit komolytalannak tünik, kevés a szerver is.
ha single-fear fent van, akkor azzal is lehet valahogy valamit kezdeni talán, videókon is látszik, hogy túl buták az ellenfelek ahhoz, hogy emberek lennének...
video -
tzimash
őstag
Fear combat Bot Mod
ez mi lehet, próbálta már valaki? én lecibálom megnézem. -
-
tzimash
őstag
egér: thx, már alakulgat, az a baj, hogy néha túl érzékenynek érzem, néha meg lassúnak most 1600/500-on van, fearban az 5-10% a csuszi, érzékeny. lejjebb veszem, ugy meg már lassunak tűnik. de meg fogom találni a módját, hogy jó legyen!
jó gamet, én inkább alszok, mindjárt reggel
-
tzimash
őstag
ha meg dugja is, akkor az már threesome?
bocs.más. megvan az egér, full béna vagyok vele
még kezdő koromban is jobban nyomtam
detox te milyen beállitásokkal használod, ha nem titok? gondolok itt dpi, hz, fearben hol az csúszka a mouse sens-nél? egyelőre nagyon nem találom a tutit ezen az egeren. -
tzimash
őstag
válasz
tupacamaru #6205 üzenetére
és én is
ez a slómó tök idegesitő néha, nem lehet valahogy passzolni? mondjuk olyankor, amikor közel s távol egy árva áldozatjelölt sincs.
-
tzimash
őstag
jaaa, hogy megrendezett jelenet...
azért nem volt rossz tényleg, kicsit fura volt hogy miért mindig egy felöl jönnek
az aimhoz meg annyit, hogy jobb ugy fogalmazva, hogy 20-25 fps-hez képest elég jó, nem?
steelpad teszt megvolt, lett nagy siker
elég annyi hozzá, hogy volt egy srác valami EA/krix-krax névvel nyomult, alig birtam levakarni, meg akart hivni a clanjábaszerintem ez azért túlzás, inkább a sok gyenge ellenfélnek köszönhetően voltam olyan jó, de azért jól esett na
s mindezt g2-vel, mert a pisztoly nem volt választható (cafat szervere
)
-
tzimash
őstag
ne b@sztassál
amugy meg most logitechem van, de mint mondtam lestrapált már nagyon, nemcsak a talpai, a görgő is akadásmentesen pörög, görgő feletti gomb nem müxik. na meg oldalsó gombjai sincsenek. 2 évet szolgált szerettem nagyon, de eljött a váltás ideje. mx518 is szóba jött, meg a4tech x718bf, de találtam jó áron copperheadet, igy ez lesz. ha bejön, még a gyíkságot is vállalom
-
tzimash
őstag
grat, tetszett! a zene is jó volt, bár a sok enemy meg target down-t is szivesen hallgattam volna, a g2-ről nem is beszélve
jó tudom ez nem illett volna bele, pláne az első felébe a vidinek. milyen g.ci jól lehet védeni azt a helyet ht-n...mondjuk fentről senki nem próbálkozott
megvan a steelpad qck, mini lett végül ez is bőven elég, elsőre tök meglepett az állaga, olyan vizslakutyafüle-szerű
meg ragasztó szaga van. mindjárt tesztelem fear-ban. a razerre sajna még egy napot várnom kell
-
tzimash
őstag
túléltem
majd bepótoljuk, lehet pont ma.
látom razer egered van, nekem is talán megjön még a héten a copperhead-em, meg hozzá kapok még egy jó kis egérpadot is. mennyit számit játékban egy ilyen gamer mouse? azt sejtem, hogy nem ettől lesz valaki pro, de mégis érezhető a különbség, egy mezei egérhez képest?
bocs az offért -
tzimash
őstag
szépen pörög a topic
eddig nem szóltam hozzá a vitához, de van egy számomra nagyon érdekes dolog, mondhatnám az egyetlen dolog ami meglepett, detox kijelentése volt, a campuson nincs rimót...
jé tényleg, eddig nem is figyeltem -
tzimash
őstag
találtam egy progit, amivel ki lehet bányászni a fear arch00 file-jaiból a hangokat, heccsáttól a dáj madafakáig. videókba érdemes beletenni párat. a fearl_7.arch00 fájlban keressétek. sajna csak számozva vannak, és 3000-nél is több wav van, a legtöbbje a single fearből való. a multis szövegek a vége felé vannak a listának.
-
tzimash
őstag
de jó, hogy délutános vagyok...
itt meg megy a gyilok ezerrel...meg a móka-kacagás..
-
tzimash
őstag
-
tzimash
őstag
játszottam ma valami gloater-rel egy szerón, le camper-eztem, (factoryn befészkelte magát ott fent a doboz mögött...) ő meg le noobozott szóval elvoltunk, meg valami pmwn-et irt vagy valami hasonlót. ez mi lehet?
-
tzimash
őstag
válasz
GC-EvElyN- #5797 üzenetére
UHH, semmi helyszinen fejbelövés?
-
tzimash
őstag
válasz
tupacamaru #5778 üzenetére
a tiédnél nem biztos hogy nagyobb lesz
-
tzimash
őstag
válasz
Mozso26 #5775 üzenetére
annyira nem is!
a fearezhetnék meg hullámokban tör rám, hónapokig nyomom, de akkor csak azt, aztán kicsit leállok, mint most is 3 hete kb. de már kezd hiányozni. a másik meg, hogy monitorvásárlás küszöbén állok, 15' crt-ről 19 tft-re váltok, és majd az új moncsin akarom viszontlátni kedvencemet. azon a fejetek is nagyobb lesz majd -
tzimash
őstag
Evelyn! a hatalmas bosszú és rettentő harag mellett mi lenne, ha pontos jével is lesújtanál?
nem kötekszek amúgy, meg azt is tudom mit kapnak a nyelvtanárok ebben a topicban
de nem birtam ki. sorry és peace -
tzimash
őstag
válasz
Mozso26 #5767 üzenetére
ez a megoldás a problémádra:
1.Start->Futtatás beírod regedit és ok
2.megkeresed benne ezt: HKEY_LOCAL_MACHINE/SOFTWARE/Microsoft/Windows/CurrentVersion
3.a jobb oldali ablakban lesz egy ilyen h: Prograrm FilesDir
itt értéknek vmi ilyesmi van: C:/Program Files ezt megjegyzed mert utána vissza kell állítanod.
4. átírod arra amit alapértelmezettnek akarsz h telepítésnél ide telepítsen (megváltoztathatod csak ezt fogja lecsekkolni h van e elég hely)
5. Felrakod a játékot
6. Visszaállítod eredetire az értéket mert néhány program erre hivatkozhat és kis gubancot okozhat.
7. Játszol. -
tzimash
őstag
válasz
tupacamaru #5556 üzenetére
hasznos kis progi, mikor rámjön a paranoia, én is használom
-
tzimash
őstag
nem én találtam ki, hogy ő fx, valaki ki akarta rugatni, mire másvalaki beirta, hogy ő romeo.
igen nálad meg obivan
hátsó seggén??? az miaz? van első seggük is?
még ha akarnám se lenne időm megbámulni, mert addigra tele van az illető feje ólommal. a feje helyett irhattam volna felső segget isdetox!:
semmi gond, nem sérültem be, de ezután majd másik képre szavazok -
tzimash
őstag
a legjobbat nem is irtam, eltartott egy ideig mire megszoktam, hogy a hullák után nem marad, szuri
az első gyilok után is mentem oda és kerestem, mondom hova a francba esett, itt kell lennie valahol...
Detox!:
tényleg, azon a pályán elég érdekes hangok vannak, a többinél nem emlékszem hogy lenne ilyen. ennél is talán azért vettem észre, mert ez az a pálya, ahol mindig(!) túl kevesen vagyunk! ezért nem is szeretek rajta menni. -
tzimash
őstag
újra felraktam a fear-t a gépre, a single-t. a nehézséget high-ra állitottam és semmi megeröltető nincs a dologban. ezt azért nem gondoltam volna. anno mikor még nem combatoztam medium-on is szenvedtem vele.
mire rám lónének szerencsétlenek, már fekszenek valami piros tócsában.
azt hittem jó lesz egyfajta edzés gyanánt, de tévedtem. ellenben a feeling még mindig a régi, van egy-két rész ahol majd becsinálokez a multibol hiányzik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nintendo Switch 2
- Autós topik
- Escape from Tarkov
- Spórolós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- OLCSÓ MONITOROK
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged