Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
kicsipapucs
üzenetére
köszönöm srácok

igen az 5960x + 980ti páros eléggé ette a nitrot még ilyen alacsony hőfokok mellett is, mindkettőnek coldslow-ja volt -70-80 körül szóval -60on tartottam őket. az ujabb batch-ek nem is szeretik a magas vcore-t állítólag. fura. a Champion és a Rampage 5-tel is olyanokba futottam, hogy bizonyos hőfokon a szorzó leugrott 40-rol 24-re, de ha visszamelegítettem megint felugrott. az 5820k-nál ilyet sosem tapasztaltam. coldslow volt ott is, de az 1200mhz-en indult akkor. nem ment közben váltott le szorzót.
vga-rol annyit, hogy zzolio powercardot egy referencia 980ti-t amit én is nitroztam. és 1700mhz-et értek el vele. ami nem rossz, de ebből is látszik mennyire gyengén mennek a sima 980 vagy a TX-hez képest. még kell nekik egy kis idő. talán jobb bios. de jelenleg azt tudom mondani aki ilyen kartyat akar Galax-ot vegyen. énis olyanra fogok benevezni majd ha lesz rá cash.
egy két eredményt feltöltöttem, egy kettő még ssd-n van. azt kell mondjam nagyon pozitivan csalódtam a Rampage 5-ben, nem egy könnyü lap, de ha kiismeri az ember a bios-t, és van kéznél egy elmor akkor csúnya dolgokat lehet benne művelni
Cinebench - R15 - 2207 cb - Core i7 5960X @ 5499MHz
2 cpuval is 5G uncore easy boot, 3000c11 supertight viszont érdekes, az imc hidegben gyengébben megy, több vdimmet kérnek a ramok mint levegőn. championban ilyet nem tapasztaltam, az is igaz 3000c11-et se teszteltem eddig. kegyetlen jók voltak a tesztre kapott 3300c16-os kingston kitek.
az eventről fogok még irni, amint hazaérek. rengeteg képem van computexrol is.
már uton vagyok haza épp pekingben várom a csatlakozásomat és irány pest.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jövedelem
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Arc Raiders
- Visszakerült a GOG az eredeti társalapítóhoz
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Óra topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! 16" Lenovo IdeaPad 5 Pro 16" Ryzen 7 5800H 16GB 1TB QHD+ 1év gar.
- BESZÁMÍTÁS! Asus VG27AQL3A 27 180Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest