- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
kokobe
őstag
válasz
JagdPanther #303 üzenetére
ja az lehet de a quake4 doom3 beütésű ami nem nagy szám szerintem a fear tarolni fog és az ati uj drivereivel már ugyan olyan gyorsak mint az nv!
-
Firestormhun
senior tag
válasz
JagdPanther #307 üzenetére
A demoban és a hivatalos oldalon sem láttam ATI logót.
-
Dying Fetus
tag
válasz
JagdPanther #239 üzenetére
ja úgy jó én mondjuk ezt arra modntam hogy minden maxon volt 1024*768ban(16szoros élsimítás meg stb.... csak a directx 8as shaderek meg ami fölötte van azok nem voltak benyomva mivel azok nem kellenek)
de így sem volt annyira vészes
(+a proci sem volt messze 2400on meg a vga is alapon úgyhogy ha még húznék sztem úgy is folyamatos lenne)
[Szerkesztve] -
AMATŐR
őstag
válasz
JagdPanther #239 üzenetére
Hát igen, kinek mi a szaggatás?!
[Szerkesztve] -
Motion_Blur
félisten
válasz
JagdPanther #194 üzenetére
folyamatosan esik a letöltési sebesség, kb. 1 tized K-t percenként
-
Motion_Blur
félisten
válasz
JagdPanther #190 üzenetére
sima Explorer
[Szerkesztve] -
Dilikutya
félisten
válasz
JagdPanther #155 üzenetére
Az csak az ajánlott. A Rendszerkövetelménye már-már megszokottnak mondható, a Battlefield2-nek is ennyi, a Doom3 is alig kevesebb. A 3GHz-es gép már gondolom minimum 1280-as felbontáshoz kellhet.
GeForce4 Ti alatt nyilván a 4600-ot értik, bár az már a Radeon9600 fölött van kicsivelGondolom a Ti4200/Radeon8500 páros már nem pálya. Így jártam
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Dell notebook topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Gurulunk, WAZE?!
- Futás, futópályák
- Bittorrent topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Napelem
- További aktív témák...
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest