- Fotók, videók mobillal
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
subaruwrc #1501 üzenetére
lehet, hogy a hirek mást sugallnak nektek (még nekem se volt időm elolvasni egyet sem), de mi nem igazán érezzük magunkat elégedetlennek vagy hogy bármit is veszitettünk volna egy európai döntös (17 ország ocerei voltak jelen) 8. hellyel amikor európa szinte összes 'xtreme legend'-je ott volt. a hw-ek tökéletesen müködtek, 6-8 órákat bencheltünk folyamatosan, 1 nap 2x szereltük a potot, egyszer reggel fel, és a nap végén le. a cpu-k is teljesen jók - átlagosak voltak - egyszerüen a vga oldalon nem sikerült annyit elérnünk mint azoknak akik előttünk végeztek, másrészt kicsit a mi hibánkból fanatikusan 1.5 napot 32M-eztünk a 2-ből
végül is sikerült elérni 5.2G alatt 6perc 58-at, amikor behalt az xp és nem tudtuk lementeni az eredményt. de a végső értékelésben mint kiderült %-os arányban 03-ban lehetett elérni a legnagyobb növekedést a 100%-hoz képest, ami pont a legrosszabbul sikerült és pont a legkevesebbet foglalkoztunk vele. thats life. nagyon élvezetes versenyt sikerült az MSI-nek idén is összehoznia, a napokban megirom a cikket a honlapunkra a pontos eredményekkel stb.
köszi a szurkolást, máté mondta, hogy gamestar-on is nagyon sokan regeltetek és biztattatok minket, utólag is köszönet érte -
matteo_szg
őstag
válasz
subaruwrc #1497 üzenetére
Nyilván, már csak azért is, mert én csak mögöttük ültem, és persze nem is próbáltam minden percben megkérdezni, hogy miképp állunk, milyen órajelen fut most a gép, stb...
Lesz összefoglaló a Gamestarban - sőt online-on is -, illetve minden bizonnyal a srácok is megírják majd, ők hogy látták a versenyt. Egyébként én maximálisan leborulok előttük, a nyolcadik hely számomra egy teljesen jó helyezés, a rendezés bizonyos kellemetlenségei - OCX Tweakerről csak a második napon értesültünk, a Windows folyton újraaktiválást kért, a probléma megoldását magunknak kellett megtalálni, stb. - nagyban hozzájárultak ehhez az eredményhez.
Tudom, hogy nincs olyan, hogy ha, de ha ezek nincsenek, akkor bizony a versenytársak tátott szájjal figyeltek volna SuperPi-nél.No, de ez van. Legközelebb majd jól odacsap az OCTeam Hungary!
-
Overlocker
veterán
-
Bagira01
veterán
-
Overlocker
veterán
-
toyone
őstag
válasz
subaruwrc #1292 üzenetére
Dehogy van NDA csak összekellet szedni a dolgokat.
A korábban közzétett Ram pot-tal teszteltem a mai napon. Több-kevesebb sikerrel.
Az előkészületek után bele is fogtam a dolgokba ami kb 5 perc után egy bios refresh be torkollott, ezt amúgy a teszt közben még egyszer eljátszotta. Nem várt teljesítményt hozott a memória "kád" ugyanis igen jól behűlt amire nem számítottam így az "indulási" szigetelést közben folyamatosan fejleszteni kellet.( a képeken látszik).
Végül is jól zártam a napot mert semmim sem ment tönkre. Ami már önmagában is jó.
Eredmény tekintetében nem ilyen rózsás a helyzet. Nem sikerült megdönteni a magyar DDR2-es High Clock rekordot.1560,6 Mhz CL5 DC
KépekEnnyi lett volna.
Thx to Tody56-nak a potért, és Subarunak a támogatásért.
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
subaruwrc #1227 üzenetére
btw, pár napja elindult Az oldal... http://kingpincooling.com/
-
gombcomp
senior tag
válasz
subaruwrc #1187 üzenetére
Ezt nézd meg!
Subaru_in_Action_2009.05.23 -
Achill3uS
nagyúr
válasz
subaruwrc #1185 üzenetére
handpicked es-el intel-től nem nehéz, ettől függetlenül az emberi teljesítmény persze nem kicsit értékelendő, 50k mérföldkő, de nem egy ilyen processzorral kéne orb-re tölteni a retail-ek közé - dehát ebben a témában elég vegyes a scene hozzáállása és sajnos nincs egyértelműen lefektetett 'groundrule'.
-
serito
senior tag
válasz
subaruwrc #883 üzenetére
Szép!
Hamarosan én is csinálok egy összeállítás a 3x4890 XFX kártyákról és tesztekről.
Ha már fogyasztás akkor itt van az általam clampmeterrel mért a hálózatból felvett 2.9A ami volt 3.1A is ( sajnos azt nem sikerült lekapnom) . Vantage alatt 3x4890@965/4660Mhz, CPU
4011Mhz (sajnos magasabb órajelen nem tudtam stabilizálni ). Mindezt egy 650W Corsair táp látta el.Hamarosan blog.
-
válasz
subaruwrc #784 üzenetére
szép eredmények
lehet,csak félreértek vmit...
6GHz felett nem sok amd megy alapon
az alapteszt az azt jelenti minden alapon van.
sztem igy elég nehéz összehasonlitani az eredményt.
a 32k-s eredményre gondoltam.
vagy ez vmi új szabály ?a másik amit nem értek.
ha igy megküldik a procit,akkor miért nem huzta meg a vga-t ahogy csak tudta.ez a KINGPIN felirat ismerős lett
ma láttam a piacon az egyik ruhán
-
Overlocker
veterán
válasz
subaruwrc #725 üzenetére
Third: 2322Mhz CL8-8-8-28
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged