- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Úgy tűnik, végleg kiszervezte telefongyártását a Sony
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi 14C - C-kategória
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Egyre kevésbé érdekli az okostelefon Európát
Új hozzászólás Aktív témák
-
lezerpiramis
őstag
Amolyan tovabbgondolt Surface Duo-nak tunik.
-
K.rob
friss újonc
Ez lesz kapa ható Európában?
-
Knight666
aktív tag
A 16:10 képarány nagyon jó ötlet szerintem is!
Viszont megint elrontják a kameralencse-méretű "pixelhibával". Legalább a kinyitható telefonokról elhagyhatnák ezt, úgy is lehet szelfizni a főkamerával a külső kijelzőn, nem? -
Ganzer
aktív tag
Nekem bejön.
-
Garada
őstag
Meglepően pofás darab, legalább egy merész megvalósítás a 3 részben nyitható fold után
-
roli543
őstag
Ez a telefon baromi jól néz ki
-
toronyhaz
aktív tag
a kagylótelefonokhoz képest szokatlanul széles, a belső 6,3”-es panel 10:16 képarányú ha a telefont a kagylótelefonokhoz hasonló módon nyitják ki. De 16:10-es arányban oldalra is lehet nyitogatni
Most én nem értem ezt? Mi az hogy két irányba lehet nyitni? Egy irányba lehet csak nyitni csak más orientációban fogod nem?!...Ami evidens minden ilyen készüléknél. Nem tudom ezért kérdezem ezt mert életemben még látni sem láttam kinyitható telefont. De nem forog el a kijelző mondjuk egy Samsung foldon ha 90°-ot fordítok rajta? Mert akkor itt ezt látom hypermaxultrapro fícsörnek hogy akárhogy IS tudod használni kinyitva. -
prolad
addikt
Ez egy meglepően használható méret, nem tudom más miért nem csinálja. Lehetne persze nagyobb, 6.3 helyett 7.3-as 16:10-es belső kijelző, de ennél is elég használható marad a szélesség.
91mm széles, az pont a régi időket idézi, amikor még gyártottak nagy kijelzős telefonokat, nem csak a mostani középméretet.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nők, nőügyek (18+)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Banggood
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- S21(128/8) dobozával tokkal
- 1,5 hónapos Honor 200, 12/512gb, Fekete, közel 2 év garanciával, eladó!
- Google Pixel 9 Pro 128gb, 1év garancia, független, makulátlan, sok kiegészítővel.
- Xiaomi 12 Pro 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A15 4/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- AKCIÓ! Dell Alienware AW2721D 27 QHD 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest