- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Fotók, videók mobillal
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
Új hozzászólás Aktív témák
-
LosBlancosRM
őstag
válasz
Elit3Zotya #48 üzenetére
Talán az iphone így kezdte? Nem egyik szériáról a másikra? Nem értem, hogy egy tech fórumon, hogy lehet ekkora dolog a változás.
Régebben töltő is járt a telefonokhoz, most nem...
-
LosBlancosRM
őstag
Köszönöm az infót! Azért szerintem amcsiban továbbra is marad a SD.
S24 és a Plus hiába kap Exynost, a legtöbben nem fogják tudni, hogy lehetnek benne jobb soc is. Szerintem a gáz dolog már ott elkezdődött, hogy lett egy Ultra variáns. Ezzel már alapból "lite"ok lettek a simák, csak hát az nem hangzik olyan jól. Szóval aki a csúcsot akarta, annak eddig is az Ultrát kellett megvennie. Most az utolsó hardver elem is csak abban lesz a legjobb. -
LosBlancosRM
őstag
válasz
Elit3Zotya #37 üzenetére
Korea nem amerika területén van.
Egyik(Amerika) a Qualcomm(Snapdragon tervezője), a másik(Korea) a Samsung hazája. Amerikában megértem, hogy SD van, én is azzal adnám. Viszont koreában, ami a hazai terepe a Samsungnak, így az Exynosnak is, nehéz megmagyarázni a döntést.
Abban igazad van, hogy ez lényegtelen, mert az EU úgyis Exyt kap ha kétféle variáció lesz.
Én azért bízok benne, hogy lesz még jó Exynos.
-
LosBlancosRM
őstag
válasz
Elit3Zotya #35 üzenetére
Melyikkel melyiket?
-
LosBlancosRM
őstag
Mert ha elkezded összehasonlítani, a soc lesz a legkisebb különbség. S23nál a kijelző se azonos. Nagyjából csak a soc ami közös bennük.
Voltak az Applenek is mellélövései, a Snapdragon se volt mindig jó. Samsung is kilábal majd ebből. Google meg adjon ki előbb egy olyan telefont, amiről egy hét után nem jönnek a hírek, hogy minden sz@r benne.
-
LosBlancosRM
őstag
Igen, szerencse, hogy van egy olyan rendszer is ami nem tart karámban. Amit linkeltél, hokizáson kívül mire jó? Mert ezeket az oldalakat még kevesebben nézik, mint azt, hogy Exynos vagy Snapdragon van e a telefonjukban. Azért vicces visszagondolni, hogy pár éve az Apple fanok szerint nem volt fontos az antutu, manapság meg másból se állnak.
-
LosBlancosRM
őstag
Nem gondolnám, hogy így van. Eddig is megvették az exynost. Azért mert pár ember itt reggeltől estig szidja, az átlagembert nem érdekli, nem is tud róla, hogy van egyáltalán alternatív soc. Ha meg tudja, és zavarja, ott az Ultra. Samsungnak nem az első olyan húzása, hogy "ha az Apple megteheti, mi is". Ott tavalyi soc van a simákban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- BANKMENTES részletfizetés Acer Nitro 5 AN515-54-77VS
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest