Keresés

Aktív témák

• roPHka

senior tag

válasz vtechun #9 üzenetére

ntfs particiók, 3db. az egyik oprendszernek az kb 14g-s partició, meg van egy 46 és egy 95gb körüli.

mondjuk akad itt még más probléma is, amit nem értek -->
    az előző konfigomban is már ezt a vinyót használtam. ott állandóan rossz volt valami, egy csomoszór bejött a lemezellenőrző windows betöltése előtt. az addig ok hogy ''végigfutott'', de csak NÉHA ment végig teljesen. állandóan azt írta hogy most itt van ilyen indexelési hiba meg ilyesmi, és aztán elkezdte az indexelesi hibák helyreállítását, de nem mindig ment végig, van amikor nem moccant, ha lefutott akkor meg tuti hogy a lemezellenőrző teszt végén megállt, és onnantól kezdve ha ott ültem volna előtte 2napot akkor sem jött volna be a windows, volt hogy vártam rá 10-15percet de cseszte betölteni, úgyhogy ilyenkor csak restart segített.
    most nem tölti be a chkdsk-t windows indítás előtt.
    volt hogy kiírta hogy 8kb bad sector van a c meghajtón, most azt mondja nincs rajta semmi!
    az a legfurcsább az egészben hogy ha a vinyó a saját gépben volt mint ''elsődleges boot-rendszer vinyó'', akkor a lemezellenőrző azt csinálta amit feljebb említettem. ha a vinyót beletettem hugi gépébe mint másodlagos vinyó (hugi gépében a saját vinyójáról indítottam a rendszert!) akkor ott windows betöltése előtt ugyanúgy elindult a lemezellenőrző program, de ott már lefutott úgy ahogy annak rendesen kell. és az én vinyómon található Indexelési hibákat kijavította, majd végösszegzés után betöltötte a winodws-t (nem az én vinyómról, mert ugye itt hugi vinyója volt a rendszervinyó)
    én már nem keresek ebben az egészben logikát :F

[Szerkesztve]

• roPHka

senior tag

válasz vtechun #3 üzenetére

''a ramokat már teszteltem 2gépben is és a memtest egy párszor már kimutatta hogy hibátlanok.''

azért köszi :)

Aktív témák