- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Előzetesen a Galaxy Z Fold Ultra
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Négy modellből áll a Xiaomi idei rolleres kínálata - bemutató
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
zetor2000
őstag
válasz
hobizoli #146523 üzenetére
Nálam azért nagyobb a pörgés, de van pálinkám 2012-ból. Asszem a második-harmadik főzet, amit még az exem apukájával sikerült elérni, bár az öreg nem sokat tett hozzá, csak magozta a szilvát, meg aztán itta a végén a párlatot. Akkor adott haver pár kiló (~70) birst, azt minden egyben kifőtt (szilva, alma meg némi körte), és egész vállalható (qrva jó) pálinka lett.
Rum az ugye szokott kopni, de most egy ideje nincs idehaza, mert meleg van, meg volt más innivaló. Most épp valami gin kopik, de előtte némi Becherovka is elmúlt, mert nagyon meleg volt, és a "beton" egy egész jó koktél. Az eredeti recept szerint 1:1 arányban Becherovka és tonik, jégre töltve, de én azért finomítottam, ~1 rész Becher, meg vagy 3 rész tonik, jégen, citrommal. Meg isminél sikerült némi pálinkát is felszívni...
Mondjuk mostanában üdítőztem leginkább, meg áZSványvíz, mert valóban meleg volt. Néha ilyen 0ás ízesített sör(alapú üdítő).
Új hozzászólás Aktív témák
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hobby rádiós topik
- Háztartási gépek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- OLED TV topic
- Előzetesen a Galaxy Z Fold Ultra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple Watch
- További aktív témák...
- Kedvező áron Lenovo ThinkCentre M73 Mini PC eladó Fali konzollal
- AMD TUF FÉLKONFIG Ryzen5 5600g 32Gb G.skill DDR4 WIFI CM hűtés , garanciával .
- Apple Watch Series 9 45mm GPS 2026.04.19.-ig Garancia!
- iPhone 16 Pro Max 256GB Fekete Titanium használt, gyárilag független, csere nem érdekel.
- HP Z32 31.5-inch 4K UHD Display - karcok a képen de így is gyönyörű!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest