Hirdetés
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Yettel topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- OnePlus 15 - van plusz energia
-
Mobilarena
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
gombcomp
üzenetére
Azt a mindenit!!

Borzasztóan köszönöm, hogy áldoztad rám az időd és energiád, nagyon szuper válasz, köszönöm!

Még tegnap, tegnapelőtt nekiestem, nem bírtam várni. És akkor okosnak hitt megoldással leszigeteltem a lapot. Eredetileg LET (folyékony szigszalag)-t akartam használni, de az nem volt itthon, így az autómnál használt plastidip festéket vetettem be alsó rétegnek. Nem vezeti az áramot, szuper is volt. Erre került a felső oldalon rizs, alul pedig nem Arma, de valami hasonló állagú, anyagú szivacs. Azonban így is sikerült eláztatni a lapom... Nem tudom hogyan, de tocsogott a vízben a szigetelés ellenére és zárlatot okozott. Szétszedtem, megtörölgettem, hagytam száradni éjjel, reggel kapott egy kis hajszárítózást és hál'istennek minden működik. Mindenképpen meg fogom próbálni a te javaslatod is! Bluetec (nem tudom jól betűzöm-e, mert így olyan mint a Mercedes húdekörnyezetbarát kiadásai) jó lehet a foglalat közvetlen közelére?És végül itt egy eredmény a topiknak, az elázás előtti utolsó. Ne hajtsatok el, tudom, hogy 775 elavult és, hogy 4.4GHz közelében nincs az extrémnek, ráadásul a LinX-et sehol sem nézik, de alapfeszen én jónak tartom ezt és lesz még felfelé innen bőven, ez csak a folyamat kezdete, viszonyítási alap (load temp -60 fok):

Köszi mégegyszer!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD ROG RTX 3070 Ti 8GB Asus A31 PLUS TG ARGB 750W
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- Eladó Realme 9 Pro 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD RX 580 4GB Zalman T3 Plus 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest