Hirdetés
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Bekerül az Apple Pay és Google Pay a Budapest GO alkalmazásba
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hobbbyt
őstag
"ne keverjük már sehova ami a Samsung boszorkány konyhában készül .."
Szerintem itt van egy kis tévedés. Láthatóan semmi varázslatos nem készül a Samsung féle boszorkány konyhában, szóval az nem is boszorkány konyha.. max egy sima kifőzde.
Amúgy meg.. ez az Exynos vs. Snapdragon dolog nekem is fáj, de nem azért mert Exynossal nem lenne jó a teló, hanem azért mert ugyan abban a telóban van jobb!
Ezzel keményen a szemembe mondják, hogy nem igazán számítok.. Emberileg nem értem, hogy Amerika miért kap ugyan azért a pénzért jobbat, miközben ők amúgy is gazdagabbak. Az én dollárom/euróm/forintom mivel másabb mint az övéké?
A mai napig egy S10-et használok, a mai napig röccenés nélkül fluidan teszi a dolgát. Nem lenne semmi gond ha az összes Exynossal jönne ki. Tudomásul vennénk, hogy az a samu saját procija aminél a piacon, más gyártónál van jobb is, de a samu féle se rossz. Akinek kell a nagyobb teljesítmény az vegyen akkor Motorolát (vagy akármit amiben az van). -
LosBlancosRM
őstag
Mert ha elkezded összehasonlítani, a soc lesz a legkisebb különbség. S23nál a kijelző se azonos. Nagyjából csak a soc ami közös bennük.

Voltak az Applenek is mellélövései, a Snapdragon se volt mindig jó. Samsung is kilábal majd ebből. Google meg adjon ki előbb egy olyan telefont, amiről egy hét után nem jönnek a hírek, hogy minden sz@r benne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple asztali gépek
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Battlefield 6
- World of Warships
- Milyen alaplapot vegyek?
- EU-s vám vethet véget a nagyi temus vásárlási lázának
- Projektor topic
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- További aktív témák...
- Apple Iphone 16 PRO 256GB. MINT AZ ÚJ! FÜGGETLEN, 100%-OS AKKSI, 1CIKLUS! 2027.10.01.GYÁRI GARANCIA!
- Kiváló állapotban lévő Honor Magic 7 Pro okostelefon eladó, ajándék tokkal
- iPhone SE 2020 128 GB fekete, kártyafüggetlen
- Xiaomi 13T Pro 512gb/12gb
- Xiaomi Redmi 13C 8/256 mint az új, garanciával eladó
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Samsung Galaxy S25 FE 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest