Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
blueboi69
őstag
600km nem jellemző, de ha vége a covid-nak akkor könnyebben el lehet menni nyíregyre, az már 300 körül van 1irányba. Mondjuk én ezt minimalizálni akarom, mert ott a lakásokban nagyon macerás a kutyákkal. Szóval erősen fogom forszírozni, hogy a családi rendezvények azok legyenek nálunk megtartva mostmár.
De attól még a gyerekek valszeg oda fognak menni a nagyihoz nyaralni
és ott sem baj, ha el tudunk menni együtt állatkertbe. Anyósom annyira szereti az unokáit, hogy ha kell a csomagtartóban is ücsörög, csakhogy a közelükben legyen még egy rövid utazás idején is, nemhogy másik autóval külön. 
De nem ez a fő szempont, évente 5-10alkalom lenne, csak előny. -
Bujdy81
aktív tag
válasz
blueboi69
üzenetére
Szerintem konszernen belül, azonos évjárat esetén nem nagy az esély, hogy eltérjen jelentősen az anyagminőség!
Ha a Mondeo szar, akkor az S-Max is az lesz!Amúgy 7 ülés esetén a 6-7. alatt jelentős méretű az üreg, meglepően sok csomagot elnyel.
Hátránya a Fordnak, hogy nem csak harmadik üléssor van, mint pl. a C4-ben, hanem van "kerete" is a lehajtandó ülőlapnak.Ford:
[link]
C4:
[link]
Ez pl. akkor lehet fontos, amikor hatan mennétek síelni (csak ki a sípályára a szállásról) és a C4-ben a középső sor közepét előrehajtva befér a hat pár lác a harmadik sor ülései közé, az S-Maxban meg nem. De ha nem mentek síelni hatan, akkor ez nem para. Vagy ha feléritek a tetőboxot, akkor sem!

-
Jahno
veterán
-
blueboi69
őstag
válasz
Bujdy81
üzenetére
Igen, van titatnium focus, csak ahogy Sipi is mondta, fehér holló. Jobb az ha van miből válogatni.
" a dízeltől meg ne félj 1 km-re menni vele, a lényeg, hogy ne CSAK az legyen a felhasználása! "
Pont erre kérdeztem rá a csoportban. Leírtam, hogy milyen lenne a felhasználás és többen is írták, hogy semmi gondom nem lenne. Más is lakik kisvárosban és megy vele 1-2km-eket, cserébe hetente meghajtja pályán fél órán és kész is.
Szóval egybehangzóan azt írták, amit te is. -
Bujdy81
aktív tag
-
blueboi69
őstag
válasz
FőDudu
üzenetére
Nem olyan batárnagy az. Az e39-nél asszem rövidebb vagy 3-4centivel és ugyanolyan széles

Nem a rokonoknak veszünk, félreérted. Csak ez előny. Hozzánk jellemzően vonattal jönnek asszony rokonai. Lehetne 2x fordulni, most a fiestaval is fordultam 3x pár hete, meg egyszer trükköztem úgy, hogy az egyek gyerekülést bedobtam a csomitartóba, amikor már a gyerekek és a babakocsi a célállomásnál volt. De akkor nem kéne annyit sakkozni a hellyel, ha pakolunk.
Meghát 2fiam van. Lehet ezek pár év múlva batár nagy kölykök lesznek, akkor már szűkös lesz a bmw és egy mondeo is
Vagy nem lennne para elvinni még egy háromtagú családot magunkkal egy kirándulásra.Pl apám hasonlóan nagydarab, ő nem fér be a bmw-be a gyerekülések közé, sőt sztem asszony sem, az meg pazarlás, ha 1ember miatt kéne 2autóval menni. Ez mondjuk nyáron gyakori, ha le akarunk menni fagyizni a partra.
Úgy érzem ki tudnánk használni.
Másrészt az smax valami perverzitás folytán jobban is tetszik és abban bízom, hogy jobb az anyagminősége is a beltérben mint a mondeo-nak. Ez utóbbit eléggé szídják, hogy nagyon gagyi és könnyen kopik, karcolódik. -
Bujdy81
aktív tag
válasz
blueboi69
üzenetére
Hogy egy autó mennyire fapados, az a felszereltségi szinttől függ. Ha egy Titanium Focust nézel, akkor nem fapadosabb a Titanium Mondeonál.
Az igaz, hogy a hazai piacon sokkal több a fapad Focus, mint a fapad Mondeo, dehát nem a fapadot kell venni!
Ha járt a Holdon, akkor azt már fújhatod, feneketlen kút lesz.
A csoportban jó eséllyel megjöhet az autó, amire vágysz, a dízeltől meg ne félj 1 km-re menni vele, a lényeg, hogy ne CSAK az legyen a felhasználása! 
-
Jahno
veterán
válasz
FőDudu
üzenetére
És miképpen fordul 2szer 600 kilométert? Elviszi az egyik kölköt, lerakja anyósnál, aztán megy egy kört asszonyért meg a másik gyerekért? Attól függ mennyire siet, 10-14 óra alatt megoldható a dolog.
A vendég tök más, nem azért megy anyóshoz, mert utána az egész utcát állatkertbe viszi

-
blueboi69
őstag
válasz
-NoVa-
üzenetére
Na meg milyen smax? Mert van ott is amire lehet költeni sokat. Pl a powershift váltó, amiből 1-1.5M az új. Bontott esélytelen, mind időzített bomba, ahogy az új is. Ennyiből már veszel egy komplett e39-et
Szóval még metakozom rajta, hogy felülök erre a szopórollerre. Ez mindenképp drágább, vételár is, szervízelés is, cserébe nagyobb, kényelmesebb (kevesebbet eszik a dizel, mint a benzines), újabb, viszont mindezek többnyire tervezhetőek és ütemezhetőek. És a legnagyobb előny, hogy segítőkészebb a közösség és van normális szervízhálózat hozzá. Ez triggerelte leginkább a váltást.
-
FőDudu
veterán
En az Alfamat nagyszerviz (vagy felujitas) utan vettem.
Sot valoszinuleg motorcsere utan (mivel nincs motorszam, igy nem lehet tudni).Hivatalos szervizban csereltek a szelepszar szimmeringtol a szelepeken at a teljes tomites keszletig mindent.... (inlet valve, exhaust valve, timing belt kit, spark plugs, stb...)
Szoval nem lehetetlen, de valoban nezelodni kell es kifogni.
-
FőDudu
veterán
válasz
blueboi69
üzenetére
A rokonoknak szerintem felelsleges nagyobb autot vasarolni.
Vagy mentek 2 autoval, vagy fordultok 2x.Nalunk ugyanez van - miert vennek kisbuszt a latogatoim szallitmanyozasara?
Evi 2-3 honapot vannak nalunk vendegek, de vagy sajat autoval jonnek, vagy siman megyunk 2 autoval.Csak azert fenntartani egy 'batarnagy' autot feleslegesnek erzem...
-
blueboi69
őstag
válasz
Bujdy81
üzenetére
"Mondjuk, abból kiindulva, hogy a Focus majdnem akkora, mint egy Mondeo, cserébe olcsóbb, nem igazán értem, hogy kinek jó választás a Mondeo?"
Mert fapadosak.
"Amúgy az S-Max tényleg jobb opció nektek, csak abból nehéz lesz nem lefingott, Holdon járt dízelt találni, az általad vázolt költségvetésből"
Holdon járt dizel akár jó is lehet, ha már pont kicseréltek rajta mindent. De amúgy igen, tudom, nem egyszerű. Szerencsére nem most kell azonnal, van időm válogatni.
+ smax csoportban is szokott lenni eladó, amire talán jobban vigyáztak. -
blueboi69
őstag
válasz
-NoVa-
üzenetére
"A Subaruba simán befért 3 gyerek, 2 nagy kutya, 2 felnőtt, meg bringák a tetőn. Szerintem olyankor nem kell betartani a másfél méter távolságot, és akkor könnyedén elfér mindenki."
Melyik subaru ez? 2kutya mellett még csomagok is elfértek?
De amúgy a 7ülés vonzó az smax-ban (tudom, olyankor nem sok csomagtér marad), mert a 2gyerekülés közé a bmw-ben be lehetett ülni még, de a fiestaban mar nem. És ha itt vannak rokonok nyaralni, akkor kényelmesen le tudunk menni a strandra, vagy kirándulni.
És igen 1km-re ideális lesz a dizelt beindítani.Közben beléptem smax fb csoportba is. Meglepően normálisak ott is. Mondeo csoportban is értelmesek és segítőkészek, nem vagyok ehhez hozzászokva. Azt hittem a fiesta-s csoportban csak azért olyan normálisak, mert nagyrészük nő vagy női autóban kevésbé agresszív ember ül... De ez is pozitiv, hogy a többi típusnál is jó arcok vannak.
-
npera
addikt
-
Bujdy81
aktív tag
válasz
blueboi69
üzenetére
Mondjuk, abból kiindulva, hogy a Focus majdnem akkora, mint egy Mondeo, cserébe olcsóbb, nem igazán értem, hogy kinek jó választás a Mondeo?

Amúgy az S-Max tényleg jobb opció nektek, csak abból nehéz lesz nem lefingott, Holdon járt dízelt találni, az általad vázolt költségvetésből...

-
még tavaly rám került a sor, csináltam zenés kvízt. a multitrackes feladat (zenét kell kitalálni először kevés sáv alapján sok pontért, aztán ha nem megy, akkor egyre több sávval egyre kevesebbért) egész népszerű lett

szombaton meg lenyomtuk a number42 kvízét, elég jó. tetszik a quiznighthoz képest, hogy körönként adják meg a megfejtéseket, meg egy kicsit pörgösebb is. meg technikailag nagyon rendben van, de látszik, hogy mennyivel nagyobb apparátus van mögötte. a műsorvezetővel meg még Gabibácsi is elégedett lenne
-
boldog kétezerhuszonegyet a mindenkibe

-
npera
addikt
-
npera
addikt
Nem semmi élmény lehetett a túra. A Selyem-út.
-
npera
addikt
válasz
WiZARD
üzenetére
Ameddig kisebb kényelmetlenségben merül ki a béta jellege a problémának, addig valóban nem nagy gond. De amikor már biztonsági kérdések is felmerülnek, akkor azért megértem a felháborodást.
Nem lehet, hogy csak lötyögnek jobbra-balra az elektronok, ahogy kanyarodsz és a szintjelző kergült meg az akksiban? Ezt a kérdést mindenképpen feltenném a szerviznek, hogy mit lépnek rá

-
FőDudu
veterán
válasz
Grillo
üzenetére
A cigany buvarok felszinre hoztak a femlemezt

(a nevet kitakartak, de vagyok annyira advanced, hogy betippelem a felado rasszat)Tippre ezek tobb centi vastag cuccok lehettek a gyartas idejeben, szoval a tobb mazsas suly garantalt... Lehet hulladeknak is megeri eladni...
-
Sipi-
őstag
Köszi a szivaros válaszokat, megpróbálkozok a közeli dohányboltban.
-
Jahno
veterán
válasz
BobaHWSW
üzenetére
Egyszer olaszoknál mi is kerültünk ennyit, nem tűnt olyan vészesnek. Meglestünk pár jó helyet, asszonnyal élményautóztunk. Jó zene, laza hangulat és csavargás felhúzta az átlagot. Még akkor is, ha Pisában nem sok időt töltöttünk, mert az olyan semmilyen volt., meg akkor még nagyon fel sem készültünk semmivel és Júlia erkélye is csöppet lehangolt.
-
WiZARD
veterán
Én bevállalnám a bétatesztelést

Nissan nem sieti el a Leaf október végi szervizlátogatása óta a döntést, hogy mi legyen az akkummal.
Állítólag valami felsőbb engedélyre várnak. De hogy komplett akku cseréhez, vagy csak cella cseréhez, azt nem tudom.
Nekem ráér, nincs érezhető kapacitás csökkenés, csak a kijelző mutat érdekes dolgokat
- [link] (nagy száguldás, padlógáz nincs, csak kis emelkedő) -
-NoVa-
veterán
BP - Chamonix - Monaco - BP Jazzben ér? Kényelmes tágas, és a CVT autópályán végig 4500-on igazán felemelő :)
-
BobaHWSW
aktív tag
Mi 11nap alatt tettunk meg picit tobb mint 3k kilometert. Ez rav4ben jobb volt mint anno a London-Kaposvar-London az rx8ban. Ami maga volt a szenvedes es mai napig nem ertem miert csinaltam. Ego.
-
npera
addikt
Csak a partvonalról tudok beszélni, de egy megkímélt Verso sem feltétlenül hülyeség. 3 gyerekülés röhögve befér, mert hátul 3 külön ülés van. Blueboi kábé akkora, mint én csak többet gyurmázik. Az ülés nem túl sportos, ezért szerintem a háta is elférne. A lábam elfér benne, a térdemet tudom kényelmesen támasztani.
Mikor levezettem a Göteborg-Törökbálint távot (nem egy menetben, de jó kazi volt), akkor nem akartam egyből csontkovácshoz menni.
-
npera
addikt
Észak-keleti gettóban a nyughatatlanok felgyújtottak két autót egy garázsban. Komolyabb tűz volt, 9 egység 3 tűzoltóállomásról érkezve próbálta oltani. A nyughatatlan fiatalok közben tüzijátékrakétákkal lőtték a dolgozó tűzoltókat. Álomszép a multikulti.
-
Jahno
veterán
válasz
zetor2000
üzenetére
Azt még én is nyomtam kezdő koromban, csak azóta nem látom sehol.
Inkább azzal van a baj, hogy eddig elémtették a dobozt, kiszedtem ár/kinézet alapján pár szálat és kész, most meg mivel napi áras így az eladó sem tudja mifene, nem is nagyon ismeri mert nem sokan veszik és ott megy a barkóbázás, hogy azért sok ezresért azt éppen nem kérem. Neveket és márkákat meg nem jegyzek, néha a nagy is olcsó, néha a kicsi is márkás, a Cohiba persze egy szint, de azt csak ajándékba fogadom el, pénzt nem adnék érte (:-
Társaság nekem is kell, ma pld. rákészültem, de aztán győzött a jó levegő. Maradjon is így (:-
-
Jahno
veterán
válasz
eattila
üzenetére
Havercsajt idézve: "szerelmes vagyok a nyálkagombába" :-D
Rá lehet képkereső kuglizni, tényleg jól néz ki és ezer+1 verziója van. Mondjuk Neki könnyű, biológus, meg phd nemtommi, meg gombaszakértő és mellé minden szar is érdekli, ami él és mozog, de főleg az érdekes hidegvérűek

-
zetor2000
addikt
Lehet.
Ha nyitva a trafik, valami szivarka lesz benne. Nekem a "Moods" féle "Bahia" jött be.
Ezt a Dannemann csinálja. Asszem füstszűrő mentes, csak dohányból álló termék (de lehet, hogy tévedek). Árban van olcsóbb és drágább is, annak függvényében, hogy mennyit szeretnél venni, kisebb / nagyobb csomagokban, 10-20 szál van bennük, asszem, és nem vészes az ára sem.
A Bahia valami ízesített féle, de nem rossz - ez lehet, hogy szűrős(idehaza most csak egy üres doboz van, az meg egy 20 szálas originalé, ez mentes). Reltíve kicsi, akkora, minnt egy szál cigaretta. A csomagon valami felirat jelzi, hogy szűrős, meg hogy ez "original"' vagy valami ízesített. Ebben egy jól képzett trafikos talán tud segíteni, de a hosszúműkörmös Mancika, aki nem dohányzik, az nem...
Volt még valami Henry Winterman's féle, abból a cseresznyés faszipkás tetszett. Esetleg vaníliás.
Ez persze preferencia. Ez nagyobb szivarka, szipókával spékelve, kisebb kiszerelésben - 5-6 szál per csomag - ergo magasabb fajlagos ár, de hosszabb élvezet / szál.Én sem vagyok valami nagy dohányos, évente egy doboz talán elmegy ilyenekből, azaz 20-30 szál, talán. Erősen hangulatfüggő, meg ital is kell ám hozzá nekem, meg talán társaság is, de az nem annyira.
-
Jahno
veterán
válasz
Piftuka
üzenetére
Lila- és egyéb hagymával bármit lehet fogyasztani. Másik sógor mutatta be a trükköt, hogy hagyma, vagy esetleg két hagyma keverve pár csepp ecettel és sóval igazából ugyanúgy jó bármihez.
Véreshurkát itt-ott meg lehet venni, aztán jójaz. Lehet jövő hétvégén kérek is anyóstól, ha van még a múltkori beszerzéstől. Most meg diszkósajtot fogok vacsorázni, mert a végén még megdöglik...
-
Piftuka
veterán
válasz
hobizoli
üzenetére
Én a töpörtyűt leginkább lilahagymával, vagy újhagymával szeretem fogyasztani, de maximálisan megértelek téged is.

Mondjuk a felsorolásodból a pacalt kivéve szívesen fogyasztom mindet. Nagy kár, hogy nálunk a hentesüzletekben nem lehet kapni friss vért! (A briteknél ez nagy divat.)
Évente több alkalommal készítenék véreshurkát.
Sajnos ahhoz csak minden szökőévben jutok hozzá! -
Piftuka
veterán
válasz
Grillo
üzenetére
Értelek.

Számomra is megszokott mindez, mert születésemtől sok-sok évig (amíg be nem tiltották az állattartást a kertvárosban) nálunk is volt mindenféle jószág a háznál. Nagyszülőknél, más rokonoknál is...
Jó az, ha az ember saját húsárut tud készíteni. Bár állatokat már nem tartunk, veszünk húst, és továbbra is készítünk mindenféle jót. A régi nagy kertből is megtartottunk egy akkora darabot, amelyen terem több féle zöldség, gyümölcs.
Elnézve, hogy milyen ára van a zöldségeknek... No, és éppen a múltkor néztem... 600-700 forint 10 dkg felvágott... elképesztő!
És persze ezeknek a minősége még kósza gondolat szintjén sem említhető egy lapon azzal a sok finomsággal, amit magunknak készítünk.
Persze... van vele munka bőven, de megéri. 
-
Jahno
veterán
válasz
Piftuka
üzenetére
Eleve a pörköltes, a csülkös, a leveses meg az ésatöbbi külön szint. Mint a hallé. Amit szintén megeszek tészta nélkül és Baján is. Mind más, csak legyen jó. Ami egy szint, de új sógor az halász és mittomén még micsoda, olyat tekert bográcsban, hogy ihajja. Én csak pislogtam és kértem még egy tányérral.
-
npera
addikt
Ruszkik. Rögtön a második klipp elég erős. Csávókám nincs bekötve, egy piroson áthajtó teherautó elnyomja és a kinyíló ajtón át perdületből katapultálódik. Gyengéden vesére veszi a padkát, aztán szerintem kábé kórház jobb esetben....
-
Piftuka
veterán
No, az még egy igazán megosztó eledel.

Én mondjuk megeszem, ha más nincsen, kifejezetten jót is tudok készíteni belőle, de ha soha nem kell ennem, úgy is tökéletesen megvagyok.
Van egy-két ismerősöm, aki időről-időre felkerekedik az ország különböző pontjaira, hogy egyen az "ország legjobb pacaljából". Mindig ott, ahol éppen annak tartják.
(Valószínű több település képviselője veszne össze azon, hogy melyikük készíti azt.) -
Sipi-
őstag
Holnap lehet venni valahol szivarkát vagy szivart? Normál dohányboltban lehet ilyet kapni vagy nem? Ajándékba lenne, én nem füstölök
-
npera
addikt
Úgy nézem ismét public beta teszt folyik a Teslánál. Az új 82 kWh-s akksi pakkok a Model 3 Performance modellekben túl hűvösek lesznek a hőelvonó funkció miatt (amivel magasabb lesz a range), de a kalibráció még finoman szólva nincsen készen. Annyira túlhűti az akksit, hogy már fél akksinál is komoly derating van, de kábé 25%-től érezhetően ellustul a kocsi. Aztán 10% körül már traktor nyuszi tempót lehet hajtani egy Performance (!) kocsival.
Biztos vagyok benne, hogy amint lesz elég fizető vendég által végrehajtott közúti tesztadat szépen adaptálják a kalibrációt, aztán sokkal jobb lesz 2-3 hónap múlva. De aki early adopter az most szépen elvégezheti a házifeladatot a cég számára.
Vicces dolgok ezek

-
npera
addikt
válasz
-NoVa-
üzenetére
Átgondoltam és eldöntöttem. Megnyomtam a gombot:
- Emax TinyHawk II
- Foxeer Toothless 2 Nano kameraA kamera megy majd a gépben figyelő RunCam Nano 2 helyére, az elképesztő kásás képet ad hozzá képest még nappal is. Picit is sötétebben pedig csak zaj jön belőle.
A kamerából a sima lencsés volt csak, nem a starlight. Ennek szélesebb a látószöge, kábé 15 fokkal. A rikító zöld színű lett, mert a kínai raktárban az volt.

Az a jó, hogy nincs rajta konnektor, hanem szép vaskos padok, amire lehet a kábelt forrasztani direktben.
A RunCam Nano 2 tömege 3,2 gramm kábel nélkül, a Toothless 2 Nano 3,1 gramm. Így akkor nem terhelem le feleslegesen a gépet.
-
eattila
őstag
Nem. De a hosszú záridő nem a barátom állvány nélkül. Nehezítésként rohangált körülöttem egy felspanolt border collie

Ez viszont jóság
: https://www.artstation.com/artwork/k4kbYy?fbclid=IwAR16Pk7ZcQdj5G6U-BfO7RjgDBRCTPrxloLaRy2jUEEZ8bD4i7ZfaZX2ULQ -
npera
addikt
válasz
blueboi69
üzenetére
Ó, most akkor egy dízel FWD buszlimuzinról beszélünk???

Elég hosszú utat tettél meg az RWD benzines sederintőstől, de szerintem azért a fenti gépben is lehet örömöd. Nem feltétlenül a sederintés, de amikor csendben suhan a "hintó", a család pedig békésen alszik egy arconpörgős nap után azért az sem teljesen rossz érzés...

-
WiZARD
veterán
Ez csak 4000 kW-t tud.
Bár ha jól rémlik V2-nél a 120kW az 2 felé oszlik, szóval neccesen, de elég lehet
1040 liter/óra a fogyasztása.
4000 kWh-ból 20as fogyasztással számítva 20k km-t megy el egy Tesla flotta. 5,2l/100km dízel fogyasztás az egész jó, átlag 300-600 lovas dízel autó többet eszik
-
blueboi69
őstag
Bújék. Nem olvasok vissza, sajna kimaradt kb 1hét vagy nemtudom már.
Hétfőtől már megint leszek, mert akkortól már kezdődik a meló, így lesz időm fórumozni is
Közben töprengtem sokat a mondeo-ról. Az marad, hogy a bömbit egyelőre rendberakjuk, de valszeg SMax lesz belőle.
És valszeg dízel
Év meglepetése mi? Ennyi idénre, már nem jövök elő ennél extrémebb dologgal.
-
npera
addikt
válasz
-NoVa-
üzenetére
Néztem a DRH-s srác vlogját, de közben itt van a lányom kedvenc barátnője is.
Reggel elmentünk a fiammal az optikushoz, hogy kérjünk új szemüveget. Ebéd után volt valami nagyobb zúzás és kuckózás, aztán megint leszakadt a szemüveg szára. Most már rutinból forrasztottam meg.
Délután fullos arconpörgés és zúzás. Meg etetjük őket.
Délután sikerült átforrasztanom az iCharger betáp oldalát is XT60-ra, így most már a csoda pigtail működik azzal is. Fix banándugó volt rajta, de hát nincs az, amit a csípőfogó nem tud megoldani

Majd még nézem az helyzet alakulását, mert ha majd egyszer normalizálódik a helyzet, akkor jó lenne Magyarországon repülni. Nem tudom mikor, majd...
-
Jahno
veterán
válasz
eattila
üzenetére
Nekünk nem volt túl sikeres, de ezért elvertünk fél napot a jó levegőn.
Most amint jég és dér lesz, már megyünk is. Opciós pár hét pihi januárra, de kiderül. Haversrácnak úgy néz ki, hogy bejött a házi tákolt fényképező. Ma nem nagyon hajtottuk meg, de elég jól belemászott a témába. Én egyelőre sörözöm és mondom a lelkesítő dumákat :-D
Oldalán a ceruzavonalak azért vannak, hogy segítség a komponálást. Film-függően akkora szügben lát és akkor lehet lehasalva hunyorogni, majd nyom gomb, 30-50 másodpercet várunk, nyom gomb és profit
Valamint a hátára rá van írva, hogy ne felejtsük el a filmet tovább tekerni, de még néha elfelejtjük. Később ezt a fajta kivitelezést nem "elfelejtettük"-nek hívjuk, hanem "ez volt a koncepció"-nak 
-
Jahno
veterán
Akkor jó ha nem ecetes de csíp!
És az előző felsorolástól meg tudok őrülni. Jöhet a telibe bőrös kocsonya, csak ne legyen benne túl sok száraz hús. Azt menet közben még sózom is, mert úgy kívánja. Anyós most füstölt húst tett bele, régebben szerintem nem szokott. Van ahol szétfőzik benne a répát teljesen, az bejön. Ha kicsit egyben van benne répa az is bejön, meg ha nincs benne akkor az is :-D Egyszer ettem főt tojással, az jó volt. Nyelv is jöhet meg a feje egyben, akár úgy frissen levágva, ki az abaléből, csak só rá és kész melegen. Lényeg, hogy levében azért legyen fokhagyma és más alap dolgok, akkor már nagy baj nem lehet.
-
WiZARD
veterán
Asszem ehhez combos betáp kell
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Medence topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Le Mans Ultimate
- Sweet.tv - internetes TV
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Így viseli a Samsung az okosszemüveget
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- 27% - LG UltraFine 27UQ850V-W 4K IPS Monitor! 3840x2160 / 60Hz / FreeSync
- LG UltraGear 27GR95QL-B OLED Monitor! LOL Editions - 2560 x 1440 / 240 Hz / 0.03ms / G-SYNC
- Lenovo Thinkpad E595 Ryzen 5 3500U, Radeon Vega 8, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 92%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
és ott sem baj, ha el tudunk menni együtt állatkertbe. Anyósom annyira szereti az unokáit, hogy ha kell a csomagtartóban is ücsörög, csakhogy a közelükben legyen még egy rövid utazás idején is, nemhogy másik autóval külön.
Ha a Mondeo szar, akkor az S-Max is az lesz!

(Valószínű több település képviselője veszne össze azon, hogy melyikük készíti azt.)