- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Magyarországról is elérhető a Xiaomi Pay
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Megvan, melyik Snapdragon 7 kerül Nothing Phone (4a)-ba
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
kicsipapucs
üzenetére
köszönöm srácok

igen az 5960x + 980ti páros eléggé ette a nitrot még ilyen alacsony hőfokok mellett is, mindkettőnek coldslow-ja volt -70-80 körül szóval -60on tartottam őket. az ujabb batch-ek nem is szeretik a magas vcore-t állítólag. fura. a Champion és a Rampage 5-tel is olyanokba futottam, hogy bizonyos hőfokon a szorzó leugrott 40-rol 24-re, de ha visszamelegítettem megint felugrott. az 5820k-nál ilyet sosem tapasztaltam. coldslow volt ott is, de az 1200mhz-en indult akkor. nem ment közben váltott le szorzót.
vga-rol annyit, hogy zzolio powercardot egy referencia 980ti-t amit én is nitroztam. és 1700mhz-et értek el vele. ami nem rossz, de ebből is látszik mennyire gyengén mennek a sima 980 vagy a TX-hez képest. még kell nekik egy kis idő. talán jobb bios. de jelenleg azt tudom mondani aki ilyen kartyat akar Galax-ot vegyen. énis olyanra fogok benevezni majd ha lesz rá cash.
egy két eredményt feltöltöttem, egy kettő még ssd-n van. azt kell mondjam nagyon pozitivan csalódtam a Rampage 5-ben, nem egy könnyü lap, de ha kiismeri az ember a bios-t, és van kéznél egy elmor akkor csúnya dolgokat lehet benne művelni
Cinebench - R15 - 2207 cb - Core i7 5960X @ 5499MHz
2 cpuval is 5G uncore easy boot, 3000c11 supertight viszont érdekes, az imc hidegben gyengébben megy, több vdimmet kérnek a ramok mint levegőn. championban ilyet nem tapasztaltam, az is igaz 3000c11-et se teszteltem eddig. kegyetlen jók voltak a tesztre kapott 3300c16-os kingston kitek.
az eventről fogok még irni, amint hazaérek. rengeteg képem van computexrol is.
már uton vagyok haza épp pekingben várom a csatlakozásomat és irány pest.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Elden Ring
- Revolut
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Gyúrósok ide!
- Elvonult a zimankó, de a hardverek nem mennek sehová
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Pulse Radeon RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bialetti kézi kávéőrlő
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- Akció! Felsőkategóriás Gamer PC! I9 14900K / RTX 5080 16GB / 32GB RAM / 2TB Nvme SSD
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest