Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
subaruwrc
félisten
tegnap retroztam egy kicsit én is

https://prohardver.hu/dl/upc/2017-04/20/91661_vgrbozw56neqpqxm_1177_hwb.thumb.jpg
elsőre kpc kék pasztával,reccsent ahogy kell,úgy látszik a delidelt cpu mindig reccsen ha nem jól van összerakva.
ki sírtam magam,aztán grizzlyvel össze raktam megint,immár kicsit bővebben a pasztát ( próbáltam spórolni a kpc-vel,nem jött be ) majd a rugókat is vissza építve a lefogató rendszerbe ( nem lehet kihagyni,kell hogy utána menjen a szigetelés összehúzódásának ) és ez lett az eredménye.
bőven éjfél után végeztem,de megérte

eddig mindenhol azt olvastam hogy delid után leromlott az ivy bridge cpu maximuma 2-300mhz-et ( valószínűleg a nem megfelelően kivitelezett összerakás miatt ) én viszont 60mhz-et nyertem vele és az S3-as LN2 biossal a lapon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R9 9950X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- Macbook Pro M3 Max 16" - 64 GB/4TB/ AJÁNDÉK MAGIC KEYBOARD 3/ 27% ÁFÁS!
- Használt WDR Full HD autós menetrögzítő kamera / 12 hó jótállás
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest