- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
Új hozzászólás Aktív témák
-
belashx
senior tag
Sértegettem én bárkit is?
Nem őriztünk együtt libákat, szóval légy kedves hasonló hangnemben fogalmazni legközelebb. Nem kis ovis vagyok, aki azt se tudja, mi fán teremnek a műszaki dolgok. Olyan vagyok, aki mindennek utánajár, pontosan tudja mi-mit jelent, és mit kap a pénzzéért, valamint nem sír a vásarlás után, hogy ez se jó, az se jó.
Úgy alakult, hogy 2010 óta Samsung telefonokat vásárolok pár évente, mert tetszik a rendszer, megszoktam az általuk nyújtott szolgáltatásokat, így nem volt okom elpártolni tőlük; cserébe tudom, mire számíthatok. Van, ami papíron jobb, szebb, de nekem tökéletesen elég, amit a Samung nyújt. Ha íg, lesz,.majd keresek másikat.
Azok vajon mennyire dőlnek be a marketingesek maszlagjainak, akik csak azt nézik, melyik gurít többet Geekbenchben, Antutuban, melyiknek több pixeles a kamerája, melyikben van több memória...? Róluk mit mondanál?
.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest