Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Újévi fogadalmaink megtartásában segítene az új Amazfit Active Max
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Megérkezett a Fairphone szerelhető fejhallgatójának új generációja
-
Mobilarena
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Achill3uS
nagyúr
nah én pedig cinebench-eztem tegnap, első kör Impact-ban utána szétszed és összerak Gene-ben.
sajnos nem mentek jól ismét a G.Skill ramok minuszban, szóval meg fogok válni tőlük, hiába léggel marhajó kit, ha az extrém tuningot visszafogják. uh visszaváltottam a HyperX-ekre, de az Impact-ban így is coldbuggal küzdöttem -160 fok alatt, amit látszólag sikerült megoldanom, de mégsem tudtam 6.32G fölé menni. és az volt az érzésem, hogy visszafogja valami a procit. utána ezt sikerült is megerősítenem, és Gene-ben sikerült elérnem a 6.39G-t cinebench stabilan. egyetlen problémám az efficiency. ami R15-ben még elmegy, de 11.5-ben katasztrófális. amit nem értek mert Win764bit-en a legjobb léggel, mégis elmaradok elmor és der8auer pontszámaitól, lehet tényleg van valami abban a Win7Ultimate-ben amit mindenki használ cinebench-re. majd legközelebb ránézek. Asus-nak ismét köszönöm a támogatást
Cinebench R15 @ i3 6320 ES
Maximus VIII Impact
Maximus VIII Gene
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 128GB,Kartyafuggetlen,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Honeywell DC311E elemes kapucsengő BONTATLAN
- Dell Latitude 3420 - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest