- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
BerserkGuts
addikt
vga limites akkor lesz ha ultra beállítások vannak meg nem
1080p
itt is ugye gpu 100% a 4k miatt így kiesik a cpu a játékból aztán már nem annyira számít a x3d csoda de eléggé játék függő meg beállítás
De dióhéjban ha visszaveszed high/medium+ RTFF azzal már csúnyán járhatsz.
(persze ezt még bonyolítja hogy milyen gpu-ról beszélünk 60-as kártyák nem igazán ez a kategória az is igaz)
-
Sinesol
veterán
válasz
BerserkGuts #98 üzenetére
Nem igazan van, mivel elfelejti, hogy ez egy nagyon erösen vga limites szituacio, szinte mindegy, hogy milyen cpu van ott, akkkor is ennyi lesz az fps.
antikomcsi: Elèg jelentös arkülönbseg van a ket kartya közt, nem epp ugyanott mozognak…
Az árakon meg lehet rinyalni, de ideje lenne mar eszrevenni, hogy 2025 van, sose fog visszajönni 2015 vagy hasonlo korszak, amikor joval olcsobb volt minden. Egyszerüen minden eleme jelentösen dragult a tech cuccoknak, a fejlesztes, a gyartastechnologia, a logisztika, munkaerǒ, stb.
-
Trailblazer
veterán
Dehát a második link szerint a gpu ugyanaz, csak a ram több, a professzionális felhasználást célozva. (Kérdés, miben tud harcolni ez az NV-vel és a kvázi standard CUDA-val?) A cancelled gpu-t ne vegyük ide, annak nincs esélye a gépemben landolni vga formájában. Kell várni a C-betűs (Celestial?) utódra?
-
tibaimp
nagyúr
válasz
Trailblazer #134 üzenetére
-
tibaimp
nagyúr
válasz
Trailblazer #125 üzenetére
Olvastam valahol, hogy talán tervben van egy 24GB-os szörny is a B szériához.
-
Hunwar
csendes tag
Ebből biztos nem lesz népkártya,amennyiben figyelembe vesszük a nettó bérminimumot kishazánkban...
Azért egy 256-bites bust faraghattak volna rá ennyiért...Legyen csak 8GB-vram de az akkor tényleg legyen izmos,és akkor népkártya lesz,mert a nép nem hiszem mindenki megengedhet magának 2K-4K 120-144+ monitort,és akkor még a CPU-t mellé az egyebet hozzá sem számoltuk..
Minden vérkisgyerek a Fortnite-al tud majd fix 60FPS-en játszani,maximum majd új egeret és billentyűzetet kell venni minden hónapba a szülőknek...
A felnőttek meg majd eldöntik igény szerint,mire van szükségük és mit enged meg a buksza...
Én egy Core Ultra 5 mellé tervezek valami új kártyát,de az Ár/Teljesítmény arányokat nézve nem kedvező a helyzet,nem is biztos hogy benevezek erre az 5000-es szériára,a használt piac meg maga a közröhely,vicc kategória... -
Lokii
aktív tag
Inkább 9060-70-80 XT non XT , vag B580-70 . Laptopban igen sajnos meg kell elégedni évvel. Egyébként kár hogy 30-40 series droppolva lett, 5060 ti kb 5050 ti
-
Valahogy annyira nem győzött meg. Annak aki 200-300 ezer között keres kártyát, 16 giga ide, vagy oda még mindig inkább ajánlanám a 12 gigás sima 5070-et. QHD felbontásig szerintem jobban megéri. Ki lehet fogni jobb ajánlatokat is ha szemfüles az ember.
-
Héraklész
tag
válasz
envagyok #122 üzenetére
Röhöghetsz, de eladja. Nincs olyan kifejezés (nincs értelme), hogy reális ár. De ha már alkotunk egy ilyen szót, akkor az azt takarná, amennyiért eladható/megveszik.
Te azt gondolod hogy 110 ezer Ft-ra kellene árazni. Más meg mást gondol a szükséges árról. Piacgazdaság, kapitalizmus, kvázi monopolhelyzet, profitmaximalizálás, pontos számítások, piaci biztonság... Ezeket a fogalmakat lesöpörve a hasadra ütsz, és mondod hogy 110 ezer. :-) -
Trailblazer
veterán
válasz
HUN_Sector #116 üzenetére
Kár, hogy az Intel nem feküdt rá a még erősebb gpu-kra, mert simán leváltanám a 4060-at gyorsabb valamire tőlük. Már csak kíváncsiságból is.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
envagyok #122 üzenetére
Ő.. azért sztem kicsit más h mi mit gondolunk reálisnak, és mit gondol reálisnak a piac..
az a baj h szép a több évvel ezelőtti kategóriákban, és azok áraiban gondolkozni, csak sajnos azóta átalakult a piac, több szolgáltatás jár a kártyákjoz, pl dlss, fsr, stb, illetve bizonyos előállítási, szállítási költségek is másképp alakulnak..
Ha ezzel az árral gondolkodnánk akkor a 9060-nak bruttó 100k alatt kellene nyitnia
-
envagyok
veterán
válasz
parandroid #114 üzenetére
Röhögtem is, hogy aprón a használt 4070-eket többért adják, mint az új 16gb-os 5060ti-t a boltban.
Pedig eleve túlárazott kártya az 5060ti is, a reális ára valahol 100-120k között lenne.
GTX960-ast még 50k korul vettem újan, 1060-as is 60k körül volt a bányászláz előtt, aztán az RTX2060-nál az nvidiánál elgurult a gyógyszer, meg a gyenge forint is rásegített, 125k körül volt az új, szerencsére jutott nekem egy jó vétel 75k-ért. -
bikau
csendes tag
-
bikau
csendes tag
Hát nekem ugyan van jó monitorom ( samsung odyssey g7 27 coll ) , de 3070-es kártya gyenge hozzá szerintem vagyis erősen játék és játék-beálítás függő . Hogwarts legacy pl.: High-Ultra beállításon 60Hz-en tökéletesen játszható (Persze Ray Tracing OFF ) . 120Hz-már vissza kell venni a grafikát erőteljesen, nem beszélve a 240Hz-ról amit a monitor tud ami elérhetetlen ilyen játékoknál ... Az 5060-al is igy lenne szerintem ...
Egyébként nekem is 11-es CPU-m van , Csak ez 11700K-s . -
HUN_Sector
őstag
A b580 keresletét nem tudta az intel kielégíteni. Az Alzánál hónapos szakaszos hiányok váltogatták egymást, más webshopokba meg a limited edition fel se került - vagy ha igen, rövid időre és hatalmas felárral.
Nálam kifogástalanul üzemel. Remek, csendes kis kártya és a fogyasztására sincs panaszom. A 4060-as kátyám meg megkapta a gyerek a gépébe.Simán betehették volna a tesztbe, mert a 4060-nak biza ez volt az ellenfele és fej-fej mellett versenyeztek az eredményekben. Helyette egy ARC 'A' szériás kártyát betenni a listába nem túl életszerű.
-
ricsip
addikt
A 2024 decemberben népkártyának beharangozott intel arc b580 meg az elmúlt 4 hónapban úgy eltűnt az összes internetes lefizetett influenszer meg teszter meg reviewer palettájáról, mintha minden legyártott kártyát visszahívott volna az intel bezúzatni
-
Jinxb1rd
addikt
Az egyetlen dolog, ami érdekelne, hogy teljesít AI képgenerálásban, mert több memóriája van, ami miatt lehet megérné váltanom, de hát azt megintcsak nem sikerült tesztelni.
-
Alogonomus
őstag
.
-
Dilikutya
félisten
Teljesítménytől nem estem hanyatt. Mondjuk a teszttől se, friss játék egy sincs benne.
-
ddaydome
senior tag
Ezek a mostani jàtékok olyan jók, hogy tegnap felraktam az open transport tycoon deluxeot. Cirka 30 éves....😂
A kàrtyàról:
Jó lesz ez, csak a használt piacon.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az ASUS Prime változata konzervatív csomagolásba rejti az új Blackwell GPU-t, melynek sikere teljes egészében az árán múlik.
- Xbox Series X|S
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- CPU léghűtés kibeszélő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- iPhone topik
- Ukrajnai háború
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- XFX AMD Radeon RX6700XT 12GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással
- ASUS 4070 Dual OC 12GB GDDR6X - Garanciális 2027 januárig
- Gigabyte GeForce GTX 1060 3GB Mini ITX OC GPU
- Powercolor RX 6800 Fighter 16 Gb újszerű
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE B650 UD AX WiFi AM5 DDR5 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT Rampage SHIVA Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest