Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iPhone topik
- Yettel topik
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
LightBringeɍ
csendes tag
Én majd 40 év után a hétvégén találkoztam elöször igazi ajtón kopogtató Jehova tanúival... Egy anyuka volt és a szerencsétlen toporgó lánya, aki a 2. mp-ben rájött, hogy nem érdekel a dolog, de az anyja miatt még 20-30 mp-ig topoghatott, mert az azért még próbálkozott. Hiába mondtam neki, hogy én sintoista vagyok...

-
eattila
őstag
A beteg inkább az, hogy másodjára kopogtattak a hittérítők az ajtómon, hogy mutatna valamit tableten. Én meg mondtam, hogy már erre egyszer volt törekvés, de akkor sem érdekelt a dolog, most sem. Erre rávágja a faszi, hogy a vihart is többször jelentik be. Köpni nyelni nem tudtam. Pedig a frappáns az lett volna, hogy ne várja meg, amíg lecsap a vihar....
-
Samott
addikt
En zoldborsolevest ettem, tudom nem nagy szam, de az idei elso, sajat termesbol. Nincs is jobb annal, hogy a szedes utan egy oran belul mar leves lesz belole.

-
cbmfan
senior tag
én csilis babot csináltam tegnap. nagy fej hagyma frissen kisütött füstölt szalonna zsírján (ami maradt is bernne) pirítva másfél kiló darált marha, fél kiló csirkemáj, háromnegyed kiló kukorica, fél kiló bab, fél liter sűrített paradicsom, két nagy krumpli (sűrítés helyett) és a fél fűszeres polc és egy kevés ebből. ezzel tele is egy 6 literes lábos úgy, hogy megáll benne a kanál, és van kajám 3-4 napra. vadállat nincs, csak egy plüss sün 35 éve.
fórummotor meg szent és sérthetetlen, plusz ne kezdjetek el üzletelni mert jön a dádá érte.
-
-NoVa-
veterán
Ez még semmi, csak ne szidd a fórummotort, mert a csősz megsértődik.
Azt is csak halkan merem leírni, hogy így 2018-ban milyen érzés statikus containerszélességeket látni, meg
statikus layoutban odaszórt diveket. Mindegy is, nálam már alakul. Egyelőre 5 sor CSS után kicsit dinamikusabban igazodik az ablakmérethez az egész, kicsit finomítom, hogy ne essen szét a maradék, ne annyira dinamikusan nőjenek a szélek, stb, aztán publikálom. Én. Nem egy itteni üzemeltető, globálisan, ahogy mondjuk 2009 környékén, de legkésőbb 2-3 évvel utána illett volna, amikor a klasszikus mobil/desktopoldalak helyett nekiállt a világ többi része áttúrni csak egy kicsit az alapokat.
-
-igu-
veterán
Vákumos zacskóban volt a hús, finoman felhasították valami éles eszközzel (szétcincálták a francba). Egy darabka húst találtam a hálószoba melletti fürdőszobában a mosdó alatt - néztem is, hogy akkor ebből nekem ma nem lesz vastag a vacsora.
Pedig ez volt a terv:
-
BobaHWSW
aktív tag
En egy teljes husveti sonkat es egy szinte megkezdetlen rud pick szalamit buktam el egy magyarvizslanak.
Gyanusan sokaig csendben volt a kutya a konyhaban.
-
Gabibácsi
őstag
höjj
(eltartott kisujjal iszom a rumos teát IS) -
Vodike
tag
Höhhnye
-
eattila
őstag
Adjonisten!
-
cbmfan
senior tag
béke bitjeire...
és csak előkerül a C128D ha eleget zargatom

-
törölt tag
csak eltartott kisujjal! mindent is.
-
-szabi-
addikt
Derűs reggelt.
Régi helyünk még tartja magát.
Hozzászólások: 5.947; Csatlakozott: 2001. febr. 23; becenév: szabi;
-
guga
Közösségépítő
Jó reggelt kívánok

Erőt, egészséget, sorakozó!

-
Grillo
őstag
Első 2.0
-
Kalandor
HÁZIGAZDA
Jó reggelt!
-
Kalandor
HÁZIGAZDA
A topikot bezártam reggelig, amíg mindenki elolvassa ezt a mondatot: ez itt nem a HWSW, ezért vagy úgy viselkedtek, ahogy itt szokás vagy nem maradtok itt, nincs kivételezés és megjátszott értetlenkedés.
A helyi szokások megismerésében a jobb felső sarokban levő doboz linkjei segítenek. -
Gabibácsi
őstag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Aranyos ez a folyamatos fenyegetőzés
szükséged van rá?
Ki a tök akar itt szándékosan bajt szerinted? -
eattila
őstag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Jelenleg épp ezt próbáljuk tenni, de ugye ez nem lesz mindig így....Hát, kicsit Negan stílusúra sikerült.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
zetor2000
addikt
És akkor itt lesz az autós, a drónos, a vicces videós/képes, a svédoszrágbanmilyenjódehorvátbanserosszdebezzegabritteknél, és a gugatopik?
-
Samott
addikt
válasz
Gabibácsi
üzenetére
-NoVa- probal fenyezni minket, ti meg mindent megtesztek hogy cafoljatok a szakertelmet.
Ott a Link gomb, meg a Kep gomb. Csak bemasolod a linkjeiket es ott a kep meg a link az albumra. Ne egessetek le mar minket.
Igy nez ki:
[L:https://i.imgur.com/Uv7v6lH.jpg]linkszovege[/L]
[IMG:https://i.imgur.com/Uv7v6lH.jpg][/IMG] -
-igu-
veterán
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Felhasználói oldalról az a fórummotor ezerszer jobb, mint a RIOS (azt 16, ezt pedig 10 éve használom, van összehasonlítási alapom), de a HWSW vezetősége úgy döntött kb. 7-8 évvel ezelőtt, hogy nem fektet több energiát és pénzt a fejlesztésbe, karbantartásba. Annyi engedményt tettek akkor a fórummal kapcsolatban, hogy nem nyomták le a főkapcsolót. Most a GDPR f.szkodás miatt egyszerűbb lekapcsolni, mint megfelelni az újonnan támasztott követelményeknek.
-
eattila
őstag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Funkcionalitásával sok baj nincs. Support csak a GDPR update miatt kéne.
-
zetor2000
addikt
Ezen a vacakon (Ikea Lagan - még a vérpúl féle, nem az újabb, elektroluksz féle) van 4 led.
A felső kettő jelzi a működést / folyamatot, a legalsó jelzi, hogy végzett, a harmadik meg azt, hogy kell neki só. Ez alól a vízkeménység beállítássakkor van eltérés, mert akkor megy a felső bekapcs led, alatta meg valahogy villog a 3 led. asszem pont a harmadik, és annyit villog, hogy hanyas állásban van a keménység 1-7ig, azaz egyet villog, vagy 2-3-4---7et villog folyamatosan, villogásonként azért látható szünetekkel.De az a kiló most szerintem tényleg kifogyott. Tötheted újra. Szerintem a legolcsóbb show jó, nagy eltérés nincs a kémiai összetevőkben. Ez csinálja azt, hogy nincs vízkőfolt. Ha nincs benne só, akkor cseppmintás a mosott cuccz.
Tablettából meg a zindex tesztje szerint nem érdemes a fúdedrágát venni, mert nem jobb, mint a diszkont sajátmárkások (Aldi / Lidl félére gondolok). Sóból Aldis szokott lenni idehaza, tablettából meg Lidl féle. De néha Jar kapszula meg Finish (powerball néha). Mikor mi. A Lidl / Aldi féle ugyanolyan eredményt produkál, de egyes tesztek szerint ugyanott is készül, csak más a cimke
-
-igu-
veterán
válasz
radi8tor
üzenetére
Normál méretű a mosogatógép, és 2naponta főzök - általában kitart másnapra is. Kivéve a marhapörkölt meg a lecsó, mert 8 literes a fazék, abból jut a fagyasztónak is vastagon. Mondjuk, nagyobb edényeket meg tepsit megoldom hagyományosan, javarészt tányérok, evőeszközök, kávésbögrék mennek a gépbe.
szerk: visszajelző led nincs
-
-NoVa-
veterán
válasz
eszterencs
üzenetére
Üdv. Tiszta ügy, A legtöbben a fórummotor fapadossága miatt nem jártunk erre vagy 10 éve. Akkor még nagyon más volt a moderáció erre, majd megszokjuk.
Maga a társaság nagyrészt szanszét a világban, mindenféle iparágban elég változatos és érdekes dolgokkal foglalkozik, akad itt művész, igazi vész, fotós, léhűtő, és persze az informatika teljes spektrumát átfogjuk a csavarhúzótól a deep learning AI-ig.A lényeg, hogy lehet simán szólni is instant kitiltás helyett legközelebb, nem teljesen neveletlen folyami trollok özönlöttek ide a vadonból (ok, akad, aki konkrétan több időt tölt erdőben, mint a gép előtt), csak simán a napi stresszt jó társaságban levezető fórumozók.
-
eattila
őstag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
A véletlenek nincsenek részére utaltam csak. A többi az howto kategóriába tartozik nekem. A könyneimtől nem is láttam, az az igazság.
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
eattila
őstag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Ez azért picit bántja az érzéseinket, elvégre most fogjuk elveszteni életünk egy szegmensét, homokozóját. És még érzékeny a leendő seb helye.
-
kilozsul
aktív tag
Akkor marad a teabag

-
-igu-
veterán
Mosogatógépből mennyi idő alatt fogy ki egy tele tartály só?
Nem látok bele, pedig nézném. -
Gabibácsi
őstag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Jah, mindenki fakebookos izé lett
-
Gabibácsi
őstag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Sajna nem lehet se albumot linkelni, se videót, nincsen feltölthető avatarok, skinek, stb stb
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz
Gabibácsi
üzenetére
Véletlenek ugye nincsenek.
A RIOS-ban (ez a PH fórum motorja) mindenki számára vannak hasznos funkciók, pl. aki nem tud megbarátkozni vele, annak a felhasználói fiók törlése.
-
Gabibácsi
őstag
2018-ban ilyen fórummotor, a hwsw-t meg beszántották

-
Gabibácsi
őstag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Nem is használtunk
-
npera
addikt
Ma volt gépjárműves találkozó. Mindenki hozhatott valami érdekeset, aztán egész nap lehetett nézelődni. Néha be is indítottak valamit.
Imgurról nem tudok képet linkelni, pedig a tutorial szerint csináltam.
Az album link sem megy.
Szerintem akkor én ezt hanyagolom.
-
aprokaroka87
nagyúr
Most komolyan.
2018-ban egy kb tech fórumon muszály lenne trágár szavakat használni?Én úgy gondolom hogy nem!

-
zetor2000
addikt
válasz
Gabibácsi
üzenetére
Gabibácsi: A cs kezdetű az trágár, szerintem.
Moderátorok:
De esetleg más kontextusban se lehet használni? mert felénk (munkahelyen) ilyen "gáz", "problémás", "bajos", "gond van vele" dolgokra szoktuk mondani, hogy: ...női testrész, hastól kicsit feljebb, nyaktól lefelé, és nem túl orvosi megfogalmazás. Szerintem a napi szóhasználatban ez benne van, nem trágár, csak szleng. Az biz Counter Strike. -
Gabibácsi
őstag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Te lehetsz a szabadagazda

-
Gabibácsi
őstag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Nem használtam alpári szavakat szerintem, de rendben :-D
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
-
Gabibácsi
őstag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Mi a trágár? Mert valami barátod kitörölte a kérdésemet
-
Gabibácsi
őstag
A tökért lök ki mindig.
Szóval szerintem a pani meg a inap nem durva trágárság
Samantha Fox meg. :wub: -
Samott
addikt
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Es ha elgepeli? Ezek nagyon kreativak am.

-
-NoVa-
veterán
Kis drónos fotós mindenes, a kis tripod ideális fűben indítóállványnak

-
kilozsul
aktív tag
Félve kérdezem meg, mi minősül trágárságnak?

-
hobizoli
nagyúr
válasz
eszterencs
üzenetére
űűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűű

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Revolut
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin topik
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- 8 millió felett jár a Clair Obscur: Expedition 33, egy év alatt ért a csúcsra
- Óra topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung kuponkunyeráló
- Diablo IV
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R5 7600 16GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H7 Flow fehér 750W
- Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk /Lenovo ThinkCentre mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
- Apple iPhone 14 Plus 128GB sárga használt, karcmentes 97% akku 6 hónap garancia
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- 27% - ASUS VivoBook S15 OLED! Snapdragon X Elite / 16GB DDR5 / 1TB NVMe Notebook!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)