Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple iPhone 17 - alap
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
jones965
Modder
Ma több kevesebb sikerrel túl vagyok a 4 db GTX TitanX-ek tesztelésén. A szokásos problémákat követően sikerült kemény 5Ghz-en stabillá tenni a rendszert. Az uncore és ramok sebességével nem volt gond, azok tudták a pretesztek alatti tempót. Viszont a cpu, nos az nem túl fényes. Az első tesztelés alkalmával még 1,5V mellett vantage-ban tudta az 5125Mhz-et, viszont 3dm11 physics teszt alatt már szenvedett. Ez a 2. és a mai bevetés után csak tovább romlott. Egyedül Fire strike alatt volt képes 5100mhz-en menni. Azt hiszem tüzetesebben meg kell vizsgáljam az IHS tetejét, ugyanis egyszerűen eddig mindíg gond volt az illeszkedéssel, pedig a potot mindig különböző módon helyeztem fel.
A CB ennek megfelelően is különbözően alakult. Az első teszteléskor -120°C-on szépen ment vantage alatt, a CBB is csak -105°C volt.
Ma például már -106°C is megfagyott. Még egy alkalmat rászánok a kitesztelésére, ha nem megy jobban, eladásra kerül.A mai eredmények.
Fire Strike. 37188Fire Strike E 27947 Itt 4 ponttal maradtam el a 4. helyről.
Vantage és 3dm11 ebben a 2 tesztben volt a legnagyobb reményem, de sajnos a gyenge cpu miatt elvérzett, hiába a magas gpu score pontszámok.
Vantage 101931
3dm11 44020
Catzilla 720P 65857
Egyelőre ennyi, még az 1 gpu-s eredményeket ismét előveszem, azokon még lesz alkalmam javítani, illetve a következő lépés a HD7970 cf LN2 tesztelése lesz.
System pictures:
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- sziku69: Szólánc.
- Autós topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Elektromos autók - motorok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- EAFC 26
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Samsung 860 Pro 256GB V-NAND SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest