- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic4 Pro - varázsolj nekünk valami szépet
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Magisk
- Hová lett 1000 mAh?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
GC-EvElyN-
senior tag
válasz
Kr/\toS #8402 üzenetére
Már ne haragudj, részemről egy falusi focicsapat és egy profi csapat között, hogy a profik pénzt keresnek vele, amíg egy falusi csapat általában összedobja a pénzt.
őszintén Kratos, az FMJ-be több pénzt fektettél mint amenynit nyertél vele.
Ezek lapján az FMJ is funklán,(klub vagy falusi focicsapat) hiába waroztok. -
tupacamaru
veterán
válasz
Kr/\toS #8265 üzenetére
Kipróbáltam a te általad használt beállításokat. Így is jó még, ezentúl én is így használom. Nem véletlenül vettem én is X-Fi-t.
Csak ennél a gémnél butítom vissza a hangokat hogy az effektek ne zavarják az "érzékelést".
Mondjuk mással nem is nagyon játszok, mert az én gépem 5 éves jelenleg.
Amúgy THX a mai gémet.
-
GC-EvElyN-
senior tag
válasz
Kr/\toS #8199 üzenetére
Ne adj a számba olyan mondatokat, amiket nem mondtam. Hülye nem vagyok, tisztában vagyok vele, hogy a LEAn nem Glitch. De úgy kihajolni, hog ymég a puska csövét is alig látni, az igenis glitch, mert azt map bugnak tartom, hogy te látsz engem, én pedig nem látlak téged és em azért mert háttal vagyok neked.
-
GC-EvElyN-
senior tag
válasz
Kr/\toS #8180 üzenetére
figyelj. nincs ezzel gond, ha rusholni szeretnék, és nem az van, lelépek. Ha meg glitchből kihajolva szeretnék kempelni, akkor lehet h tolok egy 1v1-egy jobb játékossal. Csak amikor igazából nincs tétje a dolognak, nem veszem el magamtól a játék élvezetét zzal, h beállok a sarokba. Amúyg a glitch egy gusztustaln dolog, aminek a használatáért nem a játékosok a felelősek, hanem a programírók. De azt is vegyük figyelembe, hogy itt közülünk, senki sem lesz olyan mint banano pl, szal nemtudom érdemes-e.
-
-
-
Richter36
őstag
válasz
Kr/\toS #7798 üzenetére
Hát ez faxa!
Azt miről lehet megtudni hogy egy szerver "streamelős"?
Mert ha vannak ilyen szerverek akkor inkább oda járnék hátha kevesebb csíterbe botlok.
De ha már ilyenekről beszélünk, van még egy dolog amit nem tudok hova tenni, az pedig az amikor valaki gyorsabban fut mint én.De nem olyan mint a sppedhack csak amikor futok mögötte akkor ő gyorsabban megy. Vagy így közel a negyvenhez már a játékokban is lassabban futok?Kezd elegem lenni abból,hogy alig van online játék ami ne lenne tele csalókkal.
Csak tudnám kinek és mit bizonyítanak ezzel. -
Richter36
őstag
válasz
Kr/\toS #7795 üzenetére
Akkor ez valami csít?
Először egy aiM-os tagnál láttam ilyet amikor előttem respawnolt és elkezdtem lőni egyből tápolt is és még egy métert nem ment a pályán.
Most meg RAW szerón egy P.S.S.valami nevű fazon tápol vagy négyszer mikor csak egy medkit a max.
A faxom kivan má' mennyi csít van
Én meg csodálkozok miért nem tudom lelőniTupac: Látod már nincs is "hullaszag"
-
magi20
senior tag
válasz
Kr/\toS #7539 üzenetére
Régen is mondtam neked hogy Pengeblade vagy milyen tű,vagy ki mekkora egy fos,és hogy nem mertek kiállni.már akkor is annyira gagyinak találtam,hogy inkább nem foglalkoztam vele.
de az volt a legjobb,amikor közölte hogy ti mekkora cimbik vagytok,és hogy jó haverod.írok neked,erre első megjegyzésedet sosem felejtem el.:-))) -
BKS>TEAM
csendes tag
válasz
Kr/\toS #7529 üzenetére
Üdv megint!
ad egy:
Amikor felmentem a szerverünkre fenn voltatok egy jópáran FMJ-sek. Folyamatosan ment a szavazás.
Beléptem scmdbe, és látom hogy a te kis barátodnak nincs neve. Na ez nekem bőven elég thx.ad kettő:
A hack 2005 szeptemberi ha ezt nem említettük volna.
Nem tudom hogy mien ....org-ra hivatkozol, de kiváncsi lennék rá, ha egyszer saját szerveretek lessz,
az összes játékostól kérni fogod-e hogy steameljen a ....org-ra,mert úgy biztos hogy nem csalnak.ad három:
A "vergődés"-ről és a "pancsolás"-ról annyit. Nem emlékszem rá hogy a szerverbe bármit is toltál volna a klienseden kívűl,
igy, hogy én, mint admin, mit látok és mit gondolok,
illetve hogy azok után hogy döntök egyáltalán nem tartozik rád.
Ha neked nem tetszik 450 szerver van elérhető...BKS>TEAM BKS>GOSSY323
-
RockHaRD
addikt
válasz
Kr/\toS #6924 üzenetére
ebben maximálisan egyet értek... az a baj, h a crysisra mindenki azt mondja, h tech demo, kivéve aki játszott is vele
szidják az ai-t, mert bugos. ez igaz, de nálam pl sosem csináltak semmi nagy hülyeséget. eléggé összeszedetten támadnak, védekeznek, utasitgatják a másikat, stb... cod-ba meg egyszerüen nincs ai... scripthalom van
-
tupacamaru
veterán
válasz
Kr/\toS #6916 üzenetére
Csak azért kérdeztem mert akkor azért nem kell várni akkora csodát a gémtől, vagy igen???
Nekem azért tetszik a Combat mert nagyon jó a mozgás benne. Szerintem már azért közel a vég. Megszünt a PB támogatás is és egy év alatt több mint a felére esett vissza a szerverek száma is.
A Crysis-ről meg annyit hogy grafikailag tényleg ott van de szerintem nem egy nagy durranás.
Amennyit láttam belőle az kiábránditó volt. De hát ez egy TechDemo lényege nem??
Az más kérdés hogy az én gépemen meg se zizzenne.
-
-
magi20
senior tag
válasz
Kr/\toS #6723 üzenetére
HM IZÉ-------------faszom ki van a banán névvel,,ne vedd magadra,de mindig egy 1983as sex film jut eszembe,ahol hát hagyjuk mi történt a banánnal.azóta nem eszem meg.,ami egy kurva nagy értörés volt az életemben
----------Lépjünk túl rajta,és azon törjétek a fejeteket,hogy milyen autót vegyek
és ha banán,akkor legyen kanál
,v
gy anál
-
Richter36
őstag
válasz
Kr/\toS #6672 üzenetére
Én sem értem, de mind1
(A hiba biztos az én készülékemben van
)
De inkább beszéljünk arról,hogy este csapjunk már egy nagy babazsúrt
Összegyűlhetnénk mondjuk a DD szerón és halomra ölhetnénk egymást
Úgyis új szabály van a játékban, nevezetesen pedig az,hogy nem szabad rám lőni
Bár ezt gondolom már úgy is hallottátok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Prodesk 600 G3 mini PC i5 7500T / WIFI / 8GB DDR4 / 256GB SSD / Type-C / 3x DP
- Dell Precision 7520, 15,6" FHD, I7-7820HQ, 16GB DDR4, 256GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11
- Dell Precision 3551, 15,6" FHD, I7-10750H, 32GB DDR4, 512GB SSD, P620 4GB VGA, WIN 11, ÚJ
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged