- Íme, a teljes Google Pixel 10a színpaletta
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Pebble - az átgondolt okosóra
- Swiftkey: Újabb prediktív szövegbeviteli módszer
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- iPhone topik
- Télvíz idején érkezik az iPhone 17e
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
jones965
Modder
Tegnap és ma az új 3770K procival szórakoztam.
Elég érdekesen alakult, mivel a proci -100°C-nál már bios-ban beállt mint a cövek.
Ma kísérleteztem még vele. 5930Mhz-en 1,79V-on simán bebootolt, viszont minimális fesz emelésére, vagy akár szorzó állítására kékhalált dobott. Aztán megnéztem fesz visszavétellel, és láss csodát, 6 Ghz-en 1,69V-on jól érezte magát 4 maggal HT nélkül. Sajna már az LN2 fogyóban volt, mire ezt így sikerült stabillá tenni, gondoltam megnézem a 3dm05-öt, mivel ott szerettem volna valamennyire a jelenlegi rekord közelébe kerülni.Amikor elindítottam a tesztet, azt hittem rosszul látok: cpu 6Ghz-en, gpu 1254mhz-en, és a GT1 teszt 344 fps-el indul, ami tovább emelkedett 344-ig. Az első teszt végén frame 244xx, a másodiknál 114xx, míg a harmadik vga tesztnél 277xx lett.
Na mondom ez valami bitang eredmény lesz, mindhárom teszt lefutott, álltalam még nem látott értékeken, hát lett is szép nagy fekete képernyővel lefagyás.
Következő próbánál mondom hátha megismétli ezt az eredményt, így gondoltam levideózom, de sajna itt már az első tesztnél kékhalált kaptam. A videón látható az fps és frame értéke, mielőtt eldobta magát.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Jogász topik
- Napelem
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Okos Otthon / Smart Home
- Építő/felújító topik
- BestBuy topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Új Xeonokkal szorongatná meg az Intel az AMD-t
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Ryzen 5 3400g Sérült, de hibátlan processzorok!
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5700X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 9400F 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- i5-3470s
- Apple iPhone 16 Pro Max - White Titanium - 256GB - Akku: 99% - Megkímélt Újszerű állapot!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4463, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4483, 100% Akkumulátor
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest