- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hobbbyt
őstag
"ne keverjük már sehova ami a Samsung boszorkány konyhában készül .."
Szerintem itt van egy kis tévedés. Láthatóan semmi varázslatos nem készül a Samsung féle boszorkány konyhában, szóval az nem is boszorkány konyha.. max egy sima kifőzde.Amúgy meg.. ez az Exynos vs. Snapdragon dolog nekem is fáj, de nem azért mert Exynossal nem lenne jó a teló, hanem azért mert ugyan abban a telóban van jobb!
Ezzel keményen a szemembe mondják, hogy nem igazán számítok.. Emberileg nem értem, hogy Amerika miért kap ugyan azért a pénzért jobbat, miközben ők amúgy is gazdagabbak. Az én dollárom/euróm/forintom mivel másabb mint az övéké?
A mai napig egy S10-et használok, a mai napig röccenés nélkül fluidan teszi a dolgát. Nem lenne semmi gond ha az összes Exynossal jönne ki. Tudomásul vennénk, hogy az a samu saját procija aminél a piacon, más gyártónál van jobb is, de a samu féle se rossz. Akinek kell a nagyobb teljesítmény az vegyen akkor Motorolát (vagy akármit amiben az van).
Új hozzászólás Aktív témák
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- iPhone-t használók OFF topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged