- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hobbbyt
őstag
"ne keverjük már sehova ami a Samsung boszorkány konyhában készül .."
Szerintem itt van egy kis tévedés. Láthatóan semmi varázslatos nem készül a Samsung féle boszorkány konyhában, szóval az nem is boszorkány konyha.. max egy sima kifőzde.Amúgy meg.. ez az Exynos vs. Snapdragon dolog nekem is fáj, de nem azért mert Exynossal nem lenne jó a teló, hanem azért mert ugyan abban a telóban van jobb!
Ezzel keményen a szemembe mondják, hogy nem igazán számítok.. Emberileg nem értem, hogy Amerika miért kap ugyan azért a pénzért jobbat, miközben ők amúgy is gazdagabbak. Az én dollárom/euróm/forintom mivel másabb mint az övéké?
A mai napig egy S10-et használok, a mai napig röccenés nélkül fluidan teszi a dolgát. Nem lenne semmi gond ha az összes Exynossal jönne ki. Tudomásul vennénk, hogy az a samu saját procija aminél a piacon, más gyártónál van jobb is, de a samu féle se rossz. Akinek kell a nagyobb teljesítmény az vegyen akkor Motorolát (vagy akármit amiben az van).
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó iPhone 13 Blue 128Gb független Akku 100%
- IPhone 11 64GB gyári független purple új akku megkímélt
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Fekete Színben,6 Hónap Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Motorola Edge 60 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Lenovo ThinkPad P1 G7
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus Black Használt, karcmentes 256 GB tárhely 3 hónap garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest