Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • jones965

    Modder

    Tegnap és ma az új 3770K procival szórakoztam.
    Elég érdekesen alakult, mivel a proci -100°C-nál már bios-ban beállt mint a cövek.
    Ma kísérleteztem még vele. 5930Mhz-en 1,79V-on simán bebootolt, viszont minimális fesz emelésére, vagy akár szorzó állítására kékhalált dobott. Aztán megnéztem fesz visszavétellel, és láss csodát, 6 Ghz-en 1,69V-on jól érezte magát 4 maggal HT nélkül. Sajna már az LN2 fogyóban volt, mire ezt így sikerült stabillá tenni, gondoltam megnézem a 3dm05-öt, mivel ott szerettem volna valamennyire a jelenlegi rekord közelébe kerülni.

    Amikor elindítottam a tesztet, azt hittem rosszul látok: cpu 6Ghz-en, gpu 1254mhz-en, és a GT1 teszt 344 fps-el indul, ami tovább emelkedett 344-ig. Az első teszt végén frame 244xx, a másodiknál 114xx, míg a harmadik vga tesztnél 277xx lett.
    Na mondom ez valami bitang eredmény lesz, mindhárom teszt lefutott, álltalam még nem látott értékeken, hát lett is szép nagy fekete képernyővel lefagyás.
    Következő próbánál mondom hátha megismétli ezt az eredményt, így gondoltam levideózom, de sajna itt már az első tesztnél kékhalált kaptam. A videón látható az fps és frame értéke, mielőtt eldobta magát.

Új hozzászólás Aktív témák