Új hozzászólás Aktív témák
-
bzoley
veterán
Sajnos a Halo-ban nem tudtam megfigyelni, mert annyira vártam, hogy végre vége legyen. Ennyire lapos, egyhangú játékkal még nem találkoztam.
Azért a Fear-ben is akadtak törvényszerűségek, amik segítettek taktikázni.
A legjobban az tetszett, amikor az egyik raktárba belestem egy felső folyosóról és láttam, hogy ketten is sétáltak odalenn. Leosontam a lépcsőn és az egyik polc mögött megláttam az egyik katonát. Bedobtam neki egy gránátot, mire némi rádiózás kiséretében berohant a másik és pontosan a társa hűlt helyére állt. Így nem mentem bele a lövöldözésbe, a gránát nála is bevált. Az is jópofa volt, amikor összefutottam egy magányos rendőrrel az egyik helyiségben. Mikor meglátott, egy Cover me kiáltással nekem rontott. De hogy kitől várt segítséget, mikor senki nem volt a közelbenAzért attól függetlenül, hogy akció közben néha bejárták a gépi útvonalat, élvezetesebb volt velük harcolni, mint sok másik játékban.
Far Cry-ban az tetszett, hogy egy-egy katona el tudott tűnni a fák között, majd később egészen más irányból támadott hátba. Itt is volt ilyen, de azt mindíg bemondták a rádióban(az 5.1 átka)
Valahogy nem tudtam hova tenni azokat a láthatatlan ''izéket''. Két pályán felbukkantak és kész. Sokat tudtak volna nehezíteni a játékon, ha végig jelen vannak. Hasonló a helyzet a repülő ''izékkel'' is, amik lézerrel lövöldöztek, de szerintem azok nem is illettek a játékba.
Aztán ott voltak azok a lépegető-félék, amik rakétával támadtak. Amilyen nagyok voltak és komoly támadó erővel rendelkeztek, ők voltak azok, amiket sérülés nélkül egy helyről, bújócskázás nélkül meg lehetett semmisíteni. -
bzoley
veterán
Kis pihenő után megpróbálom. Eddig is pisztolyt használtam, ahol lehetett
Sokkal pontosabban és hatékonyabban lehetett likvidálni az ellent. Csak a hatodik környékén cseréltem Shotgun-ra, de aztán végig nagyon hiányzott. Slowmo-t jellemzően csak az automata fegyverek ellen használtam. Meg a nagyobb ''páncélos lovagok'' ellen. Melee nem rossz ötletÉn a késes akciókat szerettem mindíg, kár hogy ebben nem volt szerepe.
Ja igen. Nem nagyon tetszett, hogy előre ''bejelentette'' a játék, hogy mi fog történni. Muszáj az ellenségnek mindíg rádiózni?! Jobb lett volna, ha váratlanul ért volna a csata kezdete. Meg ez a sistergés a rádióból. Sokszor csak abból tudtam, hogy látni kellett volna valamit. Hűű, de ijesztő volt. Azért a Doom-ban többször sikerült megijedni, bár ott is csak az elején, míg rá nem jöttem hol, minek kell majd történnie. Nem egy AVP egyik sem, ezen a téren -
Detonator
aktív tag
Egyáltalán nem panaszkodásból írtam, hogy rövid a játék, hanem, hogy mások is tudják, hogy mire számíthatnak és ne öljenek fölöslegesen pénzt a konfigjukba. Persze ezt mindenki maga dönti el! Én mindenesetre örülök, hogy még nem újítottam be 2 Gb Ram-ra, pedig nagyon terveztem! A játék ettől függetlenül nagyon tetszett az AI pedig fantasztikus jó lett!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Thinkpad X13 Gen2i 13.3" FHD+ IPS i5-1145G7 16GB 512GB NVMe gar
- Gyakorlatilag új, GARANCIÁLIS (2026.12.23-ig!) Asus ROG Strix G16 (G614JV) gamer laptop RTX 4060-nal
- Switch OLED piros-kék, 2025. novemberig Alza garis, dobozával és minden tartozékkal
- Eladó! MSI mag 360r-v2 komplett cpu hűtő (Csomagküldés az árban)+vezérlő
- NEOS BAZÁR számtek kellékek, kábelek, tartozékok, egerek
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest