- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
RockHaRD
addikt
válasz
GC-EvElyN- #6900 üzenetére
te mit csinálnál egy szövet+gumi párositással, hogy kitisztitsd? tudod milyen lett? ugyanolyan mint újkorában
-
magi20
senior tag
válasz
GC-EvElyN- #6903 üzenetére
Általában igaz amit írok:-)--cicám
ma gyürkőzés:-)???
párnacsata? -
Richter36
őstag
válasz
GC-EvElyN- #6892 üzenetére
A verekedésbe én is beszállok
Szegény ígyvanferi, elvesszük a kedvét a játéktól
-
Detox!
senior tag
válasz
GC-EvElyN- #6884 üzenetére
uff.. a 3gameből 1 rókabőr, a másikat meg pont az "...ilyen olyan csilli-villi effektek..." vitték el.
Nem a graf a lényeg aláírom (közel 1éve csak a Ferit tolom 640*480-ba..), de a technológiának fejlőnie kell, és különben is.. játszottad volna az NFS-eket a csillivilli (naaz téleg az) graf nélkül? na ugye.. Btw sztem S.T.A.L.K.E.R. az Isten, az minden csak nem monoton, magávalragadó-elsöprő-lehengerlő-és mocskosul de mocskosul ott vagyok érzés. (ok utóbibban a CoD4 is poweres)ígyvanferi: sry, de nem.... ez egy ilyen topic, ha egyoldalú, beszűkült és unalmas szöveg kell, arra van pár kocka topic.. meg amúgyis: ne akarj má a 2. hszedben megrendszabályozni minket..., mer naon el foglak verni
-
ígyvanferi
addikt
válasz
GC-EvElyN- #6872 üzenetére
Köszi az infókat. Xfire-t beizzítottam, majd keresem a szervert. Addig is gyakorlom a játékot.
Lehetséges lenne, hogy a sok-sok off HSZ-t mellőzzétek?
-
Richter36
őstag
válasz
GC-EvElyN- #6884 üzenetére
UUUhhhh a Max Payne2-t imádtam.
A hangulata nagyon király volt. -
DiamondBack
senior tag
válasz
GC-EvElyN- #6873 üzenetére
most esetleg valaki egy jo kis harcot?
bocsi ez nem válasz csak rosszat nyomtam
-
Detox!
senior tag
válasz
GC-EvElyN- #6852 üzenetére
a ĐĐ team kreatív osztályának vezető ötletgazdáját hallották
Esetleg anál?
-
Detox!
senior tag
válasz
GC-EvElyN- #6848 üzenetére
a "híres Rómeók" közt nem találtam magam, szutyok oldal
xDD
Tééleg, mit kapok?? azonkívül h golyót a fejembe meg bombit a seggembe..
Pangunk meg pongunk, én má 1hete csak hw teszteket szűrök
-
Armahun
addikt
válasz
GC-EvElyN- #6829 üzenetére
Meg is sértődtünk volna, ha nem linkeled be.
Ügyi voltál
Nem csináltam képeket, vidit akartam, de nem sikerált rendesen.
-
Richter36
őstag
válasz
GC-EvElyN- #6834 üzenetére
Nagy izgalmamban mindig elfelejtek screent csinálni
Akkor már csak Arniban bízhatunk -
Richter36
őstag
válasz
áááá nem lehetsz ilyen hogy pont ezt linkeled be
Bombasztikus formában voltunk
Ezt még vissza kapod Evelyn,csak legyek megint szabadnapos.
Szombaton pl.tzimash: te miért nem jösz xfire-re.Így hogy szóljak ha megy a gyilok
Ejnye-bejnye dádá lesz
Ma ám kurvára kijátszottam magam.1v1 Obionennal,Bananoval,Evelynnel
2v2 Banano, Corey- Kratos meg én , 2v2 Evelyn,Prophet- Arni+én
Meg még menetközben akik jöttek mentek.Köszönöm mindenkinek -
tzimash
őstag
válasz
szegény Armáék... -
tupacamaru
veterán
válasz
GC-EvElyN- #6799 üzenetére
Opciók->Game->Gore->Yes
-
Kr/\toS
senior tag
válasz
GC-EvElyN- #6799 üzenetére
Azon az "unalmas keresgélésen és bújkáláson" többnyire a győzelem múlik...
-
tzimash
őstag
válasz
GC-EvElyN- #6800 üzenetére
thx!
abban is lefelé mutat? majd csinálok neki valamit hogy felfelé álljon... izé mutasson
igy szoktam meg, majd ezután odafigyelek rá.
a vérre most igy nem tudok mit mondani, pontosan én se tudom, melyik graf. beállitás tehet róla. -
Detox!
senior tag
válasz
GC-EvElyN- #6758 üzenetére
Éhes disznó makkról álmodik
Puki: egy ilyen kérdés a tegnapi után...,,, hogy merülhet fel benned?? xDDD
Arni: szakállas punci 1:18-nál xD
-
Armahun
addikt
válasz
GC-EvElyN- #6761 üzenetére
-
Richter36
őstag
válasz
Esteleg izé.....Á nem mégse, szerrintem gumicsirke
-
magi20
senior tag
válasz
Nekem egy mosolygós zöld pöcök-ami felfele áll.---------de én úgy tudtam hogy Romeo-cicám impotens-------vagy akkor mégse?
-
Kr/\toS
senior tag
válasz
GC-EvElyN- #6758 üzenetére
Mi FOLYIK itt kérem??!!
-
tzimash
őstag
válasz
GC-EvElyN- #6755 üzenetére
tényleg, neki szép zöld
-
GC-EvElyN-
senior tag
válasz
GC-EvElyN- #6755 üzenetére
Jajj Evelin, ez nem volt guszti....
-
Detox!
senior tag
válasz
GC-EvElyN- #6753 üzenetére
-
Richter36
őstag
válasz
GC-EvElyN- #6745 üzenetére
Felvesszük,feltöltjük,megosztjuk zsenge kis légyottunkat
De álmos vagyok,most keltem és mindjárt menni kell dolgozóba
-
Dexar007
veterán
válasz
GC-EvElyN- #6739 üzenetére
Már nemtom.Dee azt tom hogy a blade match közepén bejött vmi magyar és sírva ment el.És ez általában így szokott lenni gondoltam te voltál az ha már ennyire beletapostam a lelkedbe.
Ha nem akkor sry.
-
Dexar007
veterán
válasz
GC-EvElyN- #6720 üzenetére
Jó azt elismerem hogy az a mondat hogy ,,ki mo 2. legjobb játékosa '' az egy kicsit durva de másképp nem nagyon tudtam feltenni a kérdést.Most beírtam volna ide hogy ki játszik nagyon jól közületek , akkor jöttetek volna 10esével hogy én én én.És ez a baj veletek magyarokkal.Be vagytok kockulva a BTS vagynemtom milyen slowmos serverre meg a DD-s re és ott nyomjátok minden nap.Ezt nem sértésből mondom,de ez így van.Aztán ha kikaptok vagy ha bemegy a szerverre vmi jobb játékos rögtön bannoljátok mert hogy ,, ááh ennek meg kellett volna halnia..cheater''.És ezt már kratosnak is elmondtam de ide is beírom.1.5éve játszottam utóljára magyar szerveren/magyarokkal.Whyleeng és huncut kivételével.Hogy huncuttal mért játszok? Azért mert nagyon jó játékos és nem pofázik vissza hogy ,,há mé nem haltá meg''..és hogy whyleeng-el mért játszok?Azért mert hihetetlenül kitartó.30-1nél még azt kérdezi hogy ,,játszunk még banánka?'' más játékos mint pl itt a többség ilyen eredménynél azt mondaná hogy ,,menj a p....ba'' vaagy egyszerüen lelép vaaagy kifogásokat keres hogy ,,ááh rossz a gépem, laggol'' stb.És azért jöttem ide hogy kiderítsem hogy van e már olyan jó játékos köztetek magyarok KÖZT akik már elérték huncut szintjét.Vagy legalább megközelítették volna.És most jöhetnek azok az érvek is hogy ,,én nem kockulok,áh én csak 1órát játszok naponta'' ez mind rendben van DE HA CSAK 1ÓRÁT JÁTSZASZ AKKOR NE szójjááá beeee jóóóóh? (ez sem fenyegetés akar lenni
) És természetesen azt amit tegnap vagy tegnapelőtt írtam proph-al kapcsolatban nem gondoltam komolyan mert nem nagyon voltam magamnál.
És ekkor hoztam fel kratos-t mert asszem ő is ott volt azon a szerveren ahol 2órán keresztül csak ugattam és egy percet sem játszottam.És asszem neki is beszóltam,persze azt sem gondoltam komolyan és elnézést is kértem tőlle.Remélem mostmár minden érthető.
-
Kr/\toS
senior tag
válasz
Köszönöm hogy mellémálltál Evelyn, de ebben az esetben nem rosszindulatból emlitette meg a nevem, hanem önigazolás miatt. Az 2nappal ezelőtti baklövéséért meg személyesen kért elnézést,(már amennyire személyes az xfire).
Nemrégóta beszélünk("írott" és verbálisan formában) ez tény, de emberismeretemből adódóan annyit levontam hogy Banana érdekes jelenség; valahol szarkasztikus és a pimasz határmezsgyéjén húznám meg a vonalat, de semmiképp nem rosszindulatú. Sajnos az írott szó nem hozza át azt az árnyalatot amit a hanghordozás kísér, és ennek hiányában Banán beszólásai vérforralóak lehetnek.
Azt hiszem megjósoltam én előre hogy fogni fogja a fejét....
-
Richter36
őstag
válasz
Evelyn! Vasárnap szabadnapos leszek,majd játszhatnánk egy 1v1-et és felvesszük és feltöltjük és megosztjuk itt okulásból mindenkinek
Sőt legyen ez új divat mindenki kihív mindenkit,video felvesz,feltölt,PH-n belinkel
Egyébként ne légy morcos nem ér annyit az egész -
magi20
senior tag
válasz
Ékszíjzsír.................erről jut eszembe-----tegnap de szar autot hallottam,ékszíjgondokkal.
Izé erről meg,ki milyen autót venne 1,2 millió zséért???????
Detox cicám ha ma nem írsz nekem x-en elmegyek szhelyre,és kapsz anált,de az orrodba,bá nemtudom hogy fog bekukkantani,de megoldjuk
-
Dexar007
veterán
válasz
GC-EvElyN- #6715 üzenetére
Attól még hogy nem vok 'fanatikus tag' sokkal több ideje reggeltem;).A vidiket dödö romeonak csináltam ő kért meg rá hogy töltsem fel és nem neked készítettem ez az egyik a másik meg az hogy nem muszáj letölteni.Igen büszke vagyok arra, még mindig jobb mint azok a magyarok,akik teszik az agyukat aztán sírva mennek el a szerverről és terjesztik róllam a hülyeségeket mint pl te is.És nem mondtam hogy egy órát játszok naponta de mostanában igen( az uccsó fél évben).Igaz az ist megmondom hogy 1évvel ezelőtt volt hogy napi 3órát játszottam átlagjában.Prophertnek meg nem szóltam be csak a dijófa volt az oka.Ezt kratos fiú is megmondja
Bocsánatot is kérek tőlle ha feljön xfire-re.Többiektől már megtettem asszem.
-
00prophet
csendes tag
válasz
GC-EvElyN- #6717 üzenetére
-
K@myk@ze
csendes tag
válasz
GC-EvElyN- #6715 üzenetére
-
Detox!
senior tag
válasz
GC-EvElyN- #6641 üzenetére
Hova mennyek!? nincs DD sero
-
tzimash
őstag
válasz
GC-EvElyN- #6626 üzenetére
ez se az igazi
sőt egyre rosszabb. ez már csak gyászmise lehet
X Factor:
IP-t, ha megversz, akkor se tudok neked mondani
amin a ph-s népség legtöbbet előfordul, az a Deadly Dose Public Rush nevü szeró, amit két topicbéli jampec üzemeltet, Detox meg az a másik srácja és tdm megy ottan
meg csetelés, rimótdobálás Evelin részéről.
van még a B.K.S. Combatbase, ott slowmo tdm-eznek, azért is nem járok oda, mert rettentő mód idegesit ez az effekt vagy mi.
kb ezek, amik magyarok. külföldiek közül az evilinside, ami szinte mindig megy, van dm meg tdm szerverük is, ill az europakillers tdm, mindkettőn találsz magyarokat igen gyakran. -
Richter36
őstag
válasz
GC-EvElyN- #6626 üzenetére
dömdödöm
-
tzimash
őstag
válasz
GC-EvElyN- #6624 üzenetére
csak a topic pörgése érdekében
amúgy meg mi van, ha igen?lerimótozol?
meg mi az, hogy kiccsávó? te szóttá be, nemisén. -
Dexar007
veterán
válasz
GC-EvElyN- #6562 üzenetére
Biztos?
Majd valamikor játszhatnánk^.
Csak mert magyarokkal nem nagyon játszok huncut és ,whyleeng kivételével. -
Detox!
senior tag
válasz
GC-EvElyN- #6498 üzenetére
nem volt ismerős, mert nem is az utolsóigküzdős-kihajlós-számító-refi emeletet egyedül bevédős, stílust játszottam hanem csak funoltam, ökörködtem mindenféle hidegvér nélkül
Álnéven az FMJ-sek játszogatnak rendszerint (le lehet tagadni)
, Beginner, Player stb. Igaz a múltkor fenntvoltam szintén álnéven (tom h hülyén jön le de télleg ritka
), fönnt volt Arni is. Nagy vita ment Gonzo és egy Pac-os srác között egész higgadtan. Aztán Arni elköszönt és Pac-os srác is tippent. Ott mradt Gonzo aki megjegyezte finoman (persze csakis amikor már nem volt -szerinte
- olyan ember a seron aki előtt rendesen kell viselkedni) "ennyi balfasz seggfejet egy helyen" és kilépett, igaz kis anyázást a Pac-os srácnak is adott. Szal igen, itt tartunk, mint írtam anno: sok érdekeset lát az ember ha felmegy álnéven
-
Richter36
őstag
válasz
GC-EvElyN- #6498 üzenetére
Azért van más ismertető jeled is
-
Richter36
őstag
válasz
GC-EvElyN- #6495 üzenetére
Má' megvan.
HuncutkodottElbújt
-
alfa007
tag
válasz
GC-EvElyN- #6466 üzenetére
Köszönöm
-
Richter36
őstag
válasz
GC-EvElyN- #6466 üzenetére
"Javaslom, hogy a többezer hsz-t olvasd el. "
Miért kínoznád szerencsétlent?
Meglátja a veszekedéseket és elmegy a kedve a játéktól -
K@myk@ze
csendes tag
válasz
GC-EvElyN- #6377 üzenetére
-
Detox!
senior tag
válasz
GC-EvElyN- #6362 üzenetére
Még ez is
, de nyugi sokról nem maradtál le, mert mentek 00-ék meg nekünk is meccsünk volt.
Nem tom hogy vagytok vele, de én egyre kevésbé tolerálom a gyenge playereket. Főleg hogy a server nyitóképernyőjén ki van írva: "Ha kezdő vagy, kezd valahol máshol!". Nincs bajom velük csak rengetek deathem alapból is a csapattársaim miatt van, de ezek meg kajak beépített emberek
. pl.: [link] Mennyit lőjünk még (itt pl. Evivel), h balanszozzuk a lowokat?.
Eddig még tényleg nem tettem ki senkit telsítmény miatt, de JuL1, Arni, Puki kérlek Titeket is hogy aki a végén score szinten minuszban van, vagy 3* több nála a halál mint a gyilok, annak adjatok bant.ezenkívül jó volt a mai, ha nem rokkan le a ferid akkor sztem hoztuk volna Baba
[link] 70pont a difi.
Arni köszi h beugrottál 3.nak, az az 50-60 pont nem különbség, amivel csúsztunk.
Jóhangulatú meccs volt, de ennyiszer még waron nem születtem halálba, rimót meg nc. grrr -.- -
Detox!
senior tag
válasz
GC-EvElyN- #6345 üzenetére
Lári-fári
, gyere Fírni
A legjobb: [link]
-
Richter36
őstag
válasz
GC-EvElyN- #6353 üzenetére
Már mikor harmadjára toltad kedves kis orcámba a rimótot akkor már igen erősen gyanakodtam,hogy ez csak te lehetsz.
Na meg persze a mostani hangulatodból kiindúlva sem nehéz rájönni ki lehetett tegnap eme kedves nevecske mögött -
Richter36
őstag
válasz
GC-EvElyN- #6351 üzenetére
Lebuktam
Te meg B@ssz@Meg? -
Richter36
őstag
válasz
GC-EvElyN- #6349 üzenetére
Kösz jól vagyok, csak egy kicsit sok volt az ünnepi kaja meg a pija, bár az utóbbi nem akkora tragédia.
-
Richter36
őstag
válasz
GC-EvElyN- #6347 üzenetére
Te kis antiszoci
Mivel idegesített már fel ennyire? -
Richter36
őstag
válasz
GC-EvElyN- #6344 üzenetére
Mi ez a morcos hangulat mikor minden a szeretetről szól?
-
Detox!
senior tag
válasz
GC-EvElyN- #6331 üzenetére
Ez nem volt valami finom házi mákos beiglivel kecsegtető invitálás
, mi rosszat tettem?
-
tupacamaru
veterán
válasz
GC-EvElyN- #6336 üzenetére
Ez sajnos igaz.
Van ügyelet.
-
tupacamaru
veterán
válasz
GC-EvElyN- #6334 üzenetére
Erre már nagyon jó kis gyógyszerek vannak ám.
-
tupacamaru
veterán
válasz
GC-EvElyN- #6331 üzenetére
Nyugalom a hosszú élet ritka!!!!
-
Detox!
senior tag
válasz
GC-EvElyN- #6279 üzenetére
Játszottam kicsit, gyorsulások voltak, de lagolást meg pingugrásokat én sem láttam.
Írok a szolgáltatónak hogy vegyék le a secet, de pb felesleges szerintem. Te, Arni, Puki, Slade, Én, mind adminok vagyunk és valamelyikünket midig el lehet érni ha cheater van, és épp nem vagyunk a seron. Sebzést (GA-val) néztük Richterrel, ugyanannyi kell mint sec nélküli seron.
A vicces hogy volt most fönn egy piff-paff nevű player, pingjéből kiindulva egyértelműen magyar. Amint belépett, hívta docksot és írta: "F1 or ban". Mindezt úgy hogy scmd login voltam, aranyos nem? Sőt bejött egy H2 tag, és írta neki hogy ő a server adminja és hogy a H2-k nem szívesen látottak a serveren, meg még én is megkaptam hogy nem vok DD member -
Detox!
senior tag
válasz
GC-EvElyN- #6270 üzenetére
Jó éjszakát Picilány, holnap írok vmi cool kezdősöveget, meg nyaggatlak az említett hibák miat mg utánanézej hogy mit hogy, mer pl ez a sec nekem se ygee be.
Pb engem is kidurrantott amikor fel akartam meni, nemtom mi a rák van, d nagyon nem fasza hogy ennyi nyűg van egy kirva szerverrrel. Azért holnap megpróbálok utána menni a dolgoknakk ,de ez márott el van baszva hoy linusos...
Azér remlem nem lesz különösebben akadós vagy lagos, de tény hoy a linux-bp+sec a létező legrosszbb együttes S:S: -
magi20
senior tag
válasz
GC-EvElyN- #6268 üzenetére
ujraindítottam
cica hopp -
Detox!
senior tag
válasz
GC-EvElyN- #6239 üzenetére
én csak feltételeztem, de nem mondhatod hogy unalmas életünk lenne
levágott a pb, most szütymörgünk az állandó indításával -
Detox!
senior tag
válasz
GC-EvElyN- #6218 üzenetére
köfiii
Azért megnézném milyen amikor az ágyban jön elő a másik éned, lehet ilyenkor kimászik belőled egy Evi2 O.o. Csak azt nem tudnám melyiket szeressemRichter ez jó volt
-
Richter36
őstag
válasz
GC-EvElyN- #6221 üzenetére
Ezt a vitát inkább privátban intézzétek el
-
GC-EvElyN-
senior tag
válasz
GC-EvElyN- #6220 üzenetére
Te milyen alpári vagy!!! B+
-
GC-EvElyN-
senior tag
válasz
GC-EvElyN- #6219 üzenetére
Nem, ne csinálj. Dugulj el
-
Detox!
senior tag
válasz
GC-EvElyN- #6212 üzenetére
MInt láthattad ma híjján (nemtom milyen jé
) az említett erénynek
Dögvész: nemvárt megtiszteltetés
mod: szerver sehol, megy az asztalborító mail
-
Detox!
senior tag
válasz
GC-EvElyN- #6210 üzenetére
Megdögletek anyaba*ók és levetem magam? lóól?
Nem elhagytam Baba, ELDOBTAM!!!, ellenség??, azt atomjaira szedtem -
magi20
senior tag
válasz
GC-EvElyN- #6125 üzenetére
jah,most esett le hogy ezt nekem szántad.............
jólvan gratulálok!!!!!!!!!
1: nem én szóltam,akkor faszért engem basztatsz már megint.
amikor egyszer próbáltam poénos lenni, te egy életre megsértődtél,azóta nem is keresem veled a kontaktust.
2: de írd le x-en is a véleményedet nem kell mindig ide a fórumba,nyilvánosan.
3: inkább nem írok erre most neked semmit.------Grat,és nem én szóltam direkt ezért,mert tudtam hogy jönni fog,és beírja a nagy semmit,úgyanugy ahogy régen is.
nem is úgy történt jött rinyálni,hazudott egy sort.elküldtem a búsba,és kis buzigyerek miatt engem bannoltak 3 napra.és még mellé is áltatok,amikor a ph-sok -at fikázta nyilvánosan a szerónmenjetek aztán használjátok azt a kurva remote-ot,majd mi is azt tesszük,csak akkor nemtudom mit fogtok csinálni.saját szerónkra csináljunk valami légvédelmi ágyút?-azzal már csak sikerül.
-
Detox!
senior tag
válasz
GC-EvElyN- #6072 üzenetére
btw mióta vagy te fanatikus tag O.o
-
Nimrod
addikt
válasz
GC-EvElyN- #6072 üzenetére
Rómeó a Művésznő türelmetlen, nem illik megváratni mert akkor dupla a gázsi.
-
Detox!
senior tag
válasz
GC-EvElyN- #6059 üzenetére
Ok ezt megkövetelte a szerénység, de rem vágod h nekem ki jön be jobban
Dög: köszi a tippet, de nem hiszem h videomegosztókra fel fogom tenni, mert oda a 640*480 nagyon kicsi és szétesik a kép, meg ugye a bitsűrűségből sem nagyon akarok vissza venni, mert az is ront a minőségen.
Jobb? Ha reményeim szerint alakul minden (úgynézki) akkor szerényen csak a legjobb fear-es vidi lesz ofkorszA tökömmel kapcsolatos terveidet a főbérlővel (Picilánnyal) beszéld meg
Richter, lesz még alkalmad tesztelni a csúzlid
-
Detox!
senior tag
válasz
GC-EvElyN- #6033 üzenetére
Úgy néz ki 12 fős lesz, az scmd passot viszont nem szeded ki belőlem a semmivé foszlott farmerodban lejtett strip vonaglásoddal sem, állom a rohamokat
(egy bizonyos pontig
)
Ventri is ingyen vóóót, még a nyitóképernyő szövegének angolra fordításával lehet zaklatlak
, nomeg ugye a vidis jelenetet is fel kéne venni, a rush rész már megvan, az tényleg odabaszós lett a zenével összeidőzítve
-
Detox!
senior tag
válasz
GC-EvElyN- #6028 üzenetére
úriszten úriszten köszii
CB rules, nem engedhetjük meg hogy elszokjunk(külöben tom h a remoteos akcióid miatt aggódsz
)
Bérlés előtt még beszélek a többi Đózerrel, de nem egy nagy összeg, pláne hogy még TS szerót is adnak ajándékba, kár hogy már van ventri ami ráadásul nem is pingel
Valszeg 12 fős lesz bérelve (annyit bírnak a gyengébb gépek is, meg ott még nem csak a dara megy), de sztetek mekkora legyen bérelve? Az áreltérés minimális.Rád gondoltam bikuci
-
K@myk@ze
csendes tag
válasz
GC-EvElyN- #5980 üzenetére
Szia.
Sajnálom, hogy elrontottuk a játékodat a slowmo party-n, gondolom ezért, utálsz és a pokolra kivánsz, de eme bocsánatkérésem remélem majd enyhít "ott" a büntetésemen, és megbocsájtást nyerek.ártatlanulnézekésmegbocsájtástkéreknehogyátkozottlegyekörökreszmájli
Tényleg sry, nem gondoltam h ezzel elrontjuk az aznapi játékodat, csak gyakorolni szerettük volna a kempelést.Köszönöm a mai seggedelmet és okítást a méllyentisztelt fíres uraknak!!
Vegitának üzenném h feddje fel magát mert nagyon sportszerű játékot mutatott a mai napon és egy nagyon jó játékos.
U.i.: külön köszönet Rómeónak a segédletért és a türelméért
-
Detox!
senior tag
válasz
GC-EvElyN- #5980 üzenetére
Én Pici múzsám, megint megihlettél
Priviben mindjárt írom, top secret
-
Detox!
senior tag
válasz
GC-EvElyN- #5875 üzenetére
Mégegy ilyen megszólítás és a nyakadba illesztem a lábaid Édesem
Az irományom poén akart lenni. Olyasmi mint amikor a motoros eldöglik, és a járókelők meg kiröhögik. A motoros erre ennyit mond: "Úgy szállok le a motoromról ahogy akarok"
Igazad van tényleg nem vagyok egy angol-magyar szinkrontolmács, de azért utánanéztem a nevünknek. A helyes írásmód pedig Đeadly Đose, amit az előző hozzászólásomban a "-.-" arcocskára kattintva megszűrhetsz.
Ezért az infóért minimum jössz egy laza P..-val (vágod).
btw gg
-
Detox!
senior tag
válasz
GC-EvElyN- #5835 üzenetére
én meg má asztem hogy...
P... -
magi20
senior tag
válasz
GC-EvElyN- #5822 üzenetére
nemsoká megyek.--ha van valaki.
-
Mozso26
senior tag
válasz
GC-EvElyN- #5798 üzenetére
Hát lehet igazad van, én voltam bolond h belementem ebbe a TDM dologba. Én ismerem magam és a saját stilusom és én soha nem campelek kivéve ha védem a zászlot amugy folyamatosan rohangálok. A Ctf-ben nincs helye a campernek ha megnézitek a jobb servereket ott mindjárt az elején irva vagyon hogy BAN fomájában le lehet sujtani a camperre.Söt volt egy csávo aki nagyon ott volt és csatlakozni akart hozzánk de a clánvezetö beirta neki h camperek nem lehetnek clán tagok. Söt mint megtutam az Fl clán mindig elveszti a Tdm-et.
Ettöl fügetlenül én amugy azért is nem campelek mert nem tudok béna vagyok hozzá elismerem.Most lehet detoxnak és magginak az jön le h végig roluk beszélek,de nem ez nem igaz azért nem campelték végig
Miután cipora löttek minket mozogtak is.
-
tzimash
őstag
válasz
GC-EvElyN- #5797 üzenetére
UHH, semmi helyszinen fejbelövés?
-
Mozso26
senior tag
válasz
GC-EvElyN- #5770 üzenetére
Na játszunk má...most épp ráérek.
-
Mozso26
senior tag
válasz
GC-EvElyN- #5770 üzenetére
Oké benne vagyok Fl Angel a player nevem általában söt majdnem mindig este 11 után a DDG's ctf-en vagyok,de gondolom te korábban szoktad tolni igy hát mond meg te mikor és melyik szeron vagy, majd becsatlakozom.
-
stikyo
tag
válasz
GC-EvElyN- #5594 üzenetére
Fletók mindig is voltak, sajnos...
-
Richter36
őstag
válasz
GC-EvElyN- #5577 üzenetére
Én eddig azért olvasgattam ezt a topikot,mert itt mindig olyan jó hangulat volt, de ez most egy kicsit elszomorított
Játszottam már itt a fórumról több emberrel is, de nem merném azt állítani egyikre sem,hogy csal. Ezt meg egyenesen gyerekes dolognak tartom,hogy vitázni azon,hogy ki kit nyomna le így vagy úgy.
Egy kicsit most csalódtam
Megyek is gyilkolászni egy kicsit. -
GyL
csendes tag
válasz
GC-EvElyN- #5559 üzenetére
Hát most megkaptuk.. (mármint a veszekedést)!
Komolyan mint 1 valóság "só". Ha döglődik a műsor, jön egy botrány! pl:
- X 5 leütésből 6-ot hibázott
- vki szerint Y nem csak cheater, fel sem áll neki
- vki azt gondolja, hogy Z pro gamer-nek hiszi magát, de nem az
- stb(természetesen a fenti személyek és történetek kitaláltak, bárminemű hasonlóság a véletlen műve
)
Döbbenet...
Üdv,
egy superlámanoob, aki olvasgatja a fórumotui:
Egyébként grt az új/régi kártyádhoz. -
Richter36
őstag
válasz
GC-EvElyN- #5564 üzenetére
Azt hittem más lesz, hogy felvetődött anno még a 7900GS is.
De akkó va öjöm bódottág -
Richter36
őstag
válasz
GC-EvElyN- #5562 üzenetére
Vagy mindemki buliban van vagy mindenki COD4-ezik.
Én is felváltva tolom a FEAR-t meg a COD4-et.
De azért ne veszekedj magaddal. Inkább mesélj milyen az új VGA-d. -
GC-EvElyN-
senior tag
válasz
GC-EvElyN- #5561 üzenetére
"Csend vagy én hallgatok!!!
" lol
Ne fenyegess -
GC-EvElyN-
senior tag
válasz
GC-EvElyN- #5560 üzenetére
Csend vagy én hallgatok!!!
-
GC-EvElyN-
senior tag
válasz
GC-EvElyN- #5559 üzenetére
Csitulj már... MIt keménykedsz
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
GC-EvElyN- #5538 üzenetére
[OFF]Leborulok nagyságod elött
Áldozzunk a védelmezők istenének!Most egy kis ízelítőt kaptam "az itt tanyázók kifejezésmódjából" és stílusából! Köszönöm. Igazad van. Az is egy kifejezésmód, ha valaki magyarnak vallja magát, de sajna nem tud magyarul. Az, hogy a magyar lakosság 90% az anyanyelvén kívül semelyik másik nyelvet nem beszéli, egy dolog, ezt már megszokták a világon...de aki a saját anyanyelvén sem tud helyesen írni, az még1. Ez sem lenne gond (már akinek).
De, hogy ezért még én vagyok a bunkó...OK. Megbeszéltük bunkó vagyok, hogy egyáltalán írni merészeltem ez ügyben, egyszer már elnézést kértem, mégegyszer nem teszem meg.Mindenki tévedhet, én is szoktam, csak az esetleges helyreigazításokon nem akadok ki. (Hozzáteszem, ő sem tett, csak más!) Úgy gondolom a hsz-em, sem sértő, sem bunkó nem volt, amennyiben mégis, utólag elnézést kértem, de ez kevés volt!
Nem zavarom tovább a háESZEMMEL az egyébként....na, mind1![/OFF]
-
Richter36
őstag
válasz
GC-EvElyN- #5538 üzenetére
[OFF]"némely helyen talán félrebetűztem"[/OFF] Nem baj, majd a reakcióban kijavítják
-
Detox!
senior tag
válasz
GC-EvElyN- #5428 üzenetére
ostobaa, ostobaaa jaaajde ostobaaa
(*-*) (De jó volt egyébként
)
Arni pontosságod előtt fejet hajtok
, új klán van születőben
szerk. kutyirucit nyer az első, ha jól olvastam
-
Armahun
addikt
válasz
GC-EvElyN- #5428 üzenetére
Szia Evy!
A fear us egy másik csapat, én inkább a FEARush ~`-´~ - nak szurkolok
-
Detox!
senior tag
válasz
GC-EvElyN- #5424 üzenetére
3?? 2 megvan, de a pónit kutyánaknézni.. (
)
-
Detox!
senior tag
válasz
GC-EvElyN- #5416 üzenetére
bahh lehet
-
Dashes
őstag
válasz
GC-EvElyN- #5412 üzenetére
A kedvem néha elmegy a cheaterek miattDetox:
-
Detox!
senior tag
válasz
GC-EvElyN- #5412 üzenetére
Az is fun, az meg egy másfajta amikor 100/100-on 2medkitel sem rohangálhatsz, mert egyetlen eltúlzott kihajlásnál 2headshotból szednek le úgy, hogy még a medkitre sincs időd rányomni. És bizony az is emeli a funt, amikor nem egy "csapattársnak" csúfolt láma van melletted. És akkor a meccs előtti paráról, meccs közbeni nyomásról, vagy a meccs végi örömről/billenyűzettörésről még nem is beszéltem.
Szal ne tessék már leírni minket hogy mi nem funból játszunk ! ! ! -
simi762
tag
válasz
GC-EvElyN- #5341 üzenetére
hellóka!
a Kocsis Béla 6d, az nem piti!Én úgy látom hogy eddig kimaradtam valamiből. eddig nem is tudtam erről a MP-ről, de szerintem be fogom pótolni a hiányosságomat!
üdv simi! -
haxy27
aktív tag
válasz
GC-EvElyN- #5280 üzenetére
Egyébként hogy vissza térjek a hűtésre. a hátsó ház ventire szerelj egy kis terelő műanyag lapot hogy ne a proci venti elől szívja a löveget hanem a bordák közül kijövő meleg levegőt az még 3 - 5 fokot jelent. Persze ha nem áló hő csöves bordád van mert akkor az egyébként is a ház hátulja felé fúja a levegőt.
-
GyL
csendes tag
válasz
GC-EvElyN- #5283 üzenetére
[OFF]Ha rugdosás alatt a tuningot érted, abban lehet ráció.
Ahogy nézem a konfigodat (AMD Athlon 64 3500+(2200) alapon hajtod a procit. Attól függően, hogy milyen a mag elég komoly tuning potenciál lakozik/hat benne:- Newcastle ~+300-500 MHz
- Venice/Winchester ~+500-700 MHzUgyan ez sem váltja meg a világot a mai 2/3/4/8stb magos világban, de azért amíg nem terjednek el a több magos processzorokra írt játékok, addíg igaz a mondás: több MHz=nagyobb sebesség.
[/OFF]
-
tzimash
őstag
válasz
GC-EvElyN- #5283 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Excel topic
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- TCL LCD és LED TV-k
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- AKCIÓ! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest