Hirdetés
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9a - a lapos munka
Új hozzászólás Aktív témák
-
lezerpiramis
őstag
Amolyan tovabbgondolt Surface Duo-nak tunik.
-
K.rob
friss újonc
Ez lesz kapa ható Európában?
-
Knight666
aktív tag
A 16:10 képarány nagyon jó ötlet szerintem is!
Viszont megint elrontják a kameralencse-méretű "pixelhibával". Legalább a kinyitható telefonokról elhagyhatnák ezt, úgy is lehet szelfizni a főkamerával a külső kijelzőn, nem? -
Ganzer
aktív tag
Nekem bejön.
-
Garada
őstag
Meglepően pofás darab, legalább egy merész megvalósítás a 3 részben nyitható fold után
-
roli543
őstag
Ez a telefon baromi jól néz ki
-
toronyhaz
aktív tag
a kagylótelefonokhoz képest szokatlanul széles, a belső 6,3”-es panel 10:16 képarányú ha a telefont a kagylótelefonokhoz hasonló módon nyitják ki. De 16:10-es arányban oldalra is lehet nyitogatni
Most én nem értem ezt? Mi az hogy két irányba lehet nyitni? Egy irányba lehet csak nyitni csak más orientációban fogod nem?!...Ami evidens minden ilyen készüléknél. Nem tudom ezért kérdezem ezt mert életemben még látni sem láttam kinyitható telefont. De nem forog el a kijelző mondjuk egy Samsung foldon ha 90°-ot fordítok rajta? Mert akkor itt ezt látom hypermaxultrapro fícsörnek hogy akárhogy IS tudod használni kinyitva. -
prolad
addikt
Ez egy meglepően használható méret, nem tudom más miért nem csinálja. Lehetne persze nagyobb, 6.3 helyett 7.3-as 16:10-es belső kijelző, de ennél is elég használható marad a szélesség.
91mm széles, az pont a régi időket idézi, amikor még gyártottak nagy kijelzős telefonokat, nem csak a mostani középméretet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Tovább játszik a Huawei a hajlítható kijelzőkben rejlő formai lehetőségekkel.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- LG LCD és LED TV-k
- iPhone topik
- Gaming notebook topik
- Hardverbálák rakodása nélkül nincs hétvége
- Milyen légkondit a lakásba?
- Hegesztés topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen légtisztítót vegyek?
- További aktív témák...
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
- Apple Pencil 2.gen, Új, Dobozával 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest