Hirdetés
Aktív témák
-
Superman
nagyúr
Két modult használok, két 256 -ost. Értelemszerűen így jön ki az 512MB Ram, de ezek a ramok nem márkásak, mindkettő noname. (És hát sajnos az Intel 815EP B Step -es lapoknál tényleg ez a fránya 512MB - os megkötés van, így ha a harmadik bővítő modulba is tennék ramot, akkor se kép, se hang. Már próbáltam:)))
Szóval a ramok nonamek és az lenne a kérdésem, hogy mit tapasztaltatok: meddig lehet ramot túlhúzni? Úgy értem, hogy a teljesítmény is meglegyen és ne legyen instabil a cucc. Egyébként vettem a fáradtságot és megmértem: tényleg elég jelentős volt a lassulás. A processzor értékei SiSoft Sandrában jók voltak, jóval jobbak, mint 1260Mhz -en, de a lassulás olyan jelentős volt, hogy szemmel is észre lehetett venni.
Most ismét kis kísérletezésbe fogtam: 144Mhz -en fut a processzor (1295Mhz) - mert mint kiderült még többet is bírna - és 144Mhz -en a ram. Kíváncsi vagyok, hogy fog -e resetelni. Ha igen nem nagyon lehet mit tenni, vissza kell venni.
Egyébként Globalwin WBK68 -as hűtő van a procin, a melegedés nem jelentős.
A Ram kérdésben várom az újabb hozzászólásokat.
Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Háztartási gépek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Spórolós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Linux felhasználók OFF topikja
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 9. nap: We Were Here Together
- Ingatlanos topic!
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest