- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Prohardver app (nem hivatalos)
Aktív témák
-
roPHka
senior tag
ntfs particiók, 3db. az egyik oprendszernek az kb 14g-s partició, meg van egy 46 és egy 95gb körüli.
mondjuk akad itt még más probléma is, amit nem értek -->
az előző konfigomban is már ezt a vinyót használtam. ott állandóan rossz volt valami, egy csomoszór bejött a lemezellenőrző windows betöltése előtt. az addig ok hogy ''végigfutott'', de csak NÉHA ment végig teljesen. állandóan azt írta hogy most itt van ilyen indexelési hiba meg ilyesmi, és aztán elkezdte az indexelesi hibák helyreállítását, de nem mindig ment végig, van amikor nem moccant, ha lefutott akkor meg tuti hogy a lemezellenőrző teszt végén megállt, és onnantól kezdve ha ott ültem volna előtte 2napot akkor sem jött volna be a windows, volt hogy vártam rá 10-15percet de cseszte betölteni, úgyhogy ilyenkor csak restart segített.
most nem tölti be a chkdsk-t windows indítás előtt.
volt hogy kiírta hogy 8kb bad sector van a c meghajtón, most azt mondja nincs rajta semmi!
az a legfurcsább az egészben hogy ha a vinyó a saját gépben volt mint ''elsődleges boot-rendszer vinyó'', akkor a lemezellenőrző azt csinálta amit feljebb említettem. ha a vinyót beletettem hugi gépébe mint másodlagos vinyó (hugi gépében a saját vinyójáról indítottam a rendszert!) akkor ott windows betöltése előtt ugyanúgy elindult a lemezellenőrző program, de ott már lefutott úgy ahogy annak rendesen kell. és az én vinyómon található Indexelési hibákat kijavította, majd végösszegzés után betöltötte a winodws-t (nem az én vinyómról, mert ugye itt hugi vinyója volt a rendszervinyó)
én már nem keresek ebben az egészben logikát :F
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Path of Exile (ARPG)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen légkondit a lakásba?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen autót vegyek?
- Medence topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged