- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Instagram közösségi fényképezés
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
magi20
senior tag
válasz
BKS>TEAM #7532 üzenetére
egyébként nem olvastam végig ,de én speciel onnan tudom hogy nem csalnak,hogy mi többször elvertük őket mint ők minket.
Kratos félre ne értsd,most ez nem basztatás: hozzáteszem volt hogy biztos ők voltak szarabb lelkiállapotba volt hogy mi,vagy pl meccsen én nem voltam,de akkor is nálunk állt a mérleg nehezebb fele.
De ezt te nem értheted,mert azt hiszed hogy kurva jó vagy,csak semmit sem fejlődsz,ezért is érzed hogy ők halhatatlanok,pedig te régóta nyomod,és milyen jó is vagy.
-
Kr/\toS
senior tag
válasz
BKS>TEAM #7532 üzenetére
Linux alatt scmd vel ugy egyáltalán senkinek nincs neve. Illetve van csak nem jelződik ki korrektül. 1-2 karakter meg pár pont.....
Ha egy kis fogalmad is lenne miknek kell megfelelnie annak hogy lebonyolíts 1 CB és ESL meccset nem írnál ilyeneket. Nem a játékosnak kell streamelni hanem a szervernek. grat.
De annyit elárulok a régi XFFen volt GV-s PB. Persze hogy nem emléxel, hiszen lilád sem volt az egészről; csak annyit tudtál hogy: scmd banuser.Igy hogy most minek hivod magad és mit gondolsz a kutyát nem érdekel, csak ökörségeket ne irogass pláne ne nyilvánosan. A szervered meg a hajadra kenheted eddig se nagyon jártam be, de a közeljövőben abszolút nem fogok ilyen info-analfabéták közelébe menni, hacsak el nem szánják magukat 1 warra. Bár ahhoz beszariak.
-
Kr/\toS
senior tag
válasz
BKS>TEAM #7517 üzenetére
Érdekes látni ezt a vergődést tőletek Penge Gossy, és nub csapata. Ez már csak a sértett büszkeségetek és gyávaságotok keveréke... szánalom.
1et szögezzünk le nálunk senki sem csal. Azt hogy ti általánosan szarrá vagytok verve ha ellenünk játszotok nem arra kéne fogni hogy a másik csal.
2.Tény: Corey néha glitchel, de mivel láttam működésben más által wallhacket, aimbotot, lagcheatet nincs jele(sem eredményességben) sem bizonyítéka annak hogy Corey ilyeneket használna.
3.Mellékesen azonnal repül ha ez kiderül. De ez igaz bármelyik tagra.
4.Streameljetek(vajon mi az?!) a game violation.org ra és ha permanent bant kap Corey, akkor csal, ha nem, akkor meg ti égtetek be az inkompetenciátokkal. Ez kb nemzetközileg elismert módszer, a ph fórumra linkelés kevésbe.....
5. Jah mikor mertek végre kiállni warra, kedves BKS klán? Kb 10x hívtalak titeket. Jah hogy csalók ellen nem játszotok....
Nah hát Corey 2hónapja tag, azelőtt fogást sem találtatok rajtunk én meg lassan 1 éve kérdezgetem. Most itt a kifogás. Hát gratula.... -
GC-EvElyN-
senior tag
válasz
BKS>TEAM #7517 üzenetére
Én még emlékszem, amikor ismerkedtem a fearrel, a ti szervereteken someone nevű játékost speedhackre hivatkozva kirakta a pb. Akkor raktatok fel valami új servershieldet. Ezt onnan tudom, h előttem beszéltétek. Someone mai napig játszik a békáson. Az én véleményem, hogy miután pb támogatása megszűnt, elég megbízhatatlanná vált, így nem feltétlenül kell ezzel vádolni valakit. Szerettem volna megnézni a screeneket, de sajnos nem sikerült jól belinkelni. De még h ott is van sem gondolnám, hogy teljes mértékben szabad a pb-re hagyatkozni.
Én nem láttam Corey játékában semmi csalásra utalót. -
<<{FMJ]Corey
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- Építő/felújító topik
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Subaru topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest