- Mobil flották
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
belashx
senior tag
Céges kártya van/volt a telefonjaimban(S9+, S20+5G, S23U) és nem csak dísznek. Elhiheted, ha hívásproblémák lettek volna, akkor váltottam volna.
S24-gyel nincs tapasztalatom, így erre nem tudok mit mondani.@vicze:
Én is használom a telefonjaim, és nem éreztem, hogy mennyire lassúak. Játék nuku, az meg hidegen hagy, hogy 0,2 másodperccel később nyílik meg valami, vagy alacsonyabb az Antutu (vagy bármi más eredmény)Persze, bizonyos fokig értem a felháborodást, de tények, és gyakorlati tapasztalat hiányában ne temessük már azt az Exynost, amit "élő ember nem fogott még a kezében". Értem én, hogy nem alaptalanok a várakozások, de amíg élünk, remélünk.
Van 2 átlagJóska kollégám, és tökéletesen elégedettek az S22U-jukkal.
-
belashx
senior tag
Sértegettem én bárkit is?
Nem őriztünk együtt libákat, szóval légy kedves hasonló hangnemben fogalmazni legközelebb. Nem kis ovis vagyok, aki azt se tudja, mi fán teremnek a műszaki dolgok. Olyan vagyok, aki mindennek utánajár, pontosan tudja mi-mit jelent, és mit kap a pénzzéért, valamint nem sír a vásarlás után, hogy ez se jó, az se jó.
Úgy alakult, hogy 2010 óta Samsung telefonokat vásárolok pár évente, mert tetszik a rendszer, megszoktam az általuk nyújtott szolgáltatásokat, így nem volt okom elpártolni tőlük; cserébe tudom, mire számíthatok. Van, ami papíron jobb, szebb, de nekem tökéletesen elég, amit a Samung nyújt. Ha íg, lesz,.majd keresek másikat.
Azok vajon mennyire dőlnek be a marketingesek maszlagjainak, akik csak azt nézik, melyik gurít többet Geekbenchben, Antutuban, melyiknek több pixeles a kamerája, melyikben van több memória...? Róluk mit mondanál?
. -
belashx
senior tag
Azok az idők már elmúltak szerintem.
Az S20+ már nem csinált ilyeneket, sőt, szerintem az S9+ sem. S7e még idegesített vele, de ott se térerő probléma volt, "csak" jött az sms a nem fogadott hívásról.Nem tudom, mit csinálnak ott a háborgók a telefonokkal, de ez a teljesítmény is mindenre elég lesz. Persze nem mondhatják el a tulajok, hogy az enyém a legnagyobb, a leggyorsabb, az én apukám erősebb, stb...
Persze nehéz megszabadulni a régi beidegződésektől. Ez olyan mint autóknál a "3 F"-es szabály. Vagy abban van valami?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Mobil flották
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- További aktív témák...
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest